HHO vodeni gas kao gorivo, diskusija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja jesam duhovit.to se podrazumeva.

pitam sta ce sad da se desi , posle objavljivanja dokumenta sa bezveznim merenjima u stacionarnom motoru.i jos je naglaseno da je neka praistorijska zedna krsina.

jel treba sad da rezu faking plate!?
jel to treba.?
pa da sledecih 5 godina utvrdjujete ima li il nema smanjenja.

dotle ce ljudi da se voze ne na struju,nego ima da lete okolo.

TI si taj koji radi za naftnu mafiju!!
pokusavas da nas ubedis da jos ima nesto u toj nafti,da jos nije ni blizu kraj. i ako jeste.

Citiram
................................................................
milosgta
petak, 16.09.2011. 12:57

Ljudi nemoj da se mlatite sa tim ja sam uzo tng u kombinaciji sa hho na 128 zastavi sa 1.1 motorom i sad umesto da trosim benzin samo ili tng u kombinaciji trosim manje sve zajedno kosta manje da se ugradi a trosis umesto 8L do 10L na sto km trosis samo 5.5 do 7.5L: na sto km a tng ima skoro svuda jer svaki auto je namerno napravljen da trosi vise ali kad se sve to sredi imas solidnu potrosnju ja od 1000 dinara na sto km sa spao na 360 dinara na sto km pa sad vidite koje su mogucnosti plus moze jos ali da se sredi alternator i moze da se smanji na 2L/100km javite mi se na milosgta@gmail.com za vise detalja

ja jesam duhovit.to se podrazumeva.

pitam sta ce sad da se desi , posle objavljivanja dokumenta sa bezveznim merenjima u stacionarnom motoru.i jos je naglaseno da je neka praistorijska zedna krsina.

jel treba sad da rezu faking plate!?
jel to treba.?
pa da sledecih 5 godina utvrdjujete ima li il nema smanjenja.

dotle ce ljudi da se voze ne na struju,nego ima da lete okolo
.

TI si taj koji radi za naftnu mafiju!!
pokusavas da nas ubedis da jos ima nesto u toj nafti,da jos nije ni blizu kraj. i ako jeste.

E moj ti, mi smo utvrdili da smanjenja ima, i vozićemo se tako kako se vozimo, a ti ćeš pešaka kad dođu ti automobili na struju, jedino ako si neki Tajkun koji se debelo nafatirao pa ćeš glat moći da kupiš elektromobil.
Ali kao što Anštajn reče: "Zdrav razum je kolekcija predrasuda stečenih do 18. godine života." tako da je za tebe kasno, ma kako god.

Poslednja izmena:
Citiram
................................................................
milosgta
petak, 16.09.2011. 12:57

Ljudi nemoj da se mlatite sa tim ja sam uzo tng u kombinaciji sa hho na 128 zastavi sa 1.1 motorom i sad umesto da trosim benzin samo ili tng u kombinaciji trosim manje sve zajedno kosta manje da se ugradi a trosis umesto 8L do 10L na sto km trosis samo 5.5 do 7.5L: na sto km a tng ima skoro svuda jer svaki auto je namerno napravljen da trosi vise ali kad se sve to sredi imas solidnu potrosnju ja od 1000 dinara na sto km sa spao na 360 dinara na sto km pa sad vidite koje su mogucnosti plus moze jos ali da se sredi alternator i moze da se smanji na 2L/100km javite mi se na milosgta@gmail.com za vise detalja
Jel vozis belu zastavu?:per: Niske tablice? kladim se da jeste.

Malo sam istrazivo sta se dešava u Nemačkoj sa HHO..i na jos nekim mestima 1).nije dozvoljena komercijalizacija hho tehnologije 2).proizvodjac auta koji ugradi hho biće kaznjen oduzimanjem licence.3). Evropski zavod za patente je samo 2009 registrovao 15 pateneta HHO.4) Nemci kazu da je eksplozivnost vodonika 7 puta veca od benzina!5).SafeHHO (USA) je firma koja daje 5 godina garancije na svoj HHO i imate pravo na povrat novca u roku od 14 dana,6)Genepax iz Japana je napravio auto na vodonik,a njihovi uredjaji su se prodavali za 97 $,trenutno je prodaja blokirana,a zasto..??7) HHO plus firma iz Portugala prodaje HHO za 165 eura,a koliko su dobri to Bog zna.8) Kazu da se ploce za HHO moraju praviti od Titanijuma!9) Mazda i BMW testiraju svoja vozila na vodonik uspesno!.....Ja sam amater u ovome,ali vidim da postoji na forumima puno diskusije na ovu temu u regionu....uglavnom svi mi o ovome pričamo,ali niko nece da se javi ko je ugradio HHO i testirao uredjaj, a jos gore na forumima se svadjaju a nemaju ono sto se vuce do poda da iskesiraju 200-300 € i kazu rezultate ovako imamo samo cinjenice bez materijalnih dokaza!

slabo si ti istrazivao kad mesas pogon na vodonik i HHO.
u sustini sa HHO teorretski ne moze da bude ustede , pa je nema ni preakticno.
procitaj ovu temu od pocetka ,pa ces ukapirati zasto.
inace ja sam testirao,i nema ustede.kao sto je i ocekivano.
a i o nekoj stvari kad se razglaba vec skoro 10 godina. i nema komercijalnog uspeha-efekta. zna se sta je : placebo-zamlacivanje-prevara

Poslednja izmena:
a i o nekoj stvari kad se razglaba vec skoro 10 godina. i nema komercijalnog uspeha-efekta. zna se sta je : placebo-zamlacivanje-prevara

Mogu samo da dam rep.a ovi k*nj*tori ne uviđaju :ok:

Poslednja izmena:
Šta si ti testirao?Ajde majke ti napiši kako i šta,ako si ti napravio i jedan generator ja ću ga pojesti.

zakasnio si da ga pojedes. trebao si da kopas po kontejneru pre vise od godinu dana. pratio sam na yutube amera pod nikom almosthydrogen

jos pre 3 - 4 godine

covek sve redom napravio i batalio, kad je testrao vise puta a ono nista.
i ja sam napravio. nikakve promene,nista apsolutno. glupost najobicnija. pokusaj da se jednim prdezom ,smanji potrosnja za nekoliko litara na 100km
alo covece,opasulji se . litar benzina ima u sebi 10 Kw kilovata energije. sad ces ti da prdnes i da nadoknadis 20 kw energije.
ludilo.

Koji auto vozis, koliko je trosio pre koliko posle?
Posle ovog citata od "Milosgta" sve mi je jasno, coveka licno znam, najblaze receno je cudan.
Ne verujte svemu sto procitate na internetu, danas svako ima pristup.
Obično tako i bude za mnoge to su čudaci i neshvaćeni ljudi.
Ako mene pitaš odgovoriću ti: Renault 19 Shamade 1,4 benzinac, vozim ga isključivo na TNG + HHO, pre ugradnje HHO 8 litara TNG, posle ugradnje 6 litara. Testirano na otvorenom putu Beška - Kragujevac, starim putem preko Topole, dakle teren brdovit i pun krivina, tako da je isključena vožnja samo 5-om brzinom. Urađen eko test na tehničkom pregledu rezultat 00., izduv hladan. Boca sa TNG napunjena puna i dopunjena kod istog dobavljača OMV pumpa.Možda način testiranja nije baš adekvatan, ali tolika greška nemože biti.

Jesam slabo istrazivao....1). Teoretski je dokazano jer ne bi BMW,Mazda,Genepax ulagali u ono sto ne radi (govorimo o ozbiljnim firmama).2) napisao sam da svi samo pricaju a niko nece da se javi i pokaze nam slike i testove sta je radio....je si spreman da das 300 € da kupis uredjaj i testiras? ne smes!..ti si potvrdio ono šta sam rekao!upeco si se!4)ne razglaba se 10 nego vise od 25 godina jer je Zoltan fon Graf u iz Munchena podneo svoj zahtev 01.08.85 u Nemačkoj a objavljen tek 05.11.92 od zavoda za patente..znaci kad je nemcima trebalo 7 godina da mu registruju patent..sta reci!Al je registrovan je!

Vujanovicu zanima me od cega zavisi potrosnja struje i da li si koristio neku dodatnu elektroniku prilikom napajanja HHO generatora. Izvinjavam se ako je ovo negde bilo napisano ali nisam mogao da citam bas sve postove. Pozdrav.
Potrošnja struje zavisi od koncentracije elektrolita, ne koristim ništa od elektronike, pravim stabilan generator tako da nema potrebe za istom. Zimi je druga priča kad koncentracija elektrolita mora biti gušća radi smrzavanja, onda nije loše staviti PWM, a pojačati koncentraciju elektrolita.

Ok, hvala za info. Eksperimentisao bih malo sa tim stvarima pa cu mozda da te davim pitanjima, unapred se izvinjavam. Neznam hocu li da ugradjujem u auto, postoje i druge primene. Jednostavan nacin dobijanja HHO otvara nove vidike:) Probao bih HHO generator sa plocama 100x100 pa me zanima da li ima neki minimum za debljinu ploca i sta se postize povecanjem broja ploca? Recimo razlika izmedju: (PLUS-neutralna-neutralna-neutralna-MINUS-neutralna-neutralna-neutralna-PLUS) i (PLUS-neutralna-MINUS-neutralna-PLUS). Nadam se da sam uspeo da objasnim sta sam hteo da pitam.

Poslednja izmena:
Ok, hvala za info. Eksperimentisao bih malo sa tim stvarima pa cu mozda da te davim pitanjima, unapred se izvinjavam. Neznam hocu li da ugradjujem u auto, postoje i druge primene. Jednostavan nacin dobijanja HHO otvara nove vidike:) Probao bih HHO generator sa plocama 100x100 pa me zanima da li ima neki minimum za debljinu ploca i sta se postize povecanjem broja ploca? Recimo razlika izmedju: (PLUS-neutralna-neutralna-neutralna-MINUS-neutralna-neutralna-neutralna-PLUS) i (PLUS-neutralna-MINUS-neutralna-PLUS). Nadam se da sam uspeo da objasnim sta sam hteo da pitam.
Debljina ploče je dovoljna 1mm, broj ploča zavisi od napona koji ćeš koristiti, između dve ploče treba da bude napon 2 V maksimalno 2,3 V, sve što je preko ne valja. Dakle ako ćeš koristiti na kolima alternator ti daje napon oko 13,8 V pa stavljaš ploče ovako: +nnnnn-nnnnn+ itd.... što je više ploča veća je i proizvodnja, ali i veću struju vuče. Maksimum po cm2 ploče neka ti bude 0,066A i to je struja za jedan generator +nnnnn- .
Imaš ovde kalkulator koji ti izbaci struju i proizvodnju HHO kad zadaš dimenzije ploča. http://www.mvhho.ag.rs/index.php?option=com_kunena&func=view&catid=4&id=12&Itemid=284&lang=sr-YU

Evo citiram čoveka sa jednog drugog foruma:

"Bio sam smesan na pumpi kad sam trazio da mi sipaju litar plina ali dobro je da sam znao radnika pa mi je to ucinio. Pre tocenja sam odvio crevo na isparivacu i totalno ispraznio bocu...
Verovatno neko ne zna pa cu napisati, kada pse plin istrosi, on ne nestaje od jednom (kao benzin) vec lagano, motor nece u visoke obrtaje i ta granica se smanjuje kako se smanjuje pritisak u boci tj plin se trosi.
E ja sam vozio dok gas ne spadne na 1600 obrtaja tj kad dodam gas auto krene da se gusi.
Put na kome je bio test je relatvno ravan.
Samo sa plinom presao sam 10.7 KM
Sa plinom + HHO 16 KM, to je usteda od 46% sto je malo ne realno, tako da cu nastaviti da pratim potrosnju....
"

Verovatno i on laže po nekima ovde?!

Evo citiram čoveka sa jednog drugog foruma:

"Bio sam smesan na pumpi kad sam trazio da mi sipaju litar plina ali dobro je da sam znao radnika pa mi je to ucinio. Pre tocenja sam odvio crevo na isparivacu i totalno ispraznio bocu...
Verovatno neko ne zna pa cu napisati, kada pse plin istrosi, on ne nestaje od jednom (kao benzin) vec lagano, motor nece u visoke obrtaje i ta granica se smanjuje kako se smanjuje pritisak u boci tj plin se trosi.
E ja sam vozio dok gas ne spadne na 1600 obrtaja tj kad dodam gas auto krene da se gusi.
Put na kome je bio test je relatvno ravan.
Samo sa plinom presao sam 10.7 KM
Sa plinom + HHO 16 KM, to je usteda od 46% sto je malo ne realno, tako da cu nastaviti da pratim potrosnju....
"

Verovatno i on laže po nekima ovde?!

Koji forum ? Interesuju me i druga iskustva, a na pretrazi google ne može da nađe ovaj tekst.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back