HIM

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
tsk, tsk, tsk... obicno se preraste u osnovnoj,
pravljenje nereda kada se nema dokazati nicim drugim...

HIM :heart: zasto ga volimo?
eto, nekoliko pjesama me pogadja
bili su jedan od bendova uz koje sam odrastala
ne zanemariti sam izgled clanova tehehe :)

zadnji album sam samo jednom odslusala, isto kao i predzadnji
nije to to vise, bar za mene

ALI, necu zbog toga da se odreknem onih ostalih diFnih pjesmi :)
ili gledanja Vilija :D

'Alo, sestro... 'Oćeš li nas se okaniti više? Ok, ukapirali smo, mnogo si pametna, mnogo si obrazovana, i muzički i jezički - super! Blago tebi! Uživaj u tome - ali na nekom drugom mestu. Te fore "lepo pitala" i "iznela svoje mišljenje" ovde više ne pale, bar koliko ja vidim. Jer, otkako sam ja član ovog podforuma - a to nije mnogo dugo - ovo je već treći ili četvrti put da ti ovako upadaš ovde samo da bi omalovažavala i isprovocirala raspravu, koju nećeš dobiti. Ako si zainteresovana za te sado-mazo fazone, idi lepo na temu Narodnjaci, pošto vidim da je pratiš, tamo verovatno samo pljuvanja i ima.
Ostavi ljude koji vole i slušaju HIM da razgovaraju o tome.

ma nemoj, a cula sam da samo debele cure slusaju metal, tako da je moguca ta "kilaza diskriminacija" :lol:

HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!
Nisam znala za to! Otkud to da samo debele slušaju metal??? Ozbiljno te pitam, nisam nikad čula za takvu klasifikaciju. :lol:

ova pjesma je dobra iz ugla muzike, tekst je kratak za moj ukus :D
iznenadio me je stil pjevanja, melodija, skoro pa da ne prepoznam HIM ...

Kako kratak? Po dužini, ili po smislu?
Da, i ja sam prvenstveno mislila na melodijsku stranu - baš je neobična. Ali i tekst mi se sviđa. Onaj deo kad oboje šapuću "I love you"... uuhhhh! Sva se naježim!

nemam naviku da se bilo kome pravdam ali volim da zapusim usta glupacama kao sto je ovo gore
ako nekog zanima to je TRYM iz EMPEROR

dal sad mozes da kazes da smo pocetnici i pozeri...pozerko!

QUOTE=panofanatikova tema je zatvorena...malopre.neznam sto ali mi je krivo i ponovo cu je otvoriti...ovde mozete da pisete o cemu god hocete.znam de se to cesto nalazi na ovakvim forumima,ali ovo je prilika nas rokera i metalaca da pokazemo da imamo dusu kao i svi...pisite o omiljenim grupama,pesmama,lepite slike,pisite sta god vam padne nepamet.dokazimo da smo posebni,da nismo samo narkomani i da izmedju ostalog na najbolji i jedan poseban nacin tumacimo muziku.pisite svi koji slusate guns n roses him nightwish iron maden nirvanu heloween metalicu led zepp i mnoge druge grure.pozz dajanna :twis ted:QUOTE

Sjeti se malo svojih pocetaka ovdje
i kako si isprozivana na ovoj temi
koju si sama otvorila
pogledaj sopstvene postove
pa nekog nazovi pozerom
strasno
au pic...

Meni se to deslilo jednom a ako pogledas njene postove videces da pise i "nemogu" pise zajedno... I to svaki put, meni se omaklo jednom...
Pogledaj moje ostale postove...
Naces minimalno gresaka,
a i pored njih mozes da razumes sta sam htela napisata...
A ta devojka pise totalno konfuzno...
Ja sam joj samo zato skrenula paznju...

Znam. Ok je. Ma, samo mi je bilo glupo sto si pocela o pravopisu. Polovina ljudi na ovom forum blage veze nema, ***. Ali ipak, nije to tema. Mada, ja uzivam u ispravljanju tudjih gresaka (aaaaaaj...:lol::lol: ). Nego, da se vratimo na temu, konacno...

Znam. Ok je. Ma, samo mi je bilo glupo sto si pocela o pravopisu. Polovina ljudi na ovom forum blage veze nema, ***. Ali ipak, nije to tema. Mada, ja uzivam u ispravljanju tudjih gresaka (aaaaaaj...:lol::lol: ). Nego, da se vratimo na temu, konacno...

Dakle samo se radilo o preglednosti njenih postova,
nisam je time vredjala...

Nego cisto da znate da je vecina mojih postova od juce tj. svi obrisani...
iskoristicu ovu svecanu priliku da se jos jednom nasmejem panotifiku...:lol::lol::lol:
:lol::lol::lol:
I necu dolaziti na ovu temu vise...
najverovatnije...

nemam naviku da se bilo kome pravdam ali volim da zapusim usta glupacama kao sto je ovo gore
ako nekog zanima to je TRYM iz EMPEROR

I COVEK NIJE LOS ALI OD VILLA NIJE BOLJI NIKAKO

dal sad mozes da kazes da smo pocetnici i pozeri...pozerko!

Eto to je to..!
Zaista necu vise...
Ovim recima je potvrdjeno ko je ko..?
TRYM..? I jos opisuje coveka koji cak i ne peva...:lol::lol::lol:
I na trece mogu da kazem samo jedno veliko DA!:lol:
Smesan si...

'Ajde pozdrav svima uzivajte...

HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!
Nisam znala za to! Otkud to da samo debele slušaju metal??? Ozbiljno te pitam, nisam nikad čula za takvu klasifikaciju. :lol:
mhm, ruzne, debele i iskompleksirane cure :lol:

Kako kratak? Po dužini, ili po smislu?
Da, i ja sam prvenstveno mislila na melodijsku stranu - baš je neobična. Ali i tekst mi se sviđa. Onaj deo kad oboje šapuću "I love you"... uuhhhh! Sva se naježim!

odlicno kombinuju glasove, evo je slusam ponovo dva dana
ti si kriva! :lol:
dosta je dinamicna, i one pauze izmedju dvije strofe kada V izigrava goth sirenu :)

for a moment the world turns its baaaaack,
and you leeeeeet me come clooooseeeer....
:heart:

ona gitara na pocetku mi je odnekud drugo poznata.. déjà vu :-|

'el moze neko da mi pojasni to "true" ja sam veci od tebe...
svako ogranicavanje na jednu vrstu muzike,
(a ima slucajeva i sa samo nekoliko grupa u okviru iste)
me asocira na ono kada zaklone konju oci da moze da gleda samo pravo kuda ide...

mhm, ruzne, debele i iskompleksirane cure :lol:

Hahahahahaha!!! Prvi put čujem za to, majke mi!

evo je slusam ponovo dva dana
ti si kriva! :lol:

Hehe... Drago mi je :mrgreen:
dosta je dinamicna, i one pauze izmedju dvije strofe kada V izigrava goth sirenu :)

for a moment the world turns its baaaaack,
and you leeeeeet me come clooooseeeer....
:heart:

ona gitara na pocetku mi je odnekud drugo poznata.. déjà vu:-|

Hahaha... Goth sirena... hahahahaa!!! Looda si...
Ej, i meni je poznat taj početak. Tj. podseća me na nešto drugo. Ne'm pojma. Al' sad ću i ja da je pustim!
Mnogo mi se sviđa kako on peva, sa onim naglim uzlaženjima i silaženjima tonova... Fenomenalno.

Kao ni po broju postova, kilaži, znaku u horoskopu i sličnim irelevantnim kriterijumima.
:lol: :lol: :lol: hahaha, bože, kako sam samo duhovita...

Hm. Evo uozbiljiću se.

Elem, ja sam tek pre nekog vremena "otkrila" pesmu Dark Secret Love, tj. preslušala sam je sa punom pažnjom. Nekoliko stotina puta. I zaključila sam da je pesma potpuno savršena.
Čudi me da nemaju više takvih pesama. Šta vi mislite o tome? Mislim, činjenica je da je ta pesma... pa, drugačija, zar ne?

Obozhavam tu pesmu :)

izgleda da ti je prizivanje duhova ispilo mozak.....smej se slobodno...i to je za ljude(mada...)..ne secam se da sam rekla da ako je lep dobro peva....nisam od onih koji favorizuju i isticu svoje grupe..stavise veoma sam realna....mozda nisam pismena i ne trudim se..ali znam da odredim ko ima talenat a ko ne...u ostalom majka mi je profesor muzickog i ona isto to kaze da ville ima izuzetan talenat i ako ga bukvalno mrzi...al ajde necu da se svadjam nisam zbog toga ovde..samo svak treba da razmisli o onome sto je procitao pre nego sto bilo sta kaze...
necu da se mesam u pricu o HIM posto ih ne slusam....ali ovo sto sam boldovao mi nikako nije jasno,kako moze da proceni ko ima talenat na osnovu snimka koji je sredjivan u studiju? Onda i Jelena Karleusa ima talenta....to vidis uzivo da li neko ima talenta ili ne,ili vidis preko neke nedoterivane stvari.....po cemu je to procenila da ima talenta?

snimak koji je montiran u studiju je jedno,a live koncerti i unppluged(valjda sam dobro napisala posto sam inace nepismena) emisije su drugo....a ja imam stoo snimaka na kojima on peva sa svojim ortacima u nekom autu kuci i sl...tako da nemoj da se sekiras ima decko talenta

Ovako...Potrebna mi je pomoc.Da li neko zna kako mogu da skinem spot "The kiss of dawn"?Pokusala sam na razne nacine,ali uvek mi skine nesto sto ne mogu da otvorim.Nisam strucna sto se tice racunara tako da sam malo "zalutala":)

Ovako...Potrebna mi je pomoc.Da li neko zna kako mogu da skinem spot "The kiss of dawn"?Pokusala sam na razne nacine,ali uvek mi skine nesto sto ne mogu da otvorim.Nisam strucna sto se tice racunara tako da sam malo "zalutala":)

ako si skinula 'to nesto sto ne mozes da otvoris' sa you tube-a ... promeni ime fajla u HIM - The kiss of dawn.flv , skini sa neta GOM plejer i uzivaj ....

Blinded I am
And so are you
By shedding tears
Confusion that separates us two
We hold dear
Just look into my eyes
Kiss our fears goodbye............YEAH:)

Uspela sam:)Hvala ti puno:)

necu da se mesam u pricu o HIM posto ih ne slusam....ali ovo sto sam boldovao mi nikako nije jasno,kako moze da proceni ko ima talenat na osnovu snimka koji je sredjivan u studiju? Onda i Jelena Karleusa ima talenta....to vidis uzivo da li neko ima talenta ili ne,ili vidis preko neke nedoterivane stvari.....po cemu je to procenila da ima talenta?

Ima talenta i tacka.;)

Back