HeArTaGrAm_89
Zainteresovan član
- Poruka
- 353
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

HIM je fenomenalan bend! Da budem iskrena ja ga ne slusam zbog pevacha vec zbog njihove muzike i tekstove... (jeste da je sladak Ville i lep itd al opet...) Primetila sam da vecina fanova slushaju bash zbog njega!!! Nevira me al to je njihov problem nije moj ..... I josh nesto jedini album koji mi se bash nesto i ne svidja jeste Dark Light i od onog momenta kad je Bam Margera ih je ,,reklamirao'' i snjimao ih itd znachi svi su odjednom poceli da obozavaju HIM-a i uglavnom sam upoznala i videla fanove koje uglavnom slushaju bash taj Dark Light dobro ima i onih koji slushaju i njihove stare pesme al opet.... Tako da sve ovo meni tako deluje veshtacko da nemam rechi ...
Nemoj da si tako zlobna...
coni mi se da ti neke stvari pogresno deluju...ja ne postujem cesto ovde ali oni sa koima sam u nekom kontaktu,na bilo koji nacin a ima ih dosta odavno cak preko 20 svi slusaju him odavno i bas zbog toga sto jete...tako da tu nema niceg vestackog
.....p.s.bez svake uvrede
Ja sam ih slušala i uživala u njihovoj muzici mnogo pre nego što sam konačno provalila da je Ville zapravo vrlo lep čovek. A ono o padanju u nesvest stvarno je 
pesma she is my sin je do j ako sam pogodio naziv hahah
Mislis,"Gone with the sin"?![]()

Na tu temu su se vec vodili razgovori,zakasnila si.Slobodno zaobidji ovu temu ako mislis da nanosis nerede ovde,takvi "pametni" ljudi nam ne trebaju.

Eh, što volim ovakve... katastrofa...Sta je Himovci, pade tema u zaborav, he he he.... kladim se da 99,9 procenata od vas slusa HIM jer je Ville navodno tako sladak.....joj, bre klinke, daj osvestite se ko da bi on pogledao neku od vas...meni je bend ok, al je totalno shit sto ih slusate zbog tog pedera....

Baš tako.I kakve to veze ima dal je ***** ili ne. Ovo nije tema o necijem seksualnom opredeljenju.

Sta je Himovci, pade tema u zaborav, he he he.... kladim se da 99,9 procenata od vas slusa HIM jer je Ville navodno tako sladak.....joj, bre klinke, daj osvestite se ko da bi on pogledao neku od vas...meni je bend ok, al je totalno shit sto ih slusate zbog tog pedera....
nikada nisam preslusao nijedan bend osim HIMa i HIM je najbolji bend na svetu i Ville je tako sladak i tako..... 
poz svima.