Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fency_Killer:slazem se,privatni problemi su ga sahranili...meni je i dalje najbolja Poison Girl...predvidjam da ce HIM izbaciti jos jedan odlican album tipa Love Metal i da ce onda Ville dobiti neku ne izlecivu bolest ili nesto jos gore...
saki8050:a koje pesme...'ocju da chujem meni rekli(kada sam im to rekla)kao aha --->
u...i ja sam chula i da su ga neke videle i htele da mu daju plishane igrachkice i on se u'vatio za_______i onda ga jedna pljunula...ne znam ni gde sam to chula...meni uvek samo tako neke gluposti govore...glupe trachare...
saki8050:@Kejt
imash isti 'vatar k'o spuki....![]()
saki8050:a koje pesme...'ocju da chujem meni rekli(kada sam im to rekla)kao aha --->
![]()
tnx....Fency_Killer:pocetak Salt in our Wounds i akusticna verzija It's All Tears...sama ces vec prepoznati koje su Cecine pesme u pitanju
SavaBonJovi:Him ne volim,zbog pevaca, ide mi na nerve i smatram da to nije nikakva grupa jer nekoliko njihovih pesama su mi sve slicne jedna drugoj....i kada sam to cuo ja sam tih 10 pesama koje sam imao u kompu izbrisao i rekao da nikada vise neću ubaciti bilo šta od tog Him-a
i ustanovili na ranijim stranicamaFency_Killer:pa znali smo vec da je bio ocaj...
shteta...Kejt:Da, steta! Neke grupe jednostavno ne zvuce isto uzivo,ali ajde ako je bio bolestan mada ni to nije opravdanje ...
:shock: :shock: :shock:---------->Fency_Killer:u Rumuniji su razvalili,bar tako pricaju...jos su odsivirali i neke pesme sa Deep Shadows kao sto su In Joy and Sorrow i Heartache Every Moment...inace,super im je ona fora kada si na kraju Right here in my Arms odsvirali obradu TV Eye od the Stooges
Fency_Killer:mogli su bar In Joy and Sorrow...