keka7
Primećen član
- Poruka
- 533
ovo sad vec stvarno nije tema higijene!
otvorite novu gtemu, recimo "fajt".
otvorite novu gtemu, recimo "fajt".
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja cu samo da kazem da je nekako tesko bilo ne prepoznati se u podebljanoj reci flora jer sam tu rec jedina ja upotrebila na temi i uopsteno prva rekla PROTIV sto se irigatora tice i to na osnovu strucnih misljenja, ali ako ti je lakse da jedan dan pljunes a drugi se iscudjavas i kazes da nisi tako mislila ok, fine with me, stvarno
I nemoj da mislis na osnovu dve reakcije da se nije jos neka forumasica prepoznala, samo radije nece da se raspravlja. Radi kako mislis da ispadas ok. Ja znam da tebe nigde ne uvredih niti ce mi to ikada i biti namera a tvoji postovi govore sami za sebe
Toliko od mene, sad mozete da nastavite 
i da li perete bibi

hanibaI77:ti to ozbiljno?meni? :shock:

SINDI:nego sta pametno covek da radi na ovoj ladnoci![]()
divlja u srcu:Mi medvedici vodimo ljubav i spavamo. :razz: 8-)
izmedju foruma i sexa, sex bez dileme..nego sta radis tu?mrs u krevet
Torente rulez!intra:Znaš kako kaže Torente glupa ruka pravde :"Ruke se peru prije da mu ukažeš poštovanje."
U mojoj javnoj kuci vecina ne pere ruke. Posebno mu$karci i to oni koji se non-stop che$u po jajima i drapaju za kitona. Kada nestane sredstvo za pranje ruku niko se ne cima sem mene i uvek na kraju ja kupim (zbog sebe pre svega). Pobio bi ih majke mi kolika su stoka i mu$ki i zhenski. Jebena Srbija
eeeee.. da vi znate $ta sam ja dozhiveo u WCu od strane jedne zhene i to $efice.. blam zhivi da me pojede. WC ko i svaki srbski visok 3 metra, a zid izmedju za metar manji od plafona i chuje se svaka bakterija. Sirota zhena nije pi$ala vec je dobila proliv i tako se isprdela i iskenjala da sam se istraumirao. Vratim se u svoju kancelariju i ne pricham ni$ta od blama kolezi i eto nje posle 2 minuta.. mislila da je vec olajavam pa do$la da vadi stvar.. krenula da nam pricha kako je uvatio proliv i kako je jela neki kuvani kukuruz, a koleza je gleda u chudu ne zna o chemu se radi i $to to nama pricha. Posle sam mu sve objasnio. Komendije narode :lolavesic:to sa kakenjem imam i ja problem ,, u stanju sam po ceo godišnji odmor negde da provedem i da ne idem u wc ,,, to je strašno ali psiha ti je to ,,, ali ZAAATO kada dodjem kući pa kada zasednem ,,,,, uh ,,, moš misliti ??? i nemoj da misliš da muškarce boli uvo jer sam skoro doživela primer ;;;;; počeo on onako sa ššššššššš prosto da ti se pripiša kada ga čuješ ,,,, a ja se zakašljem u fazonu da zna da nije sam ,,,, he he ,,, usmerio ga na zid pisoara --- možda i wc šolje ,,, ma otkud bi ja znala --možda imaju i čučavac ,,