Himenoplastika

Gledam sad na TV-u priču o ovome, i priča doktor koji to radi, koji su uglavnom razlozi: poklon mužu za neku godišnjicu, devojka izgubi nevinost na ekskurziji, pa posle kud će gde će, momak i devojka se zabavljaju, hoće da se venčaju, i onda ona ode na himenoplastiku da bi svekrva videla krvav trag na čaršavu :neutral:
Najbizarnije što sam čula je da majka dovede ćerku na abortus, pa onda traži da se, usput, uradi i himenoplastika :neutral:

Šta mislite, da li je muškarcima zaista do toga stalo, ili je to neka necivilizovanost u ljudima, palanački mentalitet, ili šta?
Не знам због чега то раде, али да сам на власти лепо бих саставио списак Др-а који то раде, и наравно клијенткиња, па правац у неку базу података доступну на Интернету да сви могу да се диве сналажљивим смерним дамама које су ишле да ремонтују невиност (ваљда хоће да је продају, па онда као кад су у питању половна кола - мораш мало да уложиш у поправку ако хоћеш бољу цену). Ове парове, где жена губи невиност за сваки његов рођендан и сл, бих лепо пронашао све до једног, и онда неки документарац на ТВ-у, па нека комична серија - сваке вечери се интервјуише по један пар, и ето забаве за масе - нпр. шта Вас је навело на тај корак? Да ли сте се после тога стварно осећали невино?... итд... ;)

Dakle, tebi se spava, ali pokušavaš da se razbudiš, i to baš ovde? Ništa te ne sprečava da spavaš,jer već si otišla na spavanje, nisi u trećoj smeni, ali ovde pokušavaš da se razbudiš, i nema nikakvog raloga što ovde tupiš slova, iako bi radije da spavaš. Ništa nema iza toga?
Ok, odgovorićeš mi ujutro, pročitaću kad namirim stoku.

E nasmejah se slatko od ranog jutra :lol:

U pravu si, ima nesto iza toga...masina za pranje vesa.

Него шта! Још да штедимо лицемере? Кад је неко тооолико "еманципован", зашто да не помогнемо у даљој еманципацији... Једино не бих оне код којих је медицински оправдано, а све остале без милости. Бар 3/4 дотичних то ради да би продале невиност на овај или онај начин - удала се за неког ловатора, или дебело наплатила "одузимање невиности" неком freak-у са мало више новца...

Можда би жртви силовања мало помогло, шта мислиш?

Hoće li to žrtvi silovanja zaista pomoći da prevaziđe tu traumu?

Ili će je samo prilagoditi mnjenju koje podrazumeva da je žena "koja se dala" ili "koja je silovana" (mora da je sama htela :roll: - sarcasm) - prljava i nepoštena? Pa hajde bolje - pljuni pa zalepi, da izgleda kao pre?
To je podilaženje licemeriju.

Gledam sad na TV-u priču o ovome, i priča doktor koji to radi, koji su uglavnom razlozi: poklon mužu za neku godišnjicu, devojka izgubi nevinost na ekskurziji, pa posle kud će gde će, momak i devojka se zabavljaju, hoće da se venčaju, i onda ona ode na himenoplastiku da bi svekrva videla krvav trag na čaršavu :neutral:
Najbizarnije što sam čula je da majka dovede ćerku na abortus, pa onda traži da se, usput, uradi i himenoplastika :neutral:

Šta mislite, da li je muškarcima zaista do toga stalo, ili je to neka necivilizovanost u ljudima, palanački mentalitet, ili šta?

pa definitivno civilizacijski antikorak i malograđanština
mislim ove što urade iz egzibicionizma, da je upoznat partner, pa i da razumem
a ovo peglanje - pa razumem i to al stvarno tužno
mada kakvi sve varijeteti kulturni i društveni postoje na ovom balkanu
verovatno je replombiranje spaslo nemale brakove, veze i devojačke sudbine

pa definitivno civilizacijski antikorak i malograđanština
mislim ove što urade iz egzibicionizma, da je upoznat partner, pa i da razumem
a ovo peglanje - pa razumem i to al stvarno tužno
mada kakvi sve varijeteti kulturni i društveni postoje na ovom balkanu
verovatno je replombiranje spaslo nemale brakove, veze i devojačke sudbine

a najvise volim vas koji mislite da se himen stavlja samo na balkanu
da su silikone u sisama izmislili u silikonskoj dolini
i slicne gluposti
ja volim da gledam one plasticne hirurge u americi
pa misim, onaj crnja ne samo da stavlja nove himene, nego suzava pice, smanjuje usmine, od muskog pravi zensko

a jedino kad se spomene to ovde, prva asocijacija je malogradjanstina i balkanski mentalitet koji vristi od komplexa

ceo svet je takav, a u tom svetu ima i gorih frikova od nas

Bas slusala na vestima pre neki dan. U madjarskoj je sada panika svim zenama (ima ih oko 4000-4500) koje su ugradile jeftine silikone
Neki industrijski silikon kazu:eek:
Ako procuri, jako je stetan i otrovan. Pa se sada guraju da promene za one zdrave(i skupe)
Ugradnja tih jeftinih silikona je iznosila 950 evra pa su isle tamo zene iz austrije a ima slucajeva i iz srbije

Izgleda da vredi danas umreti zbog hira

Sad čitam temu mužu, kaže Bolesnici(za te muževe koji to dobijaju na poklon)... z:mrgreen: ko bi opet tu muku prolazio...z:D

Nego, ja znam za devojke koje su 'prvi' put spavale sa momkom u toku menstruacije, ne bi li dotični mislio da im je 'prvi'... kakva je tek to bolest... z:mrgreen:

A može se od toga napraviti i dobra zajebancija... tako spavaš sa svakim momkom, pa se oni posle pokolju oko toga koji je prvi... ja bi umrla od smeha... :rotf::rotf::rotf:

Sto se nevinosti/seksualnog iskustva tice, najbolje je da partneri imaju podjednaku kolicinu iskustva, mada ako se vole, opet neka manja razlika ne bi trebala da bude problem.
A himenoplastika, pa ako zena od 28 ili kada se vec udaje nije prva svom muskarcu, verovatno je vec imala nekog iskustva, i mislim da je glupo da se on duri, ljuti i buni, ako je i on nekoj tamo vec skidao mrak pre nje i imao buran seksualni zivot.
Opet, o nekom predjasnjem seksualnom iskustvu treba da pricaju otvoreno i zajedno, koliko je to moguce bez ljubomore, durenja, sujete i sl, ne da se "krpe" u poslednjem trenutku.

sta je to himen?

himen.jpg

Poslednja izmena:
Bas slusala na vestima pre neki dan. U madjarskoj je sada panika svim zenama (ima ih oko 4000-4500) koje su ugradile jeftine silikone
Neki industrijski silikon kazu:eek:
Ako procuri, jako je stetan i otrovan. Pa se sada guraju da promene za one zdrave(i skupe)
Ugradnja tih jeftinih silikona je iznosila 950 evra pa su isle tamo zene iz austrije a ima slucajeva i iz srbije

Izgleda da vredi danas umreti zbog hira

ja sam jos pre jedno 8 godina gledala emisiju o dve zene koje su ugradile silikone, ali navodno sa fizioloskim rastvorom. jedna je devojka, druga zena sa decom koja je bila razocarana sto se ni posle porodjaja nisu uvecale. medjutim, obe su bile alergicne na silikon, jer silikon mora da postoji da bi se fizioloski rastvor drzao. ova zena se izvukla na vreme *izvadjeni su na vreme), devojka je usled nekih poremecaja koji su nastali ostala invalid. a sve je pocelo od te neke alergije.

... e moje zene...cim se vi zamarate :mrgreen: ...

JA LICNO nikada ne bi ozenio NEVINU djevojku...iz prostog razloga sto ne bi volio da pocne eksperimentisati sa mnom u braku :mrgreen: ...a jos gorim nalazim bacanje prasine u oci kada se jedna ISKUSNA pocne prodavati kao nevinasce :lol: ...

dada, magreb je poznat po tome ali dobro nece tamo niko da ih ubije, samo je bruka kad nisi. uostalom,oni imaju taj obicaj ne samo zbog cuvanja nevinosti nego sto su ga praktikovali naveliko, to je ja mislim jedina tradicija na svetu gde u onim najstarijim ilustracijama nalazis sodomiju prikazanu, dok toga u tantri, tao-u, hriscanstvu i drugim tradicijama nema jer se smatralo nenormalnim i niskim. nisu oni naivni koliko su licemerni, kad citas shaykh nafzawi-ja vidis da ih seks i te kako interesuje.
a u onim rigidnim drustvenim zajednicama tipa avganistana nema losih u krevetu :lol: - dobar ti je cim si ziva.
Ала их волиш, одмах да уђеш код Мари у партију
А мени прва асоцијација била на..Гркиње :)

Na temu je sve rečeno, i sa muške i sa ženske strane, i to od jednog do drugog ekstrema.
Daću mišljenje, ne samo svoje, već razmišljajući o svemu gore rečenom.
Prvo mala šala: Zakazan je miting svih beogradskih devica starijih od 14 godina,
Miting će se održati u trafici preko puta "Politike"
A sada ozbiljno. Ne što je ta operacija bolesna, nego nikada ne može prevariti iskusnog muškarca.
A tek onaj mali broj muškaraca koji su bili prvi.
Nije to samo himen, već taj prvi ulaz i svečano pustanje autoputa u rad.
Ali to ne može i nesme biti razlog ni za vezu, a tek za brak.
POVERENJE.
Ima slučajeva da kamenjarke postanu odlične žene, a tek slučajeva da se nevine udate puste u promet, ihaj.
A neka je pomenula najstariji način prevare: Prvo malo ispitaš ćurana da li već nekoj bio prvi. Ako jeste nemožeš ga prevariti.
Mada muškarci po tom pitanju često lažu. Onda sačekaš zadnji dan mece i dereš se kao da te mnogo boli.
I ovo je bolesno, ali žene to rade, a muškarci se primaju.

Poslednja izmena:
Него шта! Још да штедимо лицемере? Кад је неко тооолико "еманципован", зашто да не помогнемо у даљој еманципацији... Једино не бих оне код којих је медицински оправдано, а све остале без милости. Бар 3/4 дотичних то ради да би продале невиност на овај или онај начин - удала се за неког ловатора, или дебело наплатила "одузимање невиности" неком freak-у са мало више новца...

A šta imaš protiv što dama hoće da naplati "nevinost". Onaj kome je to bitno, zaslužuje i da plati. Himenoplastika nudi onaj nivo vrednosti onome ko daje, u skladu sa nivoom vrednosti onoga ko traži. Onaj ko to nije ni tražio i ne može biti prevaren. Svaka budala ima svoju zabavu. Pa ostavimo im da se zabavljaju. Zašto bi smo bili zločesti?

A šta imaš protiv što dama hoće da naplati "nevinost". Onaj kome je to bitno, zaslužuje i da plati. Himenoplastika nudi onaj nivo vrednosti onome ko daje, u skladu sa nivoom vrednosti onoga ko traži. Onaj ko to nije ni tražio i ne može biti prevaren. Svaka budala ima svoju zabavu. Pa ostavimo im da se zabavljaju. Zašto bi smo bili zločesti?

amin :) to je to

Back