HIM

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
izasle su bar jos tri knjige posle Gone with the sin,ali ne verujem da bih u njima nasao nesto sto me zanima ili sto vec ne znam,a Ville i Jonna nisu zajedno...mada me njihov privatni zivot ne zanima...

Mene vala zanima i sta se nalazi u knjigama, ali i njihov privatan zivot. Ne zelim ponovo da otvaram stare diskusije, ali meni je Ville drag* i kao covek a ne samo kao muzicar i volim da sam u toku svega sto se desava sa celom grupom.

* Pod ovim ne mislim da sam zaljubljena u njega, vec samo privrzena posto sam muzicki odrastala uz njega i bend.

i ja volim da sam obavesten sta se desava sa bendovima koje volim ali mislim da ceprkanje po privatnom zivot prelazi granicu onoga sto bi fan trebao da bude...mislim,izvinjavam se nekima koji se budu pronasli u ovome,ali meni se gade fanovi koji dahcu nad Valovim slikama i nerviraju se zbog njegovih odnosa sa Jonnom...ne shvataju da tako ponizavaju bend i stavljaju ga na nivo Tokio Hotela...mozda gresim, ali moje misljenje je da su fanovi upropastili HIM,jer da nisu,Ville bi verovatno danas bio rock legenda,a ovako...uh,bas sam se raspisao... :)

hahaha razumem te skroz...meni Ville jeste lep stvarno...ali da me zanima da li je sa Jonom ili nije ili sa bilo kojom drugom to stvarno ne... :| i ono kada je Emmina valjda prichala kako je ljubomorna meni je samo reakicja ---> jbt :shock:
npr ja skoro o nijednom bandu ne znam nish' preterano...nikada me i nije toliko zaimalo samo sam jednom bila opsednuta nekim bandom :lol:
eto sada se i ja raspisala :lol:

:lol: :mrgreen: mislis Jonna? Villeova verenica...bivsa...

@ saki
:lol: morao sam negde da se ispraznim,samo sam cekao povod... :) more,niko ne zna da me "pecne" kao sto to umeju HIM fanovi :mrgreen:
@ InJoyAndSorrow
thanks jos jednom...a za to vreme uzivacemo u novom spotu i pikanterijama na tvojoj myspace stranici :mrgreen:

joj al onaj Ville *****
pa zar nije rekao da ce venus biti malo zesci!
sad slusam i gledam onaj kiss of dawn, pa to je bre najbolja bozicna kompozicija koju sam cuo..ali nema veze, oprosteno im je :roll:

saki8050:
hahaha razumem te skroz...meni Ville jeste lep stvarno...ali da me zanima da li je sa Jonom ili nije ili sa bilo kojom drugom to stvarno ne... :| i ono kada je Emmina valjda prichala kako je ljubomorna meni je samo reakicja ---> jbt :shock:
npr ja skoro o nijednom bandu ne znam nish' preterano...nikada me i nije toliko zaimalo samo sam jednom bila opsednuta nekim bandom :lol:
eto sada se i ja raspisala :lol:

A koliko je devojaka bilo na exitu koje su plakale od pomisli da ce videti Villea.... a tek deckiju :shock: :grin: Jedna je cak i vristala kako je plakala tri dana kad je cula da dolaze na Exit.... :confused: E to se zove preteranost...... Ipak smo mi u Srbiji, a oni u Finskoj, treba praviti razliku ... jer sto je previse, previse je :!:

suomigirl:
A koliko je devojaka bilo na exitu koje su plakale od pomisli da ce videti Villea.... a tek deckiju :shock: :grin: Jedna je cak i vristala kako je plakala tri dana kad je cula da dolaze na Exit.... :confused: E to se zove preteranost...... Ipak smo mi u Srbiji, a oni u Finskoj, treba praviti razliku ... jer sto je previse, previse je :!:
pa neka je plakala, ne dolazi HIM svaki dan..uostalom ima nas razlicitih

bogami,ja sam bio u sendvicu izmedju dve debele goticarke koje su plakale ko da su na sa'rani...nepitajte me kako sam preziveo...
a posle sam na snimku video kako drze neki karton na kome pise Join me in me :? :? :? :lol: wtf...

Solitary Man:
pa neka je plakala, ne dolazi HIM svaki dan..uostalom ima nas razlicitih

Hoces da kazes da si i ti plakao???? :lol: :oops: :oops: :oops:
Poenta je samo u tome da neki vole HIM zbog Villea i to je onda opsednutost. Ja ih obozavam, pa ipak nisam padala u nesvest npr :-? :?

suomigirl:
Hoces da kazes da si i ti plakao???? :lol: :oops: :oops: :oops:
Poenta je samo u tome da neki vole HIM zbog Villea i to je onda opsednutost. Ja ih obozavam, pa ipak nisam padala u nesvest npr :-? :?
nisam plakao..secam se te noci kad je trebao biti prenos, prvo je bio onaj BIdol ili kako vec..a him je bio oko 2h
a ja opet kazem, neka je plakala, ima nas razlicitih..

Back