HIM

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
dobro si rekla...propast...ni ja nisam chula nishta...ja ne posecujem mnogo sajtova...4um...google za slike...i to je to :?......inache moj tata ne mozhe da podnese kada pustim HIM :lol:.....za Beautiful je rekao : "Znao sam da je lud,ali bash toliko da je lud nisam znao"...[ima neshto kada se jako prenemazhe :lol:...]

pa nema nista novo...osim novog albuma :mrgreen: Villeto je izjavio da ce dati sve od sebe da to bude najtvrdji pop album ikada i nazvao ga "hard kandy"(to je samo radni naziv,naravno),album se snima u Finskoj tako da mora da bude dobro...bice skroz u Cathedral/Black Sabbath fazonu,odnosno nesto izmedju Greatest love songs i Love Metal albuma...i tako...

saki8050:
dobro si rekla...propast...ni ja nisam chula nishta...ja ne posecujem mnogo sajtova...4um...google za slike...i to je to :?......inache moj tata ne mozhe da podnese kada pustim HIM :lol:.....za Beautiful je rekao : "Znao sam da je lud,ali bash toliko da je lud nisam znao"...[ima neshto kada se jako prenemazhe :lol:...]
he he jeste peva ki da je na vc sholji, ali sve mu je oprosteno
P.S. ima poster u hupperu, maznula sam danas od dragana (MM) :lol:

bear:
kakav bre najtvrdji pop album :shock:
jao boze ne zelim josh jedan love metal neeeeeeeeeeeeeeeeeeee

sta fali tom albumu? :shock: ima mnogo lepih pesama...sweet pandemonium,predivna endless dark,circle of fear...dobro,mozda nema toliko dahtanja/zavijanja/cudnih zvukova kao Razorblade Romance album,ali je ipak jako dobar...

Fency_Killer:
sta fali tom albumu? :shock: ima mnogo lepih pesama...sweet pandemonium,predivna endless dark,circle of fear...dobro,mozda nema toliko dahtanja/zavijanja/cudnih zvukova kao Razorblade Romance album,ali je ipak jako dobar...
Pa sta znam ne lezi mi taj album osim sweet pandermonium mada me i ta pesma nervira u poslednje vreme. Razorblade je lepshi
P.S. zzzzzzzzzzop MM :-D

nekad sam ih taaaako volela....Sad ne mogu da ih smislim...Bas mi idu na nerve...Pogotovo ono njegovo zavijanje(mislim da je najgore u pesmi And love said no)...

Back