Tamo kod Allaha, u džehenem....proterati i ,,srbe" koji priznaju kosovo...a gde to proterati
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tamo kod Allaha, u džehenem....proterati i ,,srbe" koji priznaju kosovo...a gde to proterati
da je Srbija pod NATO-kontrolom ne bi bilo ovoliko danonocne frke i koskanja, pretnji, naredbi, drskosti, nervoze.....od strane anglo-amerike.Jok...stanje na terenu je da se koprcamo da ne budemo otvoreno protiv Rusa, a to ne znači da smo uz njih.
I to ti je prava istina, dok u Grčkoj padaju ukrajinski avioni sa srpskim "vežbovnim minama za Bangladeš".
I, da, istina je da je Hil naredio Vučiću da se održi gej parada...![]()
a odmah potom ULAZIMO U NATO, PROZNAJEMO KOSOVO U UN I UDARAMO RUSIMA SANKCIJE.vuqleru, spremi se za isukivanje pa nabijanje.![]()
da je Srbija pod NATO-kontrolom ne bi bilo ovoliko danonocne frke i koskanja, pretnji, naredbi, drskosti, nervoze.....od strane anglo-amerike.
Zasto se tako ne ponasaju prema hrvatskoj.........? Znas i sam zasto, al izgleda da je dolar jos uvek jak..........jaci i od razuma.
Šta bi drugo čovek mogao da očekuje od ovakvih?Očekuj da naše državno rukovodstvo dostavi Hilu potpisan protokol sa Rusima na odobrenje.
Baš kao što je to radilo svaki put do sad.
pa sto nas ondak tolko napadaju ako smo pod njiovu kontrolu?Možda pod NATO kontrolom nije, ali pod američkom jeste, čim američki ambasador može da naredi da se uradi nešto što je zabranila i vlada i sud ove države.
Ne znam kako se ponašaju prema Hrvatskoj, i nije me briga. Ali šta mogu da urade kad hoće u Srbiji, to vidim. Možda su nervozni, ali šta stvarno hoće, to urade.
Pa ti sad laži sebe kako Srbija nije pod kontrolom, ali ja sebe nit mogu, nit hoću.
pa sto nas ondak tolko napadaju ako smo pod njiovu kontrolu?
Sto nas ne ostave na miru ko hrvatsku, rumuniju, poljsku ....koje, kao sto vidimo, i te kako kontrolisu.
slabi argumenti.Pa znaju da mi volimo grubo...
Kad radiš ono što oni hoće, a radiš, znači da si pod kontrolom.
To što se ti kao koprcaš, što ti se to ne dopada, što ti ne bi, ali moraš, možda tebi nešto znači, njih zabole patka.
slabi argumenti.
Ako radimo sve sto oni oce zasto onda ne dajemo Kosovu stolicu u UN, zasto ne uvodimo sankcije Rusiji, zasto ne ulazimo u NATO, zasto potpisujemo saradnju sa Rusijom, zasto trgujemo sa Rusijom, .............?
A to sto smo imali simbolicnu i skoro neprimetnu gej-paradu, to ih Vucic ye.be pa rastura.
Ako tebi ta parada ima politicku tezinu kao kosovo, sankcije, NATO..........onda imas problem sa rezonovanje.
Parada je delimicno dozvoljena samo da bi zapadu zapusili usta i malo spustili loptu po pitanju ovih glavnih politickih zahteva.
Kazem, kako god da ti se cini da nam NATO komanduje, sve ozbiljnije politicke teme su pod nasom apsolutnom kontrolom.
I to je ono sto muci zapad. Ne znaju vise kako da izadju na kraj sa Vucicem. Snjim ne mogu ni fino ni grubo........uvek im se izmigolji.
nije problem ovaj vodja gejeva...ovaj desno, lici na nekog Pizdoustog...problem su obicni ljudi, koji glasaju za nebuloze, ovde ne mislim na one koji to rade iz koristi...u selu Gornja Nedelica, AV je dobio 70% glasova i to bez ikakvih mucki...Srbija se digla zbog litijuma, a ovi nesrecnici opet glasali za njegaŠta bi drugo čovek mogao da očekuje od ovakvih?
Slika je toliko puna simbolike da komentar i nije potreban.
Možda je i fotošop ali je pogođena suština.
![]()