HIM

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
uh, treba mi vazduha!!!!!!!!!..............................................................................................
ja definitivno idem!!! nema razmisljanja!!!!!!!!!!!!!!!!
jos uvek ne mogu da verujem.........................................................................................

http://www.mtsmondo.com/entertainment/music/story.php?vest=10118

aj bacite link za download albuma Dark Light,pliz.izvinite ako ima na prethodnim stranama,mrzi me da citam,a treba mi za drugaricu.hvala unapred.p0z

Jos ne mogu da verujem da dolaze
biggreens.gif

Za sada na zvanicnom sajtu ne pise nista...

YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
biggreens.gif
biggreens.gif
biggreens.gif
biggreens.gif
biggreens.gif

p.s. mislim da bi trebalo da prestanem sa ovim :lol: :lol: :lol: :lol: bar cu pokusati....

aaaa Maideni..... pa valjda ce doci i oni na red....................................

zamisli da ti dodju bodomi.....
sto ce se verovatno i desiti...
cini mi se da su polako svi poceli da nas primecuju...........

Mnogi kazu da su sada u super formi,tako da ce svirka sigurno biti extra!
Moram ovih dana da rezervisem karte...Slazem se da je izbor bendova ove godine ocajan,ali pre bih crk'o nego propustio HIM :mrgreen:

Back