HIM

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nije niko ali oni su meni glupi mislim kao prvo ne svidjaju mi se njihove pesme,sta im znaci onaj glupi znak(heartagram),a i njihova sexulana opredeljenja(pola benda su ******)

Nisam se ulenjila nego mi već danima loša konekcija, pa ne mogu ni ovde da pošaljem poruku - a htela sam upravo to još pre neki dan, da te pitam za ovaj intervju! NE MOGU DA GA OTVORIM UOPŠTE!!!:-(:-(:-(
Možeš li da ga copy/paste ovde??? pleaseeeeeeee???

nemogu zato što je članak rađen na Adobe Flash Player 9 koji moraš skinuti da bi videla sliku i članak uopšte :wink:

Ljudi, ne nervirajte se, ako mu je glupa Himova muzika, njegova stvar, bitno je da nama nije:)

nemogu zato što je članak rađen na Adobe Flash Player 9 koji moraš skinuti da bi videla sliku i članak uopšte :wink:

Slike sam našla na drugim sajtovima (Ville kao Indijanac-ako je to to). Samo mi je tekst bio važan, ali ako ne grešim, Solitary ga je postavio.

Malo da ukrasimo forum:)

Ville%20Valo.full.jpg

Villa-Valo-1.jpg

5446655_jpg_10205c.jpg
e ovde baš deluje ispijeno
burtonlargemsg118928469jb2.jpg

burton014-1.jpg

Gde si ti,ponovo si tu?:) Sta bre Sweet pandemonium? Ja neke pesme od Hima vise i ne slusam...nisu mi dosadile nego ih znam napamet. Kao In Joy and Sorrow na pimer, nju vise uopste ne slusam...

Pa ja znam sve pesme napamet :lol:
Evo me,nisam imala net :(
Ahaha..Mogle bismo da se vidimo nekad,kad vec znamo iste osobe :mrgreen:

Back