Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije niko ali ovo je "free country" i svako ima pravo na svoje misljenje,zar ne?Mada preporucujem vam Maiden,Metallicu,SOAD,...
Nije niko ali oni su meni glupi mislim kao prvo ne svidjaju mi se njihove pesme,sta im znaci onaj glupi znak(heartagram),a i njihova sexulana opredeljenja(pola benda su ******)

Nije niko ali ovo je "free country" i svako ima pravo na svoje misljenje,zar ne?Mada preporucujem vam Maiden,Metallicu,SOAD,...
Nisam se ulenjila nego mi već danima loša konekcija, pa ne mogu ni ovde da pošaljem poruku - a htela sam upravo to još pre neki dan, da te pitam za ovaj intervju! NE MOGU DA GA OTVORIM UOPŠTE!!!:-(:-(:-(
Možeš li da ga copy/paste ovde??? pleaseeeeeeee???
Nije niko ali oni su meni glupi mislim kao prvo ne svidjaju mi se njihove pesme,sta im znaci onaj glupi znak(heartagram),a i njihova sexulana opredeljenja(pola benda su ******)

nemogu zato što je članak rađen na Adobe Flash Player 9 koji moraš skinuti da bi videla sliku i članak uopšte :wink:

U zadnje vreme...Sweet pandemonium
Panovanatik,ne mogu da ti prekucam,mnogo je duga,mrzi me da citam![]()
Sta bre Sweet pandemonium? Ja neke pesme od Hima vise i ne slusam...nisu mi dosadile nego ih znam napamet. Kao In Joy and Sorrow na pimer, nju vise uopste ne slusam...Gde si ti,ponovo si tu?Sta bre Sweet pandemonium? Ja neke pesme od Hima vise i ne slusam...nisu mi dosadile nego ih znam napamet. Kao In Joy and Sorrow na pimer, nju vise uopste ne slusam...

profesorka muzichkog pita villa
ville shta to konstantno radish ispod klupe dok pevash