HIM

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
a koje pesme...'ocju da chujem meni rekli :roll: (kada sam im to rekla)kao aha ---> :roll:
u...i ja sam chula i da su ga neke videle i htele da mu daju plishane igrachkice i on se u'vatio za_______i onda ga jedna pljunula...:roll: ne znam ni gde sam to chula...meni uvek samo tako neke gluposti govore...glupe trachare...

Fency_Killer:
slazem se,privatni problemi su ga sahranili...meni je i dalje najbolja Poison Girl...predvidjam da ce HIM izbaciti jos jedan odlican album tipa Love Metal i da ce onda Ville dobiti neku ne izlecivu bolest ili nesto jos gore...

Da, ozenice se! :):):)

saki8050:
a koje pesme...'ocju da chujem meni rekli :roll: (kada sam im to rekla)kao aha ---> :roll:
u...i ja sam chula i da su ga neke videle i htele da mu daju plishane igrachkice i on se u'vatio za_______i onda ga jedna pljunula...:roll: ne znam ni gde sam to chula...meni uvek samo tako neke gluposti govore...glupe trachare...

Ne verujem da je izlazio pred binu da ga gleda! Nema sanse, inace bih ga videla jer sam stajala tu gde se prolazilo. Pre ce biti da je gledao iz backstage - a. A cula sam i da su oni vrlo brzo nakon nastupa otisli!

Him ne volim,zbog pevaca, ide mi na nerve i smatram da to nije nikakva grupa jer nekoliko njihovih pesama su mi sve slicne jedna drugoj....i kada sam to cuo ja sam tih 10 pesama koje sam imao u kompu izbrisao i rekao da nikada vise neću ubaciti bilo šta od tog Him-a

SavaBonJovi:
Him ne volim,zbog pevaca, ide mi na nerve i smatram da to nije nikakva grupa jer nekoliko njihovih pesama su mi sve slicne jedna drugoj....i kada sam to cuo ja sam tih 10 pesama koje sam imao u kompu izbrisao i rekao da nikada vise neću ubaciti bilo šta od tog Him-a
:roll: :roll: :roll:

e ljudi ne volim baš da komentarišem ukuse al sto bre uvek loš koncert pokušavate da opravdate nekim glupostima, zna se šta je kvalitet......... tako da loš koncert je loš i to je to...
sorry jednostavno sam morala da kazem da je koncert bio očaj ;)

u Rumuniji su razvalili,bar tako pricaju...jos su odsivirali i neke pesme sa Deep Shadows kao sto su In Joy and Sorrow i Heartache Every Moment...inace,super im je ona fora kada si na kraju Right here in my Arms odsvirali obradu TV Eye od the Stooges

Fency_Killer:
u Rumuniji su razvalili,bar tako pricaju...jos su odsivirali i neke pesme sa Deep Shadows kao sto su In Joy and Sorrow i Heartache Every Moment...inace,super im je ona fora kada si na kraju Right here in my Arms odsvirali obradu TV Eye od the Stooges
:shock: :shock: :shock:---------->:cry:

evo par dobrih slika sa exita...

EXIT06_Ville2.jpg

EXIT06_Ville.jpg

exit06.jpg

jaaooo kako je lep 8)
ili Heartache Every Moment....meni su te dve prelepe :neutral:....
i zaboravih :p trebali su dovesti sehi laurija i apocalypticu i da pevaju bittersweet :mrgreen: :cool:

Ahm, ove Ville-ove tetovaze na rukama...jesu li prave ili ne...?
Pitam, poshto vidim da ih nema na trecoj fotografiji koju je postavio/la Fency_Killer, dok ih je na koncertu imao... :|

P.S. Pitam ovo iz chiste radoznalosti...inache, ne slusham HIM...

Back