saki8050
Veoma poznat
- Poruka
- 12.081
pa tako jednostavno ga utrpash za neshto...maaa nije bitno...Magus:kako to ukopavam......

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa tako jednostavno ga utrpash za neshto...maaa nije bitno...Magus:kako to ukopavam......

Daaaaj, bre...krshinama bre onaj heartagram polovljeni je bio naj...bash EXTRA

Dita Von Teese...Jeste prelepa, bas onakwa kakwu on zasluzujeKod Marilyn-a mi se svidja jedino njegova riba,ne znam kako se zove,ali prelepa je(sta li vide u onom djavolu)

Eh da a pre mesec dana sam mogla ruku u vatru za njih da stavim. Toliko sam bila zaludjena za him da sam pocela da iritiram ljude pricom o njima. Evo nek vam kaze M.M.+SpookyGirl+::shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
jednostavno ne verujem da si to ti mogla da kažeš.... :shock: :shock:
srećom, nisam bila na exitu i doživela razočaranje..... tako da, za mene je on još uvek divan.......
Da ja sam to rekla. I nisam pocela da ih mrzim zbog ovog koncerta nego zbog villa koji ne zna da peva a toliko se k***i kao da peva ko fredi merkjuri ( ne znam kako se pise). E da i nisu sposobni da naprave neku brzu pesmu, pa necemo valjda ceo zivot da budemo u depresiji:?saki8050:ih ja sam bila...i bila sam prilichno ljuta ali :shock: :shock: :shock: ne znam ko je rekao ali imali su i gorih koncerta![]()
ja sam samo na početku bila toliko zaluđena.... sad sam se dosta ohladila...maja cmicak:Eh da a pre mesec dana sam mogla ruku u vatru za njih da stavim. Toliko sam bila zaludjena za him da sam pocela da iritiram ljude pricom o njima. Evo nek vam kaze M.M.
Mozda ih ponovo zavolim,ali tesko ce to ici...