HIM

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ne znam sto ste svi nezadovoljni sa albumom Deep Shadows and Briliant Highlights.. pre svega taj album je najpriblizniji tom stily gothica. Meni je taj album prelijep, kao i svaki drugi, na svoj poseban nacin.
HIM nisu za malu djecu, i to sto ih mala djeca slusaju , apsolutno nema nikakve veze da bi ih Vi svrstavali u tu kutiju. Ja ih slusam od svoje 9-e godine, sad imam 19. Oni su me uveli u svet metala , rock-a i goth-a. Od metala najvise slusam black i death metal, pa se mnogi "pravi" metalci zacude kad cuju da mi je HIM omiljeni bend. Ja se ne stidim kao neki da to priznam, i ne vidim razloga zasto bih.
Ljudi slusajete ono sto volite, i ne obazirite se na tuđe komentare.
Nije bitno sto je u trendu.
P.S. Nemojte slusati HIM samo zbog Villea (to sam primjetila , citajuci vase komentare). Ja Villea obozavam (zbog njegovog glasa i izgleda, harizme, njegovog odnosa prema fanovima, opustenosti) , ali on ne cini HIM, HIM cine on i kolege iz benda.
Poz.

AngelsCryBlood:
ne znam sto ste svi nezadovoljni sa albumom Deep Shadows and Briliant Highlights.. pre svega taj album je najpriblizniji tom stily gothica. Meni je taj album prelijep, kao i svaki drugi, na svoj poseban nacin.
HIM nisu za malu djecu, i to sto ih mala djeca slusaju , apsolutno nema nikakve veze da bi ih Vi svrstavali u tu kutiju. Ja ih slusam od svoje 9-e godine, sad imam 19. Oni su me uveli u svet metala , rock-a i goth-a. Od metala najvise slusam black i death metal, pa se mnogi "pravi" metalci zacude kad cuju da mi je HIM omiljeni bend. Ja se ne stidim kao neki da to priznam, i ne vidim razloga zasto bih.
Ljudi slusajete ono sto volite, i ne obazirite se na tuđe komentare.
Nije bitno sto je u trendu.
P.S. Nemojte slusati HIM samo zbog Villea (to sam primjetila , citajuci vase komentare). Ja Villea obozavam (zbog njegovog glasa i izgleda, harizme, njegovog odnosa prema fanovima, opustenosti) , ali on ne cini HIM, HIM cine on i kolege iz benda.
Poz.
Napokon neko kome se svidja Deep shadows. :-D Koliko sam se samo puta posvadjala sa nekim braneci taj album.

maja cmicak:
Napokon neko kome se svidja Deep shadows. :-D Koliko sam se samo puta posvadjala sa nekim braneci taj album.

Meni je ceo album super!
Jos ne mogu da verujem da dolaze na EXIT?! Neka me neko ustine!:)

Nego ko je bio u subotu na koncertu Apokaliptike? Mene su oborili sa nogu! Momci su me apsolutno odusevili!!! Slusam ih zadnjih par godina i prosle godine sam htela da se ubijem jer nisam mogla na EXIT. Tako da sam samo gledala prenos, ali kako oni zvuce uzivo? Pa to je kao da sam bila u RAJU! A kako ce tek onda biti kad cujem HIM uzivoooo...
Puno pozdrava za sve prave obozavatelje!!!

e sad , fanovi HIMa ili ne fanovi ..jako Vas molim da mi pomognete.
Zivim u Budvi, nemam vrijemena da se raspitam oko svega... kada HIM nastupa, koliko kosta krata, gdje se to odrzava..itd
znaci, apsolutno nista ne znam, pa ce mi svaka informacija dobro doci.
unaprijed hvala :)

Kejt:
Veliki pozdrav za tebe! :)
By the way, I am so happy today! Bila sam sa drugom da kupimo karte za EXIT (za 8. naravno) i od danas zvanicno odbrojavamo dane!!! :)
Kako ti samo zavidim. Ja sam sad u takvom bedaku, izgleda da cu proci vrlodobra pa me moji nece pustiti. i ko sad moze da uci kad znam da ce ville biti u NS a ja necu ici.:cry: :cry: :cry: A him mi je stvarno jedna od najvaznijih stvari u zivotu

maja cmicak:
Kako ti samo zavidim. Ja sam sad u takvom bedaku, izgleda da cu proci vrlodobra pa me moji nece pustiti. i ko sad moze da uci kad znam da ce ville biti u NS a ja necu ici.:cry: :cry: :cry: A him mi je stvarno jedna od najvaznijih stvari u zivotu

Hehe, davno sam ja prosla vremena kad sam bila vrlo dobra:) Bas bedak! Znas sta probaj jos malo da zagrejes stolicu. Koliko ti fali za odlican uspeh? Ako ne uspes, pa zar je to smak sveta? Zato da te ne puste?! Nista, onda cemo da bojkotujemo i da pisemo peticiju da te puste! Pozz :)

maja cmicak:
ma ne brini se icjicjesh....znaju tvoji koliko ti to znachi...;)...samo opushteno...:D:D:D

AngelsCryBlood:

pre bih rekao za taj album da je ekperimentalni pop rock nego gothic.ima dobru atmosferu ali previse su ekperimentisali za moj ukus...Deep Shadows je trebalo da bude nesto slicno kao Dark Light,ali ispalo je mnogo drugacije...cak se ni momcima iz benda ne dopada

Back