HIM

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Love this band, guys are fantastic. Make very power music and I love this sound, cllasic Finnish hard sound, darken, little afraide but so good and the other side romantic, with beautiful love story and sweet messages. With music of Ville Valo you run and hide in your world, sometimes all need escape from reality but dear friend control your emotion. This is only music, ordinary music.

All is so good matrketing, belive me. Temple where live Valo is restless and wild as our beloved Ville.

I will coming on concert band because I RESPECT this people, their work and all this years in world music.

Anyhow, Hermanni thank you for everything!

Jelis

Love this band, guys are fantastic. Make very power music and I love this sound, cllasic Finnish hard sound, darken, little afraide but so good and the other side romantic, with beautiful love story and sweet messages. With music of Ville Valo you run and hide in your world, sometimes all need escape from reality but dear friend control your emotion. This is only music, ordinary music.

All is so good matrketing, belive me. Temple where live Valo is restless and wild as our beloved Ville.

I will coming on concert band because I RESPECT this people, their work and all this years in world music.

Anyhow, Hermanni thank you for everything!

Jelis
Are you kidding with us or you really aren't from Serbia?I don't understand:think:Where are you from?Yes,their music is beautiful and we are all thankfull to God for them:worth:So,you're going to Berlin on concert?

Dodjavola ne odoh na EXIT 06 .... propustih nastup moje omiljene bande

A sta da se radi ... jeste na nekom od inostranih foruma HIMa

Ajde neko ukratko...... ko je bio na EXITu 2006, ako se ne varam tada je gostovao HIM (bese davnao ...ma dajte neko ih neko pohvali samo slusam kritike sa festivala)

zop

Hello, girls? Ovaj lik ZNA srpski:lol::lol::lol:

misliš u srcu? when i love...i love...

e vidis, to sam i ja negde procitala, ali posle kad sam gledala, uopste mi nije licilo na to... ali Fency kome da verujem ako ne tebi :) ozbiljno!
ali meni je najsmesnija ona na zadnjici DILIGAF (Do I look like I give a ****) on stvarno nije normalan!
i da, eto on ima tetovazu na zglobu, pa su mu vene citave, al gde da spomenem njega, opet ce da krene predavanje "ti nisi normalna, koliko imas godina, zar nisi prerasla to?":roll::roll::roll:

Hello, girls? Ovaj lik ZNA srpski:lol::lol::lol:
:rotf::rotf::rotf::rotf:Kako se ispaljujem,pa to je strasno...Hahahahaha:twisted:
:lol: Prvih 10 poruka se ne prikazuju odmah, zato i nismo videle 2. poruku od Savior...
@ Savior: pričaj srpski bre, bolje ti ide nego engleski :ok:
e vidis, to sam i ja negde procitala, ali posle kad sam gledala, uopste mi nije licilo na to... ali Fency kome da verujem ako ne tebi :) ozbiljno!
ali meni je najsmesnija ona na zadnjici DILIGAF (Do I look like I give a ****) on stvarno nije normalan!
i da, eto on ima tetovazu na zglobu, pa su mu vene citave, al gde da spomenem njega, opet ce da krene predavanje "ti nisi normalna, koliko imas godina, zar nisi prerasla to?":roll::roll::roll:
Ne, on na ruci ima "DILLIGAF", a na zadnjici je istetovirao "nidiot" :grin:

Ja sam htela da se tetoviram, i još uvek hoću, ali svi me odvraćaju od toga. Kažu da nije u skladu sa mojim godinama i društvenim statusom.

A ja bih turila jedan malecni heartagram-čić negde da ga samo ja vidim...

:roll:

Ja sam htela da se tetoviram, i još uvek hoću, ali svi me odvraćaju od toga. Kažu da nije u skladu sa mojim godinama i društvenim statusom.

A ja bih turila jedan malecni heartagram-čić negde da ga samo ja vidim...

:roll:
Ako si maloletna onda bez iz tatu studija dok te majstor nije ubio. a drugo, sacekaj 2-3-4 godine kad smislis jednu slicu koju bi, i ako je i posle toga budes zelela onda je bacaj na sebe. Jer posle jednog crtanja, vise popravnog nema. . .

Ako si maloletna onda bez iz tatu studija dok te majstor nije ubio. a drugo, sacekaj 2-3-4 godine kad smislis jednu slicu koju bi, i ako je i posle toga budes zelela onda je bacaj na sebe. Jer posle jednog crtanja, vise popravnog nema. . .

Hehe...
Ne odvraćaju me zato što sam maloletna, nego zato što sam PREPUNOLETNA za takvo jedno zezanje!!!
Anyway, hvala na savetu. Ali, svi su izgledi da od mog tetoviranja neće biti ničega.
:(

Back