HIM

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
U, bre, k'o da je teško naći nešto što nije studijski, montirani snimak, pa proceniti da li neko ima talenta ili nema. A ko iole ima sluha, biće u stanju da to proceni bez po muke.
Uostalom, teško da bi neko ko nema talenta za muziku završio muzičku školu.
Nisam neki elitista po pitanju obrazovanja, ali Ville-ovo muzičko obrazovanje je još jedna od stvari zbog kojih ga izuzetno cenim kao umetnika, na stranu njegov izgled, imidž itd. - to je na drugom mestu.

evo najnovijeg intervjua sa neke spanske televizije, ne kaze nista specijalno novo, mislim sto vec nije receno, ali cisto da vidite kako izgleda, meni je tako nekako mrsav...

a da, i ja sam cula ovo da samo debele devojke slusaju metal i to sto puta, ljudi su neverovatni...

Pozdrav svima!
Sad kad vidim o cemu ste sve pricali zao mi je sto se nisam pre registrovala i ukljucila u raspravu...
Cool ste ekipa i bas je lepo sto odrzavate temu o jednom taaako sjajnom bendu...
HIM rules! :D

Dobrodošlaaa!!!
Joooj, baš je lepo što i dalje dobijamo nove članove!
Ali, nije lepo što smo se svi ovako ućutali! :mad:

Šta je ovo, nikako da pređemo na sledeću stranu?
Življe maloooooooo... !!!

evo najnovijeg intervjua sa neke spanske televizije, ne kaze nista specijalno novo, mislim sto vec nije receno, ali cisto da vidite kako izgleda, meni je tako nekako mrsav...

a da, i ja sam cula ovo da samo debele devojke slusaju metal i to sto puta, ljudi su neverovatni...

er... je l' i vama izbaci ovaj naslov kad idete na ovaj link:
Bulgarian Idol man wiht the funniest song ever
???

Da, čak je i moj dečko čuo za tu "opštevažeću istinu"... Koju ja trenutačno obaram sopstvenim primerom: JA NISAM DEBELA!!!
hahahahahahhaa

e,da..ajde da se potrudima da predjemo na drugu stranu....sve jedno,da ne bi pricali i raspravljali dal ville ima talenta ili ne najbolje da se sami uverite....

meni je on ovde presladak...stvarno...a i super zvuci...nadam se da ce vam se dopasti,a pored toga pogledajte jos neke pesme iz mad tv studija i one su super(sacrament,join me,funeral of a heart....)

:twisted:

er... je l' i vama izbaci ovaj naslov kad idete na ovaj link:
Bulgarian Idol man wiht the funniest song ever
???

Da, čak je i moj dečko čuo za tu "opštevažeću istinu"... Koju ja trenutačno obaram sopstvenim primerom: JA NISAM DEBELA!!!
hahahahahahhaa

e i meni se cini da mi izbacuje nake bugare.....
a to da rok i metal slusaju debele devojke...svasta ja iskreno ne znam ni jednu debelu koja to slusa...

Šta je taj Mad TV? Ja sam kao negde naletela na to, al' ne'am pojma šta je.
A šta je sa ovim prethodnim linkom što je Heartless postavila? Ja sam stvarno očekivala da ugledam VIlle-a, kad ono neka budala peva o nekim kokoškama, i pranju nogu i slično...

Jeeee, pređosmo na sledeću stranu!

Panofanatik, pogledala sam neke od onih snimaka sa Mad TV. Joooj, jeste presladak! A kako i ne bi bio, snimci su iz 2003. godine, kad je imao... koliko... 26, 27 godina? Brate, JA sad imam toliko! Bože, kako vreme leti...

Evo jedan intervju sa Ville Valom.Posebno mi se svidja deo kad kaze:"...Morate biti tuzni da biste bili sposobni da zaista uzivate u momentima srece..." I super izgleda takodje:)Hehe...pa uvek super izgleda:)

hey....treba mi kraca verzija pesme Love In Cold Blood!to je znaci ona verzija koja je prva izashla...pre CDa :) ja sam je imao i j*g kad sam skinuo ceo album izbrisem je grrrr
ajd ako neko moze da je postavi :)

ja imam folder u kome cuvam sve te linkove sa youtube-a koji mi se svide, ali izgleda da je moj brat osetio potrebu da se malo zabavi sa tim... kreten!!! zbog toga ona zbunjujuca pesma, sto je najstrasnije, pogubila sam sve linkove sa intevjuima, a ja sam u stvari htela da postavim ovaj sto je heartagram_89 postavila! konacni rezultat: ne razgovaram sa bratom i moram ponovo da trazim sve intervjue koje sam cuvala!!!

U, bre, k'o da je teško naći nešto što nije studijski, montirani snimak, pa proceniti da li neko ima talenta ili nema. A ko iole ima sluha, biće u stanju da to proceni bez po muke.
Uostalom, teško da bi neko ko nema talenta za muziku završio muzičku školu.
Nisam neki elitista po pitanju obrazovanja, ali Ville-ovo muzičko obrazovanje je još jedna od stvari zbog kojih ga izuzetno cenim kao umetnika, na stranu njegov izgled, imidž itd. - to je na drugom mestu.

Ima talenta i tacka ;)

Back