mvujanovic
Primećen član
- Poruka
- 525
Hahahahahaha! Baš si smešan!mislio sam na nedeljni telegrafto su novine kakve ljudi ko ti čitaju.
ko sam ja da sudim o tvom znanju? osoba koja te nakon tvog hvalisanja pitala nešto konkretno i ostala uskraćena za odgovor, i bilo kakav dokaz o tvom znanju.
Gugel ne može lako i da ti kaže značaj tih otkrića za koja te pitam, a ti kao veliki poznavalac bi i to morao da znaš
Kao prvo rekao sam ti izgubio si kredibilitet, da bi tebi bilo šta odgovarao. Prestani da glumiš diktatora, to možeš kod tebe kući, ako smeš.
Kao drugo prestani da umišljaš kako samo ti sve znaš, a svi ostali koji nemisle kao ti su neznalice. I otkači se čoveče već jednom, ako nemaš ništa pametno da kažeš bolje ti je da ćutiš. Kad ti budem napisao ono što zaslužuješ, plakaćeš ponovo kod admina.
P.S. Šta ti imaš protiv onih koji čitaju telegraf, valjda dozvoljavaš da svak ima pravo na svoj način života i informisanja. Ovim pokazuješ kakav si čovek može te biti sramota, ne uzdiži se toliko visoko, jer da si neka veličina ne bi visio po forumima kao stari kaput na čiviluku.
Poslednja izmena: