HIM

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Čini mi se,kada slušam Behind The Crimson Door,da bi mogla ladno da upadne u Venus Doom i da ne odudara i slaze se s zvukom celokupnog albuma...
Šta vi mislite?

pa mozda bi moglo ali mislim da ipak nije to to.licno sam se iznenadila kad sam preslusala venus jer je sttvarno dosta jaci od predhodnih,ali u svakom slucaju je super.dopada mi se.jos uvek je to <nas> His Infernal Majesty

Čini mi se,kada slušam Behind The Crimson Door,da bi mogla ladno da upadne u Venus Doom i da ne odudara i slaze se s zvukom celokupnog albuma...
Šta vi mislite?

mislim da bi se više uklopila Vampire Heart...inače kad već poredimo pesme,jel neko primetio sličnost između Crimson Door i Killing Loneliness?
zvuče jako slično samo što je Crimson malo tvrđa...

Niko me ne voli?eh.. ili nema nikoga trenutno ovde? Sta da vam kazem... imam potrebu da pricam o njima (o Him) a poznajem jako malo ljudi koji ih vole bas onoliko kao ja, a citala sam predhodne stranice i svi ste jako gotivni i ludi..

Dobrodosla :D
Evo,ja da se predstavim,Aleksandra,'94to,iz Nisa...Sve sto te zanima o meni mozes na pp :lol:
Usamljeni tebe ceM na giljotinu :lol::lol:

Nalozila sam se na your sweet 666...Ah,Ville :rolleyes:

ova tema ko da polako nestaje svak poruka je tako...beylicna...kao da se vise ne pise nista drugo osim ville je yakon i sl.ajde malo....sta mislite o novim pesmama koja vam se najvise dopada,jel ima neko text od pesme ville talking...

Da, to se vec zna da je Ville zakon, vi ste vec pricali koje su vam naj pesme sa novog albuma ali ja nisam rekla svoje; the kiss of dawn,bleed well,sleepwalking past hope..ma sve ih volim,sve su savrsene...Vodjena snom, i ja iz Nisha i 92 sam,veliki pozdrav za tebe..

Evo i ja da ti pozelim dobrodoslicu(:
Evo teme za razgovor...
Kako vam se dopada omot?

az_6306_Venus%20Doom_HIM.jpg

Meni je sjajan... Prvo zato sto Ville ili bend ili heartagram nisu na omotu,volim takve omote bez slika izvodjaca...
Drugo...slika mi je super...
Ukazuje na to da su napravili veliku promenu na ovom albumu.

Da, to se vec zna da je Ville zakon, vi ste vec pricali koje su vam naj pesme sa novog albuma ali ja nisam rekla svoje; the kiss of dawn,bleed well,sleepwalking past hope..ma sve ih volim,sve su savrsene...Vodjena snom, i ja iz Nisha i 92 sam,veliki pozdrav za tebe..

Mozda se i znamo :P
Moje omiljene pesme se STALNO menjaju..Danas je bleed well :D

Evo i ja da ti pozelim dobrodoslicu(:
Evo teme za razgovor...
Kako vam se dopada omot?

az_6306_Venus%20Doom_HIM.jpg

Meni je sjajan... Prvo zato sto Ville ili bend ili heartagram nisu na omotu,volim takve omote bez slika izvodjaca...
Drugo...slika mi je super...
Ukazuje na to da su napravili veliku promenu na ovom albumu.

Ova slika je genijalna!!!!!!Baš mi se svidja...i baš mi se svidja što su nju stavili na omot...odlična je

Back