HIM

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ma sad se setih
QUSHNASLJIVU saki.............nemo da ti se ponovi....:lol:
@Marlin
kak nebi ja sam Magus greatest wizzard of them all........

pa bolje nisu mogli napraviti :mrgreen:
mora da su se svi odushevili kada su videli....
ali stvarno mi nije jasno zashto su to stavili?
shto lepo nisu prikazivali koncert na tim ekranima nego stavili to :? :? :?

Kod Marilyn-a mi se svidja jedino njegova riba,ne znam kako se zove,ali prelepa je(sta li vide u onom djavolu),a kod Villa mi se ne svidja to sto ga sve ribe strasno mnogo gotive,i to sto mi se ne svidjaju njegove pesme(neke),a svidja mi se njegov stil oblacenja,mozda kad bi bio malo ludji tako bi se oblacio i svidja mi se tetovaza zato sto se ne bi svidela mom calu i vecini njih koje poznajem i koji me poznaju!

Kod Marilyn-a mi se svidja jedino njegova riba,ne znam kako se zove,ali prelepa je(sta li vide u onom djavolu)
Dita Von Teese...Jeste prelepa, bas onakwa kakwu on zasluzuje :twisted:
U tom, kako ti kazes, djawolu je widela newerowatno pametnog i kreatiwnog umtnika koji pise pesme, pewa i slika i suprotstawlja se swemu sto mu nije po meri !
AMIN

uuuuuuuuu al ste se raspisali. Ma ville je go**o jedno obicno. Koliko sam ga nekat gotivila toliko ga sad mrzim. Ne zna covek da peva. Sve radi na neki sarm a ustvari je obican seljak ( ne mogu da verujem da ovo govorim)
P.S. Manson jeste zensko sve vas folira hehe. Ja ga znam verujte mi.A da i fenserka je oblaci samo roze:lol:

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
jednostavno ne verujem da si to ti mogla da kažeš.... :shock: :shock:
srećom, nisam bila na exitu i doživela razočaranje..... tako da, za mene je on još uvek divan.......

+SpookyGirl+:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
jednostavno ne verujem da si to ti mogla da kažeš.... :shock: :shock:
srećom, nisam bila na exitu i doživela razočaranje..... tako da, za mene je on još uvek divan.......
Eh da a pre mesec dana sam mogla ruku u vatru za njih da stavim. Toliko sam bila zaludjena za him da sam pocela da iritiram ljude pricom o njima. Evo nek vam kaze M.M.
Mozda ih ponovo zavolim,ali tesko ce to ici...

saki8050:
ih ja sam bila...i bila sam prilichno ljuta ali :shock: :shock: :shock: ne znam ko je rekao ali imali su i gorih koncerta :neutral:
Da ja sam to rekla. I nisam pocela da ih mrzim zbog ovog koncerta nego zbog villa koji ne zna da peva a toliko se k***i kao da peva ko fredi merkjuri ( ne znam kako se pise). E da i nisu sposobni da naprave neku brzu pesmu, pa necemo valjda ceo zivot da budemo u depresiji:?

maja cmicak:
Eh da a pre mesec dana sam mogla ruku u vatru za njih da stavim. Toliko sam bila zaludjena za him da sam pocela da iritiram ljude pricom o njima. Evo nek vam kaze M.M.
Mozda ih ponovo zavolim,ali tesko ce to ici...
ja sam samo na početku bila toliko zaluđena.... sad sam se dosta ohladila...
Srećom Villeov glas na albumima zvuči dobro, zar ne?

Back