HIM

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ville planira da za sledeci album skroz promeni imidz...

largemsg11479932482429rn.jpg

:mrgreen:

ali sigurno se necje ovako pojaviti,mislim da je na onoj slici malo pripit......pozz za sve...:D:D:D
'el neko mozhe da mi postavi link,ako zna gde mogu da skinem neke njihove pesme......please!!!

procitao sam da ce sledeci njihov album biti mnogo vise punk i siroviji od predhodnog,a jedan od razloga je cinjenica da mnogo bolje zvuce live i da ce probati da tu atmosferu prenesu na album...jedna od pesama ce se zvati Gipsy Witch :shock: bar sam ja tako cuo...

Ville nije menjao imidz za vreme I i II albuma. Posle je vec poceo da obraca paznju na neke druge stvari nego na samu muziku. IV album im je lep.

U svakom slucaju ih gotivim jos od svog klinackog perioda i moje misljenje se nikada nije promenilo. Stvarno imaju lepu muziku koja meni prija.

Za HIM bi bilo najbolje da vrate zvuk sa Greatest Lovesongs vol.666. Tada su mi bili savrseni.

Radujem se Exitu06.....jedva cekam da ih slusam...

E.....ja nikada nisam skupljala Villeove slike. Jeste lepuskast, ali nothing special.

+SpookyGirl+:
kako nije menjao imidž za I i II album? pogledaj mu frizuru kad su počinjali i pogledaj posle cover II albuma.... vel'ka razlika....

Stajling i imidz nisu isto...
Mislim frizura ga i nije nesto posebno promenila :wink:

A I i II album su najbolji iako su razliciti. Drugi je vise u nekom melanholicnom i smirenom tonu. Dok je prvi agresivniji, intezivniji i ~glasniji~....

Jel zna neko ko josh svira taj dan na EXIT-u kad i him...tj treci dan...
Sigurno idem na HIM ali me bash interesuje shta je josh taj dan...
So...ako neko zna...post it please...

Pa BILLY IDOL BRE!!!
Kada Ville zavrsi, onda njih dvojica zajedno pevaju nekih 10-ak minuta, pa onda BIlly 1 sat...Uh!!!!
Kako ce biti lose!!! Idol car!

Back