Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tu si u pravu...............maja cmicak:E da i nisu sposobni da naprave neku brzu pesmu, pa necemo valjda ceo zivot da budemo u depresiji:?
Jeste, majo...Znaci, dobro je sto nisam uspeo naci heartagram ?Eh da a pre mesec dana sam mogla ruku u vatru za njih da stavim. Toliko sam bila zaludjena za him da sam pocela da iritiram ljude pricom o njima. Evo nek vam kaze M.M.
Hmmmm...Waljda ja JE znam...Odala si se, Majo...P.S. Manson jeste zensko sve vas folira hehe. Ja ga znam verujte mi.
Pa jeste to lepo ali bend koji volis treba da volis i dok si pred samoubistvom i dok cvetas od srece. Jednostavno mislim da bi kao kompletan bend trebali da imaju malo raznovrsnije pesme.saki8050:e ja ih zato i volim...kad' sam u tak'om stanju onda ih pustimza bes je SKT,a kada se lepo osetjam onda SS....mada pustim shta kad 'otku.....
![]()
da na albumu zvuci prelepo. Sve nas obmanjuju mamicu im ...+SpookyGirl+:ja sam samo na početku bila toliko zaluđena.... sad sam se dosta ohladila...
Srećom Villeov glas na albumima zvuči dobro, zar ne?
CobRa-SiC-:Eltise i oni sviđaju...
AHAHAHAHAAHAHAHAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!???????????
anti+:HIM - podseca me na mladost... OK su, ali su poceli malo da se ponavljaju u poslednje vreme...
zeretrix:Da, da to se desava kad ste popularni!
*Bratislav*Nikolić*:A ti kao znas kako je to ???
AHAHAHHHAHAHAHAHAHAAAAAA!!!!!!!!!!??????
Inace, njih nikad nisam podnosio stvarnosu odvratni.