HIM

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Neka počne sa Hard Core! Pa onda metal. Nemoj slučajno odma da udariš na black i death metal, uplašiće se ili će samo pobeći i nikad se neće vratiti! :)
Slična situacija se meni desila!

moj 1000. post na Krstarici :-D
manyfacesofvalo4nd.jpg

HIM DOLAZI NA EXIT 06!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Blic:

Darkeri svih zemalja ujedinite se, skupljajte pare i... dođite u Novi Sad! Kako „Blic“ ekskluzivno saznaje, na „Egzitu 06“, koji se održava od 6. do 9. jula, nastupiće i popularni finski bend HIM, koji će predvoditi kontroverzni pevač Vile Valo. Grupa HIM će na Tvrđavi nastupiti u subotu, 8. jula, a budući da će na otvaranju „Egzita“ svirati bend „Franc Ferdinand“, nema sumnje da će na ovogodišnje ovogodišnjem festivalu svi ljubitelji pravog gitarskog zvuka biti zadovoljni.

HIM je jedan od najaktuelnijih evropskih bendova i osvaja karakterističnim zvukom gitare i specifičnim Valovim glasom. HIM je do sada objavio pet albuma, a proslavio se nakon albuma „Love Metal“ iz 2003. godine i „Dark Light“ koji je objavljen prošle godine.

YEAH!!!!! Mislim....sta reci :mrgreen: Idemo na Exit! :mrgreen:

Back