HIM

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ajte da zapevamo moju omiljenu.....:whistling:

Here we are
In the maelstrom of love
Waiting for the calm
To soothe our hearts
Here we are
And don't know how to stop
Waiting for the war
To end it all
Love is insane and Baby
We are too
It's our hearts little grave
And the salt in our wounds :whistling::whistling::whistling::whistling::whistling:

Al` se gubim kad slusam ovo....

Moram da se nadovezem na post od malo pre. I ja sam HIM pocela da slusam zbog muzike, svidelo mi se par pesama, a onda Ville. Priznajem da sam zbog njega postala zainteresovanija, nabavila sve albume, isla na Exit... ali i sada ih slusam zato sto mi se svidjaju pesme.

Meni je to tako bedno...cula sam da su devojke na Exitu padale u nesvest kada su ga videle...o Gospode!

We hide behind the Crimson door
while the summer is killed by default,
alive behind the Crimson door
while the winter sing "You love will be the death of me" :super::D

Mislim da ti pevač postane lep tek kada zavoliš pesme, muziku... a ne obrnuto. Ne znam, tako je barem kod mene... Lagala bih kada bih rekla da mi čovek nije lep, ali to je skroz nebitno, jer se muzika ne gleda nego se sluša.

Ja volim njihovu muziku,a sad sto im je i pevac dobar-sta da se radi? :D
inace,obozavam Greatest LoveSongs vol.666 i pesmu It's All Tears ..."I'll violate you in the most sensual way..." :D

Ja onako, moze se reci, volim ih, lepe pesme imaju, but prob je sto ne volim samo cist glas, sto znaci da bi trebalo da ima throat.. :S
Mada, jako su dobri!

HIM je fenomenalan bend! Da budem iskrena ja ga ne slusam zbog pevacha vec zbog njihove muzike i tekstove... (jeste da je sladak Ville i lep itd al opet...) Primetila sam da vecina fanova slushaju bash zbog njega!!! Nevira me al to je njihov problem nije moj ..... I josh nesto jedini album koji mi se bash nesto i ne svidja jeste Dark Light i od onog momenta kad je Bam Margera ih je ,,reklamirao'' i snjimao ih itd znachi svi su odjednom poceli da obozavaju HIM-a i uglavnom sam upoznala i videla fanove koje uglavnom slushaju bash taj Dark Light dobro ima i onih koji slushaju i njihove stare pesme al opet.... Tako da sve ovo meni tako deluje veshtacko da nemam rechi ...

coni mi se da ti neke stvari pogresno deluju...ja ne postujem cesto ovde ali oni sa koima sam u nekom kontaktu,na bilo koji nacin a ima ih dosta odavno cak preko 20 svi slusaju him odavno i bas zbog toga sto jete...tako da tu nema niceg vestackog
.....p.s.bez svake uvrede

Nemoj da si tako zlobna...

Moram da budem malo...;) šalim se naravno, muzika je za slušanje, a ne za gledanje, a ovi momci rasturaju što se svirke tiče i to je najbitnije.

coni mi se da ti neke stvari pogresno deluju...ja ne postujem cesto ovde ali oni sa koima sam u nekom kontaktu,na bilo koji nacin a ima ih dosta odavno cak preko 20 svi slusaju him odavno i bas zbog toga sto jete...tako da tu nema niceg vestackog
.....p.s.bez svake uvrede

Kao ja npr.:) Ja sam ih slušala i uživala u njihovoj muzici mnogo pre nego što sam konačno provalila da je Ville zapravo vrlo lep čovek. A ono o padanju u nesvest stvarno je :roll: . Ali, valjda su to pubertetski hormoni:think:

i taman covek pomisli da ne moze vise da lupa ali evo ga :mrgreen:

Kroste brate,ja bih tebe za predsednika :klap:

njah,Him... pre sam ih slusao kao sasav a i sinoc sam pustio Poison Girl onako za svoju dusu

Sta je Himovci, pade tema u zaborav, he he he.... kladim se da 99,9 procenata od vas slusa HIM jer je Ville navodno tako sladak.....joj, bre klinke, daj osvestite se ko da bi on pogledao neku od vas...meni je bend ok, al je totalno shit sto ih slusate zbog tog pedera....

OMG...Sta ovo bi?Dosla jos jedna da izmislja toplu vodu:hahaha:Na tu temu su se vec vodili razgovori,zakasnila si.Slobodno zaobidji ovu temu ako mislis da nanosis nerede ovde,takvi "pametni" ljudi nam ne trebaju.
P.S.-Ja ne mislim da trosim uzalud reci na takve osobe,zato cu repliku na moj post (ako je bude bilo) lagano iskulirati:kafa: :bye:

El_ja pisah u ovoj temi? Nisam? E pa sad cu :D Ja mislim da su dobri. Sad ih malo manje slusam al su ok. I kakve to veze ima dal je ***** ili ne. Ovo nije tema o necijem seksualnom opredeljenju.

Sta je Himovci, pade tema u zaborav, he he he.... kladim se da 99,9 procenata od vas slusa HIM jer je Ville navodno tako sladak.....joj, bre klinke, daj osvestite se ko da bi on pogledao neku od vas...meni je bend ok, al je totalno shit sto ih slusate zbog tog pedera....
Eh, što volim ovakve... katastrofa... :lol:
Samo da ti kažem, postoji dobar razlog zašto je ova tema pala u zaborav, ali ne bih ovde da reklamiram. To ne znači da je i bend pao u zaborav. Nemam vremena da se raspravljam sa tobom, da si pročitala neki post na ovoj temi, znala bi šta mislimo o takvim "fanovima". Uostalom, šta te boli q šta mi radimo, idi slušaj Slipknot i uživaj. :bye:

I kakve to veze ima dal je ***** ili ne. Ovo nije tema o necijem seksualnom opredeljenju.
Baš tako. :cool:

da, ja svaki dan masturbiram na Villea i to svi clanovi foruma znaju ili su saznali upravo sada ;)
:mrgreen: nikada nisam preslusao nijedan bend osim HIMa i HIM je najbolji bend na svetu i Ville je tako sladak i tako..... :lol:

de ste sektasi :mrgreen: poz svima.

Back