slobodno lazite sebe . ali nema dve istine jedna za vas a jedna za nas. ima samo jedna.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HAHAHAHAHAHAHAHA, tako sam i mislio, samo što nisam očekivao izgovor takve vrste, prevazišao si sam sebe.Sta si ti upravo rekao, tj pitao ?
ne razumem...
A ti misliš da je to vaša?slobodno lazite sebe . ali nema dve istine jedna za vas a jedna za nas. ima samo jedna.
HAHAHAHAHAHAHAHA, tako sam i mislio, samo što nisam očekivao izgovor takve vrste, prevazišao si sam sebe.
pa ti sumnjaš u njegovu časnu reč?????@mvujanovic evo ja cu da ti vidim tu skalameriju , samo mi reci na koji nacin ces da mi dokazes da imas ustedu ?
Mrzi me da odgovaram svakom pojedinačno, ovo prepucavanje sa vama me polako smara.pa ti sumnjaš u njegovu časnu reč?????Auuuu, ala si me razočarao...i kao čovek, i kao komunista
![]()
pa ja ti verujem na reč... i da to radi, i da štedi, i da je tvoj drugar napravio HHO koji pokreće motor a on generator i sve u krug bez spoljne energije, i da greješ 100 kvadrata sa kilo aluminijuma dnevno, i da je dobijena energija HHO veća od uložene...sve sam ti poverovao. Taman posla da sumnjam u tebe. Ti si ozbiljan čovek i ne bi ti nas zekio...Mrzi me da odgovaram svakom pojedinačno, ovo prepucavanje sa vama me polako smara.
Kao prvo tebi da kažem Microwave, nečija reč vredi mnogo više od bilo čega, ako tvoja ne vredi to govori o tebi i tvom karakteru.
Nemam ja šta da dokazujem dobili ste dino test, dobili ste eko test, postoji dokument NASA-e koji kaže da to štedi, dakle u pitanju je ozbiljna institucija, e sad ako ste vi merodavniji od iste, skidam kapu.
Možete da stojite na trepavicama ništa vam ne vredi, priznajem samo dokaz u praksi, nikakve teorije ne dolaze u obzir, ja sam vama dao praktične dokaze, a vi pobijajte na isti način ako možete.
pa ja ti verujem na reč... i da to radi, i da štedi, i da je tvoj drugar napravio HHO koji pokreće motor a on generator i sve u krug bez spoljne energije, i da greješ 100 kvadrata sa kilo aluminijuma dnevno, i da je dobijena energija HHO veća od uložene...sve sam ti poverovao. Taman posla da sumnjam u tebe. Ti si ozbiljan čovek i ne bi ti nas zekio...![]()
ni ja mu ne verujem ama bas nista. haha...E ako mu ti veruješ ja mu ne verujem![]()
"Daklem" ovako, odgovorio sam ja tebi samo ti nisi shvatio, pa da pokušam da nacrtam šta kažeš?mvujanovcu, nista nisi rekao povodom mog posta..
daklem ?
gade ti se pare, il uredjaj ne radi, il nesto trece ?![]()
Aaaaaaa to je u pitanju, mala ušteda po NASA, do sada je bilo po tebi i sličnima da ne štedi uopšte, odlučite se već jednom.e sad NASA ..![]()
NASA nasla nekih 2-3 % nesigurnih.
ja naprimer kada hocu da ustedim 3 % odem na NIS i sipam gorivo za vreme njihovih " heppy hours"... i ustedim pisljivih 30 dinara na 1000.
nema nam spasa..magarac nam ne gine.
Šta je Pero nisi odgovorio na ono što sam te pitao, a ovamo glumiš poštenjačinu i zaštitnika "nevinih" što ne kažeš zašto ti je drug otišao?!E ako mu ti veruješ ja mu ne verujem![]()
Šta je Pero nisi odgovorio na ono što sam te pitao, a ovamo glumiš poštenjačinu i zaštitnika "nevinih" što ne kažeš zašto ti je drug otišao?!
AUUUUUUUUUUUUUU gde nađe taj podatak?, greška, neko te slagao debelo. Kao prvo test je vršen na kamionu, a kao drugo nije nikakav vodonik iz boce već, direktno iz elektrolizera. Ako te intersuje mogu ti dostaviti dokumenat.nema sa on-board HHO nista usteda samo steta, ovaj test je NASA radila sa vodonikom spremljenim u boci, i morala je da sroka pola kilograma vodonika u malom motoru za 1 sat od 37 konja,da bi merila nekih 2 %.
a cena vodonika nema veze a ?
nema nista,zato su i testirali da vide da nema.
iz supljeg u prazno,ne moze mvujanovicu..
mora da se radi mvujanovicu
da se zarade parice i kupi gorivo.
kokoska bezi bezi,pa kad nema gde .zabode glavu u seno i misli da se sakrila. a dupe joj viri napolje. i lisica ..cap za dupe !
"Daklem" ovako, odgovorio sam ja tebi samo ti nisi shvatio, pa da pokušam da nacrtam šta kažeš?
A šta to tebi dečko nije jasno?Pokusaj, ili nauci da se izrazavas..meni je sve jedno, dokle god dobijem odgovor na prosto pitanje![]()
A šta to tebi dečko nije jasno?
Znaš ima ljudi kojima novac nije najvažnija stvar na svetu, pa sam eto tebi ponudio da se obogatiš kad već toliko patiš za bogatstvom.
Hahahahahaha ti zadužen za HHO?Nisam hteo da te više zagovaram ali ti se kačiš na fitilj i to ti je Koliko vidim vrata bila otvorena i mehurići izvetreli.Da si prevarant sam rekao jer ti tvrdiš nešto na papiru a ne praktično da svi vidimo a ja sam jednom prilikom rekao da bih rado prisustvovao tome.Ako taj tvoj HHO vunkcioniše ja pojedem sve mehuriće.A zašto je Sig otišao ,pa to znaju modovi ,nisam zadužen za to zelje ja sam zadužen za HHo.Mislim i dalje da je bolje da KiZo gleda tu poljoprivredu i njegovo voće a ti tu tvoju garažu raščisti.
da vidimo kol'ko moze da razvije![]()