Pratim ga od samog početka pogledajte i ostale snimke.Ovde imate i neka merenja koja vam mogu koristiti!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I šta je pesnik hteo da kaže? Jeli to u nedostatku argumenata pokušavaš biti duhovit?navali narode ,rezi ploce ,sipaj kiselinu..
jos malo pa nestalo.!
I šta je pesnik hteo da kaže? Jeli to u nedostatku argumenata pokušavaš biti duhovit?
ja jesam duhovit.to se podrazumeva.
pitam sta ce sad da se desi , posle objavljivanja dokumenta sa bezveznim merenjima u stacionarnom motoru.i jos je naglaseno da je neka praistorijska zedna krsina.
jel treba sad da rezu faking plate!?
jel to treba.?
pa da sledecih 5 godina utvrdjujete ima li il nema smanjenja.
dotle ce ljudi da se voze ne na struju,nego ima da lete okolo.
TI si taj koji radi za naftnu mafiju!!
pokusavas da nas ubedis da jos ima nesto u toj nafti,da jos nije ni blizu kraj. i ako jeste.
Jel vozis belu zastavu?Citiram
................................................................
milosgta
petak, 16.09.2011. 12:57
Ljudi nemoj da se mlatite sa tim ja sam uzo tng u kombinaciji sa hho na 128 zastavi sa 1.1 motorom i sad umesto da trosim benzin samo ili tng u kombinaciji trosim manje sve zajedno kosta manje da se ugradi a trosis umesto 8L do 10L na sto km trosis samo 5.5 do 7.5L: na sto km a tng ima skoro svuda jer svaki auto je namerno napravljen da trosi vise ali kad se sve to sredi imas solidnu potrosnju ja od 1000 dinara na sto km sa spao na 360 dinara na sto km pa sad vidite koje su mogucnosti plus moze jos ali da se sredi alternator i moze da se smanji na 2L/100km javite mi se na milosgta@gmail.com za vise detalja
slabo si ti istrazivao kad mesas pogon na vodonik i HHO.
u sustini sa HHO teorretski ne moze da bude ustede , pa je nema ni preakticno.
procitaj ovu temu od pocetka ,pa ces ukapirati zasto.
inace ja sam testirao,i nema ustede.kao sto je i ocekivano.
a i o nekoj stvari kad se razglaba vec skoro 10 godina. i nema komercijalnog uspeha-efekta. zna se sta je : placebo-zamlacivanje-prevara
Šta si ti testirao?Ajde majke ti napiši kako i šta,ako si ti napravio i jedan generator ja ću ga pojesti.slabo si ti istrazivao kad mesas pogon na vodonik i HHO.
u sustini sa HHO teorretski ne moze da bude ustede , pa je nema ni preakticno.
procitaj ovu temu od pocetka ,pa ces ukapirati zasto.
inace ja sam testirao,i nema ustede.kao sto je i ocekivano.
a i o nekoj stvari kad se razglaba vec skoro 10 godina. i nema komercijalnog uspeha-efekta. zna se sta je : placebo-zamlacivanje-prevara
Šta si ti testirao?Ajde majke ti napiši kako i šta,ako si ti napravio i jedan generator ja ću ga pojesti.
Obično tako i bude za mnoge to su čudaci i neshvaćeni ljudi.Koji auto vozis, koliko je trosio pre koliko posle?
Posle ovog citata od "Milosgta" sve mi je jasno, coveka licno znam, najblaze receno je cudan.
Ne verujte svemu sto procitate na internetu, danas svako ima pristup.
Potrošnja struje zavisi od koncentracije elektrolita, ne koristim ništa od elektronike, pravim stabilan generator tako da nema potrebe za istom. Zimi je druga priča kad koncentracija elektrolita mora biti gušća radi smrzavanja, onda nije loše staviti PWM, a pojačati koncentraciju elektrolita.Vujanovicu zanima me od cega zavisi potrosnja struje i da li si koristio neku dodatnu elektroniku prilikom napajanja HHO generatora. Izvinjavam se ako je ovo negde bilo napisano ali nisam mogao da citam bas sve postove. Pozdrav.
Debljina ploče je dovoljna 1mm, broj ploča zavisi od napona koji ćeš koristiti, između dve ploče treba da bude napon 2 V maksimalno 2,3 V, sve što je preko ne valja. Dakle ako ćeš koristiti na kolima alternator ti daje napon oko 13,8 V pa stavljaš ploče ovako: +nnnnn-nnnnn+ itd.... što je više ploča veća je i proizvodnja, ali i veću struju vuče. Maksimum po cm2 ploče neka ti bude 0,066A i to je struja za jedan generator +nnnnn- .Ok, hvala za info. Eksperimentisao bih malo sa tim stvarima pa cu mozda da te davim pitanjima, unapred se izvinjavam. Neznam hocu li da ugradjujem u auto, postoje i druge primene. Jednostavan nacin dobijanja HHO otvara nove vidikeProbao bih HHO generator sa plocama 100x100 pa me zanima da li ima neki minimum za debljinu ploca i sta se postize povecanjem broja ploca? Recimo razlika izmedju: (PLUS-neutralna-neutralna-neutralna-MINUS-neutralna-neutralna-neutralna-PLUS) i (PLUS-neutralna-MINUS-neutralna-PLUS). Nadam se da sam uspeo da objasnim sta sam hteo da pitam.
Evo citiram čoveka sa jednog drugog foruma:
"Bio sam smesan na pumpi kad sam trazio da mi sipaju litar plina ali dobro je da sam znao radnika pa mi je to ucinio. Pre tocenja sam odvio crevo na isparivacu i totalno ispraznio bocu...
Verovatno neko ne zna pa cu napisati, kada pse plin istrosi, on ne nestaje od jednom (kao benzin) vec lagano, motor nece u visoke obrtaje i ta granica se smanjuje kako se smanjuje pritisak u boci tj plin se trosi.
E ja sam vozio dok gas ne spadne na 1600 obrtaja tj kad dodam gas auto krene da se gusi.
Put na kome je bio test je relatvno ravan.
Samo sa plinom presao sam 10.7 KM
Sa plinom + HHO 16 KM, to je usteda od 46% sto je malo ne realno, tako da cu nastaviti da pratim potrosnju...."
Verovatno i on laže po nekima ovde?!