HIM

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
guitarrr_babe:
Bruce Dickinson:
:arrow: imaju lepe pesme mnogo su tuzne ali ne mogu da slusam onog ikompleksiranor pedera od valoa.Voleo sam grupu dok nisam saznao da je operisao usne i kukove kako bi vise izgleda kao zensko. :? :? :? :?

NEMOJ DA PRICAS? GDE SI TO SAZNAO? POCINJEM DA SE BRINEM...

Zasto neko ima zelju da svim devojkama napaljenim na Villa tako lako upropasti i srusi ljubav prema njemu. To je tako surovo :cry: Neverujem da se operisao...

Nisu losi...
Imaju par dobrih pesama kao sto su Poison Girl, Circle Of Fear, Right Here In My Arms, 9th Sircle...
:wink: :wink: :wink: :wink:

ne mogu da verujem da vi ljudi mozete da slusate to!!! odvratna je muzika,pokusavaju neki satanizam da iznesu a pedercine su najgore,imam osecaj da svi koji slusaju to sranje ne slusaju zbog njih vec zbog onog pedera!
:twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil:

?!?!?!:

ne mogu da verujem da vi ljudi mozete da slusate to!!! odvratna je muzika,pokusavaju neki satanizam da iznesu a pedercine su najgore,imam osecaj da svi koji slusaju to * ne slusaju zbog njih vec zbog onog pedera!
:twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil:
:shock: HIM i satanizam? :shock: Ahahahahahahaha! :lol: :lol: :lol:

EEE tek je ovo smesno,ljudi rekla sam vam moje misljenje o ovakvim stavrima na Nightwish temi,puti to!!!
HIM je skrooooooooooooooooooooooooooooooz cool,!!!!!

Odlicni su, mada im je sranje Deep shadows... A ko kaze da je Him sranje sigurno nije preslusao Razorblade romance! Ja ih OBOZAVAM!!! :D

Pa,ovako,pazite,meni je HIM stvarno OMILJENA grupa. I to nije nesto sto ce proci,ili nesto povrsno,meni je HIM secanje na neke prelepe stvari,srecne trenutke i neke divne pocetke. Mozda vam zvuci cudno,ali ja ih obozavam... Njihove pesme me uvek pokrenu,daju zivotu novu boju...od njih sam pocela i nemam nameru da prestanem. Znam da HIM i nema bas neku muzicku vrednost i da jeste komercijala,ali to je sve nistavno i sitno kad se uporedi sa vrednoscu koju on ima za mene. HIM FOREVER!!!

Jooooooooj, a meni je bas HIM simbol nekih groznih trenutaka, ne sto mi se nesto grozno deasvalo, ne, ali sto sam ja tada bila grozno raspolozena. Zato kad god cujem "Close to the flame" meni se nenormalno place... A za Beautiful ne smem nista da kazem...

guitarrr_babe:
Jooooooooj, a meni je bas HIM simbol nekih groznih trenutaka, ne sto mi se nesto grozno deasvalo, ne, ali sto sam ja tada bila grozno raspolozena. Zato kad god cujem "Close to the flame" meni se nenormalno place... A za Beautiful ne smem nista da kazem...
Auuuu,ja se uvek najezim kad cujem Close to the flame :shock:

Ih bre, ja se bas smorim kad cujem Close to the flame...
ali dobro, ukusi su razliciti...sa DS&BH mi je Love you like I do najbolja...

Mislim da su sasvim o.k. Neke pesme su im smor zivi, ali mogu se podneti!
Ne pucaju na MTV i Ameriku kao mnogi, i imaju neki svoj fazon.
A sto se tice onih komentara o operacijama: gde ste to culi, pa da se i ja smejem?!?

nije pitanje da li neko shvata to sto neko misli...ako ti gotivis him ok ne branim ti ti se zaludjujes time ...moje misljenje je takvo...ali nemoj ti moje da osporavas!!!
ja mislim da je him jedna odvratna ...komercijalna grupa koja uopste nema svoj fazon...a ne pucaju na mtv zato sto.......mtv nece njih!!!

:twisted: :twisted: :twisted:

a sto se tice podsecanja na neke lepe trenutke...ako ne cenis muziku nekog benda kog slusas...ne moze da te podseca na nesto lepo!!! tako ces sutra reci da te lepa brena podseca na neke divne stvari!!!a da ona nema neku muzicku vrednost...i da je komercijala...ali ipak ti je obozavas....

dajte ljudi imajte svoj stav o svemu....

Sve dok ti imas, mi smo bezbedni, right???

Kao sto je neko jednom rekao, a oprosticete ako ne znam ko: I am getting sick of people acting like they own the place, the space, the destiny...

I samo cu dodati, kao nekakav omaz tvojem savetu o stavovima ili tako necemu: "Dajte, ljudi, ne budite iskljucivi." Ko razume... razume.

?!?!?!?!:
nije pitanje da li neko shvata to sto neko misli...ako ti gotivis him ok ne branim ti ti se zaludjujes time ...moje misljenje je takvo...ali nemoj ti moje da osporavas!!!
ja mislim da je him jedna odvratna ...komercijalna grupa koja uopste nema svoj fazon...a ne pucaju na mtv zato sto.......mtv nece njih!!!

:twisted: :twisted: :twisted:

a sto se tice podsecanja na neke lepe trenutke...ako ne cenis muziku nekog benda kog slusas...ne moze da te podseca na nesto lepo!!! tako ces sutra reci da te lepa brena podseca na neke divne stvari!!!a da ona nema neku muzicku vrednost...i da je komercijala...ali ipak ti je obozavas....

dajte ljudi imajte svoj stav o svemu....
He,a ja bas smatram kako sam prevazisla to zaludjivanje... :lol: Pa ako pogledas neke moje ranije poruke sumnjam da ces negde naci nesto onako iskreno kao sto je ono za HIM-a. Jednostavno,ljudi koji me dobro poznaju znaju da obozavam tu grupu,ne volim da se po mom izgledu vidi sta volim,ne volim...mogu da prodjem i kao gothicarka i blackerka i trasherka...ne nosim cak ni HIM majice,u stvari uopste ne nosim majice grupa (iz gore pomenutog razloga),jedino sto sam neko vreme nosila heartagram oko vrata...a HIM ipak ima muzicku vrednost i mislim da je moje pravo da ih volim,slusam,obozavam...ti nemoj i svi cemo biti happy...nema potrebe da mene ubedjujes u to kako je HIM sra nje,kad znas da te necu slusati :arrow: :idea: :lol:

Back