FelineBoy
Zainteresovan član
- Poruka
- 224
Не знам због чега то раде, али да сам на власти лепо бих саставио списак Др-а који то раде, и наравно клијенткиња, па правац у неку базу података доступну на Интернету да сви могу да се диве сналажљивим смерним дамама које су ишле да ремонтују невиност (ваљда хоће да је продају, па онда као кад су у питању половна кола - мораш мало да уложиш у поправку ако хоћеш бољу цену). Ове парове, где жена губи невиност за сваки његов рођендан и сл, бих лепо пронашао све до једног, и онда неки документарац на ТВ-у, па нека комична серија - сваке вечери се интервјуише по један пар, и ето забаве за масе - нпр. шта Вас је навело на тај корак? Да ли сте се после тога стварно осећали невино?... итд...Gledam sad na TV-u priču o ovome, i priča doktor koji to radi, koji su uglavnom razlozi: poklon mužu za neku godišnjicu, devojka izgubi nevinost na ekskurziji, pa posle kud će gde će, momak i devojka se zabavljaju, hoće da se venčaju, i onda ona ode na himenoplastiku da bi svekrva videla krvav trag na čaršavu![]()
Najbizarnije što sam čula je da majka dovede ćerku na abortus, pa onda traži da se, usput, uradi i himenoplastika
Šta mislite, da li je muškarcima zaista do toga stalo, ili je to neka necivilizovanost u ljudima, palanački mentalitet, ili šta?