Solitary Man
Primećen član
- Poruka
- 571
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa bio je prilično u tom fazonu za vreme Razorblade faze...probaj da pogledaš intervju gde spopada nemačkog novinara,a on se jadničak sav preznojioi posle se pitajte zašto neki misle da je Ville gay...
ne verujem da ima
sad cu i ja da kupim bravo

Teško da bi gej proveo skoro 4 zajedničkog života sa osobom suprotnog pola. To su samo zastareli tračevi koji, nažalost, i dandanas dižu prašinu ni oko čega..

Ville je rekao da je spavao sa jednim od članova HIMa i da mu se nije dopalo.to je verovatno Mige,ali mogao bi biti i Linde koji otvoreno govori da je bisex iako je oženjen....hm,ali Mige je previše dlakav a Villence kaže da ne voli "hairy balls"
uglavnom,nemam ništa protiv toga i tvrdim da je Ville bisex bez nekog velikog iskustva sa muškarcima
p.s. sve što sam napisao je lako proverljivo,u slučaju da sumnjate u istinitost mojih reči 8-)
i na kraju sta bese sa nagradnim konkursom za izbor 'novog hartagrama' ???
kao i
sta bese sa traganjem za tajanstvenim,skrivenim znakom,natpisom ili sta vec u spotu 'Kiss of Dawn' ???
pozdrav![]()
Naravno da ti verujemo, ali...Zar nije spavao sa Zoltanom?:shock:
znam da se često vatao sa njim ,tu i tamo, ali za nešto više ne znam....i da,onaj klip sa dve lezbače u crno beloj tehnici za koji neki kažu da su to Ville i Zoltan je totalni fake.

znak je odavno pronađen,a novog heartagrama neće biti...mada iskreno neznam ko je pobedio na takmičenju.