HIM

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
uskoro izlazi nov DVD :

nbrzmo.jpg

digital versatile doom....like it :mrgreen:

Jeste li primetili otkada su prešli u Sire records, Him su navodno postali poznatiji na svetskom tržištu, imaju dobru prođu u Americi i slično, a s druge strane nikad ih manje nije bilo u medijima. Ne pamtim kad sam poslednji put videla neki njihov spot, a kao aktuelni su sa VD:-?

ne zna se koja je gora izdavačka kuća,BMG ili Sire...ovi prvi i dan danas čine sve da bi što više para uzeli na HIM franšizi (uzmi za primer Uneasy Listening vol.1 i vol.2, a da sve bude još komičnije uskoro izlazi izdanje u kome će biti i vol. 1 i vol. 2 :shock: ),a Sire nije ništa bolji (uzmi za primer novi DVD...Valo je rekao da nema dovoljno materijala za DVD, ali izdavačka kuća želi lovu iako im je marketing očajan)...VD je odličan ali nije komercijalan album kao predhodni...možda se zbog toga slabo vrti na tvu,ali zato sam na radiu bukvalno preslušao ceo album...

To onda znači da će na novom dvd-ju biti samo snimci sa ona dva koncerta iz novembra? Pa, to baš i ne garantuje neki komercijalni uspeh, većina snimaka može da se nađe na netu (ko ima te mogućnosti)...
Ovi smajliji me pomalo plaše, pazi ovog "drogiranog"- :oops:

Back