HIM

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pojam love metal vredja metal? To sto ti ne slusas HIM i sto su ti smorni ne znaci da je los bend. A i koga uopste briga sta ti mislis, idi i slusaj Nirvanu...

Orthodox Celt - upravu si stvarno ima prelep glas, obozavam kad neko ima lep glas, obavezno padam na to...:)

:lol: u jednom Metal Hammeru sam procitala pismo neke citateljke koja je rekla da metalci mrze Him i Vilea jer je Vile damn sexy i sviraju savrsenu muziku....
ali Vile - damn sexy....hehehehe....
ja gotivim njihovu mjuzu, mada sve su nesto gori i gori tj. cini se da se ponavljaju....

@masha_love_metal
Draga moja,Nirvanu i 15 od kad je prestala da postoji slusa toliko mnogo ljudi koliko Ville Valo ne moze ni da sanja.Tacno,to sto ih ja ne slusam ne znaci da su losi,ali to sto su bezvredni za jos masu njih(kojih ima mnooogo vise od njihovih obozavalaca) ipak znaci.Vecina odlucuje,zato ti nikako ovo ne mozes reci za Nirvanu.Kraj.

Jeste Nirvanu slusa stvarno jako mnogo ljudi, i ja medju njima...Ali to sto neki bend nema puno fanova neznaci da je los bend,svasta...Ja takve bendove najvise i volim. I grand slusa 90% Srbije...Ajde sad reci da je grand dobar jer ga vecina slusa...

masha_love_metal:
Jeste Nirvanu slusa stvarno jako mnogo ljudi, i ja medju njima...Ali to sto neki bend nema puno fanova neznaci da je los bend,svasta...Ja takve bendove najvise i volim. I grand slusa 90% Srbije...Ajde sad reci da je grand dobar jer ga vecina slusa...

Poslednje sto cu reci pre nego sto ponudim lulu mira je to da Grand slusa 90% SRBIJE.And that's it.Inace ja sam malo iznervirana sto se tice HIM-a jer je moja rodjena sestra vatreni obozavalac,23 sata dnevno ih slusam pa su mi se malo smucili... :lol:

Vile je kul, nekad stvarno pretera sa tim hermafroditskim fazonom u nekim spotovima (izgleda ko kakva pi*ka ) , gledao sam ga uzivo i dobar mu je taj fazon sa Lycky Strike-om,.....boli ga ****

nirvana girl:
:shock: :shock: :shock:
E imam jedno pitanje.Sad sam prosla kroz ovaj forum i primetila da ima ljudi koji su mnogo vise od mene pjuvali po HIM-u.Pitanje je:kako to da su se obozavaoci zakacili bas za mene,kad sam jedna od onih koja je gotovo najmanje rekla?Stvarno me zanima,jer sam plus i nova,pa mi to nikako nije logicno
chuj bre...nemamo nishta protiv tebe...ja makar nemam.....ja sam samo prokomentarisala ono vecjina pobedjuje :shock:....a verovatno zato shto si nova ;)....tako je to uvek u pochetku...btw.welcome ;).....ako ostanesh dovoljno dugo shvaticjesh da ima super ljudi i sprijateljicjesh se sa dosta njih ;)

@nirvana grl
ma nema niko nista protiv tebe nego vide da si mlada i nejaka pa navalili ko smrt na babu
inace him je sranje kao sto vec nedje rekoh,kazem sranje ne zbog same vilove pojave ,vec zbog muzike koju prave....evo sad slusam neku novu nesto...baterflaj ili tripujem ...uglavnom zestoko sranje.....

e..him...cak i dok sam slusala LP i ta sranja,mrzela sam ih..Kad ga cujem kako peva...kako pokusava da peva..
da,cula sam GOMILU pesama i ne svidjaju mi se. ville mi je totalno antipatican i totalno odvratan i ne vidim razlog zbog cega gomila napaljenih tinejdzerki sece vene na njega... mada su to uglavnom osobe mladje od mene,posto vremenom cak i one koje su obozavale him,prestanu.

da,jeste him komercijala i nije tr00,ali nije to razlog zbog kojeg metalci ne slusaju. neki ih i slusaju,ali ti sigurno pored toga ne slusaju neke underground bendove. Muziks im uopstenije zanimljiva...niti imaju neke solaze,nego je istaknut samo Ville. Aj se zapitajte,ko (sem najvecih fanova) zna ime ikoga iz benda,a da nije on?! Jer da je to metal,uvek su istaknuta 2 coveka (ili u poweru 3 +klavijature) -pevac i gitarista,tj. treba da postoji deo u pesmi zvani solo.
textovi su im previse "ljubav +666+ko zna sta..." pa jbt to nema veze sa vezom.
Ljudi obicno pevaju ili o smrti/satani,itd. (tipa vecina metala,da ne pricam o black-u i death-u) ili o ljubavi (razni rock,eventualno gothic, i pop sranja..) pa je kombinovanje malo glupo...aj i nekako kada na albumu ima 1-2 pesme o ljubavi,cisto onako...ali da su skoro sve kombinovane...

jbt,napisah esej... i veliki zavrsetak- da su him toliko dobri koliko svi pricaju- vecina metalaca bi ih slusala.

Jedna ispravka: metal bandovi obicno ne pevaju o 'smrti i satani' (to uglavnom rade black i death paljevine) vec o svim epskim stvarima, sto je mnogo siri pojam od satanizma/smrti

P.S. mislim da nikada nisma ni cuo ime nijednog drugog clana osim Ville-a :lol:

Back