HIM

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kejt:
Koja vam se Ville-ova tetovaza najvise svidja? Meni je ipak tetovaza na levoj ruci najbolje uradjena i vrlo je originalna ;) Postala je zastitni znak. Mada nije losa ni ona ispod pupka :):):)
ta na levoj ruci, definitivno......... iako ona ispod pupka izgleda... mmm... ipak je ona na ruci zakon.....

evo Migeove tetovaže....

largemsg11419283425727qu.jpg

meni se ne svidja ovaj heartagram...nekako je prenaglasen...

valoleg1x2.jpg
valoleg2x.jpg

i ove su strava...

+SpookyGirl+:
ljudi, ja neću moći na exit.... idemo na godišnji 4. jula.... tako da nema nikak'e šanse....... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

E spooky sad si me razocarala! Pa zar zbog toga da propustus HIM? CCC! Ja ne idem nigde ovo leto ali znam da cu se na koncertu provesti bolje nego da sam isla na put oko sveta :):):)

jao, saki, ubi me sa ovim.... :-(
ne znate kako mi je... ali moji matorci su takvi baksuzi........ dođe mi da se ubijem... da se udavim tamo na moru osmog.........
nego, lepo mi se vi provedite tamo i slikajte što više.... puštaće valjda snimak na TVu...
nadam se da će Ville opet doći, k'o što je Eicca uradio...
:cry: :cry:

+SpookyGirl+:
jao, saki, ubi me sa ovim.... :-(
ne znate kako mi je... ali moji matorci su takvi baksuzi........ dođe mi da se ubijem... da se udavim tamo na moru osmog.........
nego, lepo mi se vi provedite tamo i slikajte što više.... puštaće valjda snimak na TVu...
nadam se da će Ville opet doći, k'o što je Eicca uradio...
:cry: :cry:

bas bezveze...nadam se da cu uspeti da snimim ceo nastup kao sto sam isplanirao,tako da cu sigurno najbolje delove postaviti na youtube ;)

'el prati neko MTV Movie Awards 2006? :mrgreen: u nominaciji za najbolji poljubac u insertu iz filma Sin City cula se recenica "...she'll be right here in these arms,she can't let go..." :mrgreen:
sto se tice prenosa,prvog dana bice sigurno deo nastupa,a za ostale dane cisto sumnjam...prosle godine je bio koliko znam deo Apocalyptice,ceo Garbage i Fat Boy Slim...mozda gresim...

E ljudi ovo sam nasla na forumu Exitovog sajta:

08. 07. 06 18:30:00 19:45:00 TBF
08. 07. 06 20:30:00 21:30:00
08. 07. 06 22:15:00 23:30:00 HIM
08. 07. 06 0:00:00 1:30:00 Billy Idol
08. 07. 06 2:00:00 4:00:00 Andy C & MC GQ

Sad znamo kad ko nastupa i dokle traje nastup :) Tako bar kaze administrator sa sajta ;)
Samo ne znam da li je ovo pauza izmedju The Beat Fleet - a i HIM - a ili jos neko nastupa? Mada pre ce biti da je pauza. Mozete pogledati kad ko nastupa za ostale dane ovde:
http://www.exitfest.org/index.php?o...c=view&id=10930&catid=27&limit=6&limitstart=6

Back