dotični to tvrdi sa povećanjem energije od 20x. to je perpetuum mobile 2. vrste. Napredovanjem u nauci se manje proveravaju prethodni zakoni, a više formiraju novi koji obuhvataju i prethodni i novu tek istraženu oblast. Da bilo koji od zakona za koje se danas zna ne važi za ove brzine daleko manje od c, nijedan aparat niti uređaj ne bi postojao danas, i funkcionisao.
samo što taj koji je tvrdio da je zemlja ploča je bio popa, a popovi su poznati kao oni koji prvi satiru nauku i to su govorili jer nemaju veze sa naukom. a onaj što je govorio da je okrugla, taj je imao neke veze s naukom, sam si sebi dao kontraargument. nijedna svetska laboratorija se ne bavi obaranjem zakona o održanju energije zato što rasecanjem jabuke na 2 dela i sastavljanjem ih ponovo, ne možeš dobiti 2,5 cele jabuke. to je i ludom jasno, samo onima koji to ne razumeju nije pa misle da tu ima još nešto da se istraži. Cern se ne bavi dokazivanjem nemogućeg, već naprotiv eksperimentalnim utvrđivanjem onoga što se smatra tačnim, velikog praska.
Naravno da sam proverio ko je taj šarlatan koga ti osvlovjavaš takvom titulom, jer mi je neverovatno da neko (ti reče inženjer pa još i akademik) priča takve gluposti i naravno da sam bio u pravu. Znaš ti onu narodnu, ja tebe serdare ti mene vojvodo...
sad je kasno, mvujanovic je vec napravio dve rude od četvrtastog profila fi 40
HAHAHAHAHAHA rude ćete praviti vi, i to uskoro.
A šta ćemo ako postoje veće od C?
Držiš se jabuke ko pijan plota, šteta što nisi živeo u vreme Tesle, pa da malo i njega demantuješ.
Mi poznajemo energiju koja je istražena i plasirana kao jedina, a šta ćemo ako ima i neka druga?
Pa eto ti prilika da podneseš krivičnu prijavu protiv tog šarlatana koji se lažno predstavlja, samo nažalost kao što neko reče,takvi smo mi Srbi, pa je čovek više priznat u inostranstvu nego ovde, pa ga pljuju dokoličari sa raznih foruma koji nikada ništa korisno nisu uradili ili bar pokušali.
Evo ja zaista ne razumem pa mi objasni, kako je moguće da klatno na kraćem kraju poluge,pokretano malim prstom, pokreće drugi duži kraj poluge i da čovek svojom snagom nemože zaustaviti polugu, i zašto bi to bio perpetum, ako sa dizalicom podignemo kamion od nekoliko tona, a uložimo znatno manje energije, onda je i dizalica perpetum.
Danas sam gledao one prevarante sa Discaverija,koje je neko ovde prikazao kao merodavne u isitivanju HHO i njegov učinak na potrošnju goriva.Gle čuda uzimaju prašinu sa meseca iz NASA koja je na zemlji 40 i kusur godina i sigurno je upila bar malo vlage, a oni eto pokazuju kako je u toj prašini ipak moguć otisak čizme, bez obzira na nedostatak vlage, i to manje ni više dokazuju u NASA, valjda po onoj narodnoj kadija te tuži, kadija ti sudi.