HIM

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pogledala sam prvih 20s ovoga što si postavio i zaista deluje obećavajuće! Čim ga uvezu u Srbiju ja ga odmah kupujem, valjda će uz dvd biti i live cd, čula sam da su u paketu?

Najbolje obrade su im Wicked Game i Fade Into You... :)
A što se tiče ovog spota, ja mislim da nije to svuda on.
Ono kad prelazi slika sa usana one ženske pa na njegova-jeste da deluje slično, ali verovatno im je to i bila namera,a i napravili su one blage prelaze pa se kadrovi preklapaju...

ja skoro procita da su se cak i vencali i to poodavno...u nekom casopisu,...dal bravo ili tako nesto...
necu breeeeeeeeeeee....:cry::cry::cry::cry::cry::
:worth::worth::worth: samo da nisu.....
kako je ona glupaca izvestacena i ruzna brate de su mu oci nek se malo :shock: izbeci ako ne vidi dobro

U kojem si ti to časopisu pročitala? Jer ja čitam sve što se može pročitati, a ne verujem da bi mi tako nešto promaklo :) Malo mi je glupo da su opet zajedno, zajedno-raskid, zajedno-raskid, pa još i da su se venčali :confused: A što se Jonne tiče, nisam ja neki njen fan, al' mi nekad bude žao kad vidim kako ženu pljuju na sve strane... Mislim, nije sve u izgledu, a i da je 'teo naći bolju mogao je skoknuti malo do Srbije :grin: Elem, ako je on srećan sa njom... mada, nisu mi neki par, na prvi pogled izgledaju k'o brat i sestra :neutral: mnogo liče je l' da? Ili ja to nešto tripujem :mrgreen:

Ma verovatno je samo trač...prošle godine se pisalo da se ona udala za nekog drugog, a ni u jednom intervjuu dosad Ville nije spominjao mogućnost da između njih opet nešto bude, on je NAVODNO u potrazi za novom devojkom...i da izgledaju kao brat i sestra.

da izgledaju..a ja sam procitala to u nekom ja mislim da je neki bas bas stari bravo imam samo isceak...bas sad geldam kaze da mu je sada zena...ma neka glupost sigurno

ja skoro procita da su se cak i vencali i to poodavno...u nekom casopisu,...dal bravo ili tako nesto...
necu breeeeeeeeeeee....:cry::cry::cry::cry::cry::
:worth::worth::worth: samo da nisu.....
kako je ona glupaca izvestacena i ruzna brate de su mu oci nek se malo :shock: izbeci ako ne vidi dobro

Hehe...Ljubomora malo:)Salim se ja...Ma nisu mi jedno za drugo,ne svidjaju mi se kao par.Neka on sebi nadje neku lepu i dobru(moze i neka devojka sa foruma:)) pa da nam izrode puno malih HIM-ovaca:D

Back