HIM

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ville nije napisao tu knjigu već neki drugi lik, objavljena je samo na finskom jeziku, a možda se mogu prevedeni odlomci naći negde na netu (forumi i tako to...). Inače 2006. je izašla još jedna biografija HIM-His Infernal Majesty od izvesnog Barry Keating-a, mada ne znam ništa više o tome.

Da, ono zaista liči na Winehouse u jako lošem izdanju...plaši me:)

Ima knjiga o Him?? Cool, nisam to znala. E a mene ustvari najvise zanima da li oni dolaze kod nas ove godine? za Novu godinu sam sebi pozelela samo dve zelje.Druga je bila da odem na njihov koncert(nisam bila na Exit)...to bi stvarno bilo ostvarenje jednog od mojih snova... ee..

volim te ja Meki :twisted:

primamo te u drustvo, i dobrodosla:wink:

i ja se pridruzujem toploj dobrodoslici mog prijatelja solitera ...

Dobrodosla :D
Evo,ja da se predstavim,Aleksandra,'94to,iz Nisa...Sve sto te zanima o meni mozes na pp :lol:
Usamljeni tebe ceM na giljotinu :lol::lol:

Nalozila sam se na your sweet 666...Ah,Ville :rolleyes:

a kako je LS?

Evo i ja da ti pozelim dobrodoslicu(:
Evo teme za razgovor...
Kako vam se dopada omot?

az_6306_Venus%20Doom_HIM.jpg

Meni je sjajan... Prvo zato sto Ville ili bend ili heartagram nisu na omotu,volim takve omote bez slika izvodjaca...
Drugo...slika mi je super...
Ukazuje na to da su napravili veliku promenu na ovom albumu.

daaaaavno vec rekao da je slika fenomenalna i jedva opstao od napada da je slika uzasna i kako samo moze da mi se svidja! :D a sad se svima svidja .... lol
Poz... drustvo!pa kako ste svi?
nesto u poslednje vreme otpadam na album DSABH ...

xexe pa hvala :)
da,volim HIM,slusam ih od 2001. god intezivno bez dana prestanka!volim ih zbog textova i teme koju 'obradjuju',muzike,energije koja mi odgovara-ni prejako niti preslabo i smarajuce!
ma realan sam i ne ulazim u konflikte sem ako nisam isprovociran (mislim ovde na forumu)
Poz...

eto vidis kako me vole :p :p :p
rekoh slusam DSABH i novi Nightwish...
ne pratim sta se desava sa HIMovcima,ovde ima slabo informacija,mada moram priznati da mi nista vise nije ni bitno-gde su,sta trenutno rade,slike,koncerti...nista!!!!!!
kad izadje novi album ja ga skinem sa neta ili kupim (?) kad kazu da ce doci-ja odem na koncert i meni super :D

Ville nije napisao tu knjigu već neki drugi lik, objavljena je samo na finskom jeziku, a možda se mogu prevedeni odlomci naći negde na netu (forumi i tako to...). Inače 2006. je izašla još jedna biografija HIM-His Infernal Majesty od izvesnog Barry Keating-a, mada ne znam ništa više o tome.

Da, ono zaista liči na Winehouse u jako lošem izdanju...plaši me:)

pa svi znamo da je Amy ovih dana u jako loshem izdanju;-)

When Love And Death Embrace
I'm in love with you
And it's crushing my heart
all i want is you
To take me into your arms

when Love and Death
embrace

I love you
And you're crushing my heart
I need you
Please, take me into your arms
when Love and Death embrace