Fency_Killer
Domaćin
- Poruka
- 4.596
blastmaster:kakva li je finska policija, kad dvojica ne mogu da zaustave jednog anoreksika![]()
nemoj tako,Villeto je opasno gojazan ovih dana

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
blastmaster:kakva li je finska policija, kad dvojica ne mogu da zaustave jednog anoreksika![]()
he he jeste peva ki da je na vc sholji, ali sve mu je oprostenosaki8050:dobro si rekla...propast...ni ja nisam chula nishta...ja ne posecujem mnogo sajtova...4um...google za slike...i to je to :?......inache moj tata ne mozhe da podnese kada pustim HIM.....za Beautiful je rekao : "Znao sam da je lud,ali bash toliko da je lud nisam znao"...[ima neshto kada se jako prenemazhe
...]
bear:kakav bre najtvrdji pop album :shock:
jao boze ne zelim josh jedan love metal neeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Pa sta znam ne lezi mi taj album osim sweet pandermonium mada me i ta pesma nervira u poslednje vreme. Razorblade je lepshiFency_Killer:sta fali tom albumu? :shock: ima mnogo lepih pesama...sweet pandemonium,predivna endless dark,circle of fear...dobro,mozda nema toliko dahtanja/zavijanja/cudnih zvukova kao Razorblade Romance album,ali je ipak jako dobar...
takođe.... al' mene ipak najviše nervira ceo Razorblade Romance...Rock4ever:nekad sam ih taaaako volela....Sad ne mogu da ih smislim...Bas mi idu na nerve...Pogotovo ono njegovo zavijanje(mislim da je najgore u pesmi And love said no)...
blastmaster:da, ali Ville je reko da je njihov ZANR - LOVE METAL!!!!!!!!!!!!!!!!
Cherry : ):Po meni, oni misle da su metalci, ustvari su obicni pozeri sa MTV-a![]()
I koliko ja znam ne postoji zanr Love metal.