HHO vodeni gas kao gorivo, diskusija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mislio sam na nedeljni telegraf :lol: to su novine kakve ljudi ko ti čitaju.
ko sam ja da sudim o tvom znanju? osoba koja te nakon tvog hvalisanja pitala nešto konkretno i ostala uskraćena za odgovor, i bilo kakav dokaz o tvom znanju.
Gugel ne može lako i da ti kaže značaj tih otkrića za koja te pitam, a ti kao veliki poznavalac bi i to morao da znaš
Hahahahahaha! Baš si smešan!
Kao prvo rekao sam ti izgubio si kredibilitet, da bi tebi bilo šta odgovarao. Prestani da glumiš diktatora, to možeš kod tebe kući, ako smeš.
Kao drugo prestani da umišljaš kako samo ti sve znaš, a svi ostali koji nemisle kao ti su neznalice. I otkači se čoveče već jednom, ako nemaš ništa pametno da kažeš bolje ti je da ćutiš. Kad ti budem napisao ono što zaslužuješ, plakaćeš ponovo kod admina.
P.S. Šta ti imaš protiv onih koji čitaju telegraf, valjda dozvoljavaš da svak ima pravo na svoj način života i informisanja. Ovim pokazuješ kakav si čovek može te biti sramota, ne uzdiži se toliko visoko, jer da si neka veličina ne bi visio po forumima kao stari kaput na čiviluku.

Poslednja izmena:
Hahahahahaha! Baš si smešan!
Kao prvo rekao sam ti izgubio si kredibilitet, da bi tebi bilo šta odgovarao. Prestani da glumiš diktatora, to možeš kod tebe kući, ako smeš.
Kao drugo prestani da umišljaš kako samo ti sve znaš, a svi ostali koji nemisle kao ti su neznalice. I otkači se čoveče već jednom, ako nemaš ništa pametno da kažeš bolje ti je da ćutiš. Kad ti budem napisao ono što zaslužuješ, plakaćeš ponovo kod admina.
P.S. Šta ti imaš protiv onih koji čitaju telegraf, valjda dozvoljavaš da svak ima pravo na svoj način života i informisanja. Ovim pokazuješ kakav si čovek može te biti sramota, ne uzdiži se toliko visoko, jer da si neka veličina ne bi visio po forumima kao stari kaput na čiviluku.
kukas li kukas stari vujadine, a odgovora i dalje nikuda. Ja znam da ti ni ne znas sta sam te pitao, zato mi i zanimljivo kako se koprcas.
Imas ti pravo da citas sta hoces, ali te to svrstava u ekipu koja prati turske serije, cita kurir i nt, i vec je dalje domet svake vrste, takvih ljudi, opste poznat. Ti mene ovde non stop vredjas ali te kuliram, ako zivim u zemlji u cijoj skupstini se slikaju fasisti raznih zemalja zajedno, onda moze i jedan vujadin da lupa ko maxim po diviziji, na nekom tamo forumu.

kukas li kukas stari vujadine, a odgovora i dalje nikuda. Ja znam da ti ni ne znas sta sam te pitao, zato mi i zanimljivo kako se koprcas.
Imas ti pravo da citas sta hoces, ali te to svrstava u ekipu koja prati turske serije, cita kurir i nt, i vec je dalje domet svake vrste, takvih ljudi, opste poznat. Ti mene ovde non stop vredjas ali te kuliram, ako zivim u zemlji u cijoj skupstini se slikaju fasisti raznih zemalja zajedno, onda moze i jedan vujadin da lupa ko maxim po diviziji, na nekom tamo forumu.
Ako neko kuka onda si to ti, ajde kaži javno ovde kad si takav mangup, koliko puta si me prijavio adminu ko neka p.....a?.....
Ti si čoveče zaista iskompleksiran, 90% ovog naroda čita blic, telegraf,gleda španske i turske serije, pa zar su ti ljudi manje vredniji od tebe? Dosta mi je tvog: ja pa ja, spusti se malo na zemlju, da vrediš toliko kao što se predstavljaš radio bi nešto korisno,a ne bi provodio vreme po forumima i lečio svoju sujetu.
Mene isprovocirati nemožeš mentalno sam mnogo jači i stabilniji od tebe, tako da možeš pisati šta god hoćeš odgovor dobiti nećeš. Misliš da je neko blesav, pa se neseća tvog ponašanja i koprcanja kako ti kažeš, na početku foruma kad sam te pozvao da se uveriš u ono što tvrdim.
Kažeš ja vređam tebe, ajde odgovori kako, jesam li ti rekao da si neznalica, jesam li te ismejavao?, ne inputiraj meni ono što ti radiš, ako je za tebe uvreda to što te zovem separatistom, ti to jesi i javno to pokazuješ, ili ajde daj ti formulaciju za čoveka koji se zalaže da se jedan deo teritorije države odvoji od iste? Kada smo na P.P. razmenjivali mišljenja napisao si mi da će Vojvodina biti Republika, hoćeš li da objavim to ovde?
Zaslužuješ da ti čovek svašta kaže, predstavljaš se intelektualcem, ni prošao pored intelektualca nisi, to se rađa, ne stiče se diplomom, a dokaz za to je i tvoje ponašanje, ali i to je stvar odgoja a ne obrazovanja.
Da ne bi ti i ja zamarali druge na ovom forumu, pozivam te javno pred svima da se nađemo negde ti biraj mesto, pa da razmenimo znanje i da vidimo ko koliko zna. Nemoj sada da se koprcaš nego budi čovek pa prihvati!

prijavljen si svaki put kada si se ponašao drsko i bezobrazno i delio uvrede ko đujić čin vojvode. i bićeš kad si histeričan. šupalj si ko crkveno zvono... znaš ostatak. ne želim da se nalazim sa takvima kao što si ti, kao ni da budem viđen u društvu istih. širi priču do mile volje, piši šta god hoćeš, lupetaj, nemam nameru da ti sve objašnjavam po 16. put.

dakle, odgovori na pitanja.

prijavljen si svaki put kada si se ponašao drsko i bezobrazno i delio uvrede ko đujić čin vojvode. i bićeš kad si histeričan. šupalj si ko crkveno zvono... znaš ostatak. ne želim da se nalazim sa takvima kao što si ti, kao ni da budem viđen u društvu istih. širi priču do mile volje, piši šta god hoćeš, lupetaj, nemam nameru da ti sve objašnjavam po 16. put.

dakle, odgovori na pitanja.
Dakle, kome da odgovorim, Tebi? svašta!
Za tebe je Vojvoda Đujić gospodin, a šuplja je tvoja glava, jer da nije ne bi blebetao bez veze.
Da te malo naučim istoriju, onu pravu, a ne onu što su pisali komunisti,na području gde je delovao Vojvoda Đujić uopšte nije bilo partizana, te je on bio jedina odbrana srpskom narodu od zuluma ustaških hordi.
Znao sam da nemaš petlju i da ćeš izmišljati razloge, ako već ne želiš da budeš viđen u društvu takvih kao ja, onda me se okani i ne obraćaj mi se, još jednom te zamoljavam javno.
Ne širim priču ja već ti, šta je nije te valjda sramota tvoje izjave da će Vojvodina biti Republika?
Evo šta si pisao meni na P.P. : "tvoja nemoć je u tome da histerišeš zbog nemogućnosti da promeniš neizbežno - gomilanje nezadovoljstva u vojvodini koje će se završiti svi znamo kako, samo neki hoćemo a neki nećete da priznate."
Sram te bilo, takvima je mesto u Sremskoj Mitrovici.

Poslednja izmena:
Pa što nisi opomenuo tvog druga Siga da se drži teme,što se ti ne držiš teme, još nisam video da si napisao nešto u vezi sa temom. Mnogo ti brineš o temi!
hahaha koji si ti kralj. pa ti ovde non stop mene nazivaš separatistom itd na osnovu onoga što sam tebi pisao na pp, tebi su puna usta politike ovde non stop i poslednji post to pokazuje. ti kad ne znaš kud ćeš ti argumentum ad hominem, jer si vrlo civilizovan vidim.
ti si taj koji odbija da se bavi temom, a tema je bila najbitniji teslin izum i dokazivanje da ti to ne znaš. sam si ga spominjao.
mvujanovicu trošiš struju bezveze vidiš da nam je EES u problemu, samo nabijaš kilovate na lupetanje. bolje gasi računar

hahaha koji si ti kralj. pa ti ovde non stop mene nazivaš separatistom itd na osnovu onoga što sam tebi pisao na pp, tebi su puna usta politike ovde non stop i poslednji post to pokazuje. ti kad ne znaš kud ćeš ti argumentum ad hominem, jer si vrlo civilizovan vidim.
ti si taj koji odbija da se bavi temom, a tema je bila najbitniji teslin izum i dokazivanje da ti to ne znaš. sam si ga spominjao.
mvujanovicu trošiš struju bezveze vidiš da nam je EES u problemu, samo nabijaš kilovate na lupetanje. bolje gasi računar
Poslednji put te opominjem da mi se ne obraćaš više na takav način, i ne laži, tema je HHO!
Po neznam koji put ti ponavljam sve i da neznam ništa, šta se to tebe tiče! Ja sam po temi bar nešto uradio i pisao o tome, ponudio sam ti da se uveriš u funkcionalnost i odbio si, odakle ti pravo da nešto tražiš od mene.
I slušaj me sada poslednji put, još jednom mi se obratiš na nepristojan način, kad te već oni koji su trebali nisu naučili kulturi, ja ću budi siguran u to!
Separatista jesi, to je svakom ovde jasno!

Poslednji put te opominjem da mi se ne obraćaš više na takav način, i ne laži, tema je HHO!
Po neznam koji put ti ponavljam sve i da neznam ništa, šta se to tebe tiče! Ja sam po temi bar nešto uradio i pisao o tome, ponudio sam ti da se uveriš u funkcionalnost i odbio si, odakle ti pravo da nešto tražiš od mene.
I slušaj me sada poslednji put, još jednom mi se obratiš na nepristojan način, kad te već oni koji su trebali nisu naučili kulturi, ja ću budi siguran u to!
Separatista jesi, to je svakom ovde jasno!

jos jedan tvoj histericni off :lol:
ko ti je kriv sto su ti puna usta tesle, sad kad treba to i da pojedes ti ovde kukas.
U sta da se uveravam bre? Jesi ti tinte pio?? Pa ti si taj koji ovde tvrdi kako je njegov prijatelj napravio pm 1 vrste, sa onim generatorom, i pljuje sve koji kazu da je to glupost, i onda si dovoljno drzak da to ignorises ovde kada si prozvan za to i da kao sav pravican sad ti evo nudis nama da se uverimo...

Nemamo u sta da se uveravamo vise, ti kad progovoris otklanjas svaku sumnju. Svoju kolicinu znanja si predstavio.

jos jedan tvoj histericni off :lol:
ko ti je kriv sto su ti puna usta tesle, sad kad treba to i da pojedes ti ovde kukas.
U sta da se uveravam bre? Jesi ti tinte pio?? Pa ti si taj koji ovde tvrdi kako je njegov prijatelj napravio pm 1 vrste, sa onim generatorom, i pljuje sve koji kazu da je to glupost, i onda si dovoljno drzak da to ignorises ovde kada si prozvan za to i da kao sav pravican sad ti evo nudis nama da se uverimo...

Nemamo u sta da se uveravamo vise, ti kad progovoris otklanjas svaku sumnju. Svoju kolicinu znanja si predstavio.
Mnogo si bezobrazan, čitaš li šta pišeš, da bi se nešto dokazalo nije samo dovoljna teorija,treba to potvrditi i u praksi. Ti jedino što znaš reći to neradi i nemam u šta da se uveravam.Suviše si pun sebe, pa ako bi kojim slučajem bilo dokazano suprotno od tvoje tvrdnje ti to ne bi preživeo. I ne nudim ja vama sad,nego sam to davno ponudio tebi, nemoj da vređaš ničiju inteligenciju,oni koji čitaju sećaju se veoma dobro. Ne pljujem ja nikoga, ja samo uzvratim istom merom, šta si mislio da će neko da ti dozvoli da mu se obraćaš sa visine,a da ti ne uzvrati?. Tvoju pravičnost i toleranciju smo videli,čovek koji ima ambicije da bude diktator, sigurno nije ni pravičan,niti dozvoljava nekom drugom pravo na vlastito mišljenje. Onaj koji se ismeva vlastitom narodu, eto zato što čita kurir i gleda španske serije nije sigurno ni moralan ni pravičan. Onaj koji odbije da se uveri u živo u navode koje sam pobija takođe ili se boji vlastitog poraza ili je karakter 0.Onaj koji svoju diplomu reklamira po forumumima i sa visine gleda na one koji su manje obrazovani od njega je obična 0 od čoveka,ali ti ideš i dalje pa se sprdaš čak i sa akademicima,tako da ja sa tobom nemam šta da pričam više. Svako pa i onaj bez ikakvog obrazovanja moralniji je od tebe.Ne obraćaj mi se, neću ti se obraćati, kad neznaš da vodiš diskusiju sa poštovanjem prema ostalima.
P.S. Što se tiče Tesle,piše se velikim slovom, da puna su mi usta i dalje tvrdim da je najveći naučnik svih vremena i da je Anštajn jedna velika prevara, kako bi se Teslin najveći pronalazak bacio u smeće, zarad interesa.

Poslednja izmena:
mvujanovic;
"P.S. Što se tiče Tesle,piše se velikim slovom, da puna su mi usta i dalje tvrdim da je najveći naučnik svih vremena i da je Anštajn jedna velika prevara, kako bi se Teslin najveći pronalazak bacio u smeće, zarad interesa."

Svidja mi se ovo: da je Anstajn velika prevara...( sve je to Mileva otkrila )
Ako si mislio da je njihov rad prevara ? onda nisi u pravu. I reci vec jednom koji je to Teslin pronalazak sklonjen da niko nezna ( osim tebe, naravno )
A ono, da kod tvog prijatelja generator okrece agregat i obrnuto i da to radi kao PM, nemoj vise nigde pricati da ti se nebi svi smejali

mvujanovic;
"P.S. Što se tiče Tesle,piše se velikim slovom, da puna su mi usta i dalje tvrdim da je najveći naučnik svih vremena i da je Anštajn jedna velika prevara, kako bi se Teslin najveći pronalazak bacio u smeće, zarad interesa."

Svidja mi se ovo: da je Anstajn velika prevara...( sve je to Mileva otkrila )
Ako si mislio da je njihov rad prevara ? onda nisi u pravu. I reci vec jednom koji je to Teslin pronalazak sklonjen da niko nezna ( osim tebe, naravno )
A ono, da kod tvog prijatelja generator okrece agregat i obrnuto i da to radi kao PM, nemoj vise nigde pricati da ti se nebi svi smejali

Ponudio sam ti njegov broj, ako želiš da se uveriš šta je istina nazovi ga i pitaj. Što se tiče Teslinog pronalaska koji je sklonjen, svi veoma dobro znaju za njega,samo se prave blesavi (besplatna energija).Ajde odgovori mi zašto Tesla nikada nije dobio Nobelovu nagradu, ako je sve tako pošteno u naučnom svetu?

Ponudio sam ti njegov broj, ako želiš da se uveriš šta je istina nazovi ga i pitaj. Što se tiče Teslinog pronalaska koji je sklonjen, svi veoma dobro znaju za njega,samo se prave blesavi (besplatna energija).Ajde odgovori mi zašto Tesla nikada nije dobio Nobelovu nagradu, ako je sve tako pošteno u naučnom svetu?
" besplatna energija " ? Sta, uopste znaci besplatna? Drvo je besplatna energija. odemo u sumu , secemo , iznosimo , platimo jos nekog da iznosi ako je daleko od puta itt ( ma, besplatno skroz)
ili struja: voda ide , gura turbine i ne kosta nista samo sto treba jezero i brana i hidrocentrala, i trafoi i mreza i sve to odrzavati ( ma, besplatno skroz)
Kako ste ti i Tesla to mislili: da se samo koristi energija a da se nikome nista ne plati?
POJASNI MALO
ili si mislio da na taj HHO u svakoj kuci radi generator, agregat

" besplatna energija " ? Sta, uopste znaci besplatna? Drvo je besplatna energija. odemo u sumu , secemo , iznosimo , platimo jos nekog da iznosi ako je daleko od puta itt ( ma, besplatno skroz)
ili struja: voda ide , gura turbine i ne kosta nista samo sto treba jezero i brana i hidrocentrala, i trafoi i mreza i sve to odrzavati ( ma, besplatno skroz)
Kako ste ti i Tesla to mislili: da se samo koristi energija a da se nikome nista ne plati?
POJASNI MALO
ili si mislio da na taj HHO u svakoj kuci radi generator, agregat
Ne sprdaj se sa tim velikim čovekom! Nisi mi rekao zašto nikada nije dobio Nobelovu nagradu ako je sve tako pošteno u naučnom svetu?
P.S. A zašto da se plati nešto što ne košta ništa, ili misliš da neko ima pravo da uzima besplatne resurse i da ih dobro debelo naplaćuje.

Ne sprdaj se sa tim velikim čovekom! Nisi mi rekao zašto nikada nije dobio Nobelovu nagradu ako je sve tako pošteno u naučnom svetu?
P.S. A zašto da se plati nešto što ne košta ništa, ili misliš da neko ima pravo da uzima besplatne resurse i da ih dobro debelo naplaćuje.
zasto Tesla nije dobio Nobelovu nagradu ...NEZNAM
hajde kazi nam zasto nije dobio, ako hoces
solarna energija ne kosta nista, zasto je ne uzimas besplatno?

Poslednja izmena:
zasto Tesla nije dobio Nobelovu nagradu ...NEZNAM
hajde kazi nam zasto nije dobio, ako hoces
solarna energija ne kosta nista, zasto je ne uzimas besplatno?
A ko kaže da je ne uzimam, da si posetio moj sajt video bi da je uzimam!
Nije je dobio zato što ni naučni svet nije pošten ni moralan, što su interesi iznad svega!
P.S.Što se tiče tvog aludiranja na besplatnu el.energiju i održavanje sistema, da to košta, samo nažalost najmanje ide na održavanje postojećih resursa i izgradnju novih, najviše završi u džepovima raznih direktora, savetnika, ministara i sl. Zar direktor EPSA mora imati platu kao šeik?. Evo ti primer nastali hladni dani, i već kuknjava kako su sistemi preopterećeni,daj bože da nisam u pravu, ali iza ovoga sledi zahtev za poskupljenjem el.energije, a možda i restrikcije, jer bože moj svuda u okruženju kriza pa što se ne bi prodalo malo te struje, sada kad se može zaraditi, ali na štetu vlastitog stanovništva. Situacija idelna za lov u mutnom.

Poslednja izmena:
ko zna zasto nije dobio nobelovu. Bio je cudan, mozda je nije ni zeleo, ne dobija se protv svoje volje. Ni o ajnstajnu ne znas nista kao ni o tesli, cim tako pricas. Besplatna energija ne postoji. Bezicni prenos energije postoji i to su ti sve vrste el.mag. Talasa - znaci svetlost koju rece da koristis, radio talasi... Samo su te energije male, niko jos nije slao 8GW bezicno. Podobijali bi rakchine od zracenja. Zemljinu osu cini novac a ne belosvetska zavera protiv srba.
i teslin najveci izum nije vezan za besplatne energije i slicne stvari, kao ni bilo kakva tajna oruzja iz vlaznih snova srbbbskih nacionalista. Besplatna energija ne postoji, solarni paneli nisu bas jeftini.
Jos nesto - ajnstajn je bio naucnik,fizicar a tesla klasican vrhunski inzenjer a ne naucnik. Klasican po tome sto su njegova genijalna resenja uglavnom jednostavna i efikasna. To je delo nekog ko je ipak vise ing nego naucnik. Nisu uporedivi. Ajnstajn je shvatio tada nesto sto mi tek danas uvidjamo s tehnologijom. Njegova intelignecija i moc povezivanja apstraktnih pojmova su ga i proslavile.

Da je Tesla bio jevrej ko onaj ajnstajn dobio bi mnooogo nobelovih nagrada ne sekiraj se ti ,milioni naucnika i genija na ovome svetu su ostali u zapecku i senci zbog takvih lobija ,njihove ideje unistene i zaboravljene ili preuzete od drugih, bredli,plank, lorentz, maric, (samo par imena) su svi zasluzniji od ajnstajna koji je vise lupio pa pogodio , to sto tesla nije dobio nobelovu nagradu a obama sa nekoliko ratova dobija za mir ,pa zavisi sta vi mislite o toj nagradi i dal imate svoje formirano misljenje, ili ga vam je neko naturio na mozak i sto je jos gore sad vi sirite dalje...dalje tesla je ponistio pulsnu karakteristiku naizmenicnih struja sa dvofaznim sistemom ,pa tek posle je dosao trofazni,dakle tesla jeste inzinjerski covek slazem se ali i to potkovano teorijom inace bi sve izgorelo a i svoj zivot je rizikovao, prenos delikatnih bezicnih telekomandi (i jednostavno morao je da izradi elektronske komponente za to jer nista nije postojalo), a nakon toga se fokusirao na prenos velikih energija ,frekvenciju svakog zivog bica , zemlju kao generator... , a ajnstajn je dobio nagradu za objasnjavanje fotoefekta mada je to ukrao od max planka ,tesla je mnogo mnogo kompletniji.

ko zna zasto nije dobio nobelovu. Bio je cudan, mozda je nije ni zeleo, ne dobija se protv svoje volje. Ni o ajnstajnu ne znas nista kao ni o tesli, cim tako pricas. Besplatna energija ne postoji. Bezicni prenos energije postoji i to su ti sve vrste el.mag. Talasa - znaci svetlost koju rece da koristis, radio talasi... Samo su te energije male, niko jos nije slao 8GW bezicno. Podobijali bi rakchine od zracenja. Zemljinu osu cini novac a ne belosvetska zavera protiv srba.
i teslin najveci izum nije vezan za besplatne energije i slicne stvari, kao ni bilo kakva tajna oruzja iz vlaznih snova srbbbskih nacionalista. Besplatna energija ne postoji, solarni paneli nisu bas jeftini.
Jos nesto - ajnstajn je bio naucnik,fizicar a tesla klasican vrhunski inzenjer a ne naucnik. Klasican po tome sto su njegova genijalna resenja uglavnom jednostavna i efikasna. To je delo nekog ko je ipak vise ing nego naucnik. Nisu uporedivi. Ajnstajn je shvatio tada nesto sto mi tek danas uvidjamo s tehnologijom. Njegova intelignecija i moc povezivanja apstraktnih pojmova su ga i proslavile.

Ako ćemo baš u detalje onda je Tesla bio vizionar koji je svoje vizije pretvarao u dela, a Anštajn teoretičar koji je i sam tvrdio da nije baš siguran u svoju teoriju.
U pravu si, njih dvojicu nemožemo upoređivati, jedan je svetu poklonio mnogo toga i umro u bedi, a drugi je služio svetskim moćnicima i pomogao da se ovaj prvi nipodaštava, te da se njegovi najveći izum baci pod tepih, i nikada ne ugleda svetlo dana.
Ceo svet danas priznaje Teslu kao naučnika, jedino ti ne, za tebe je inženjer. Ne brkaj diplomu sa dostignućima, mogao je on imati završenu samo gimnaziju, ali njegovi pronalasci govore da je on naučnik, genije.
Dozvoljavam da imamo različita mišljenja i ti imaš pravo na tvoje kao ja na moje, ali mi nemoj govoriti kako ja o njima dvojici neznam ništa, ja samo drugačije razmišljam.
Kažeš nije dobio Nobela jer je bio osebenjak pa je možda odbio, slaba ti je argumentacija, da je tako sigurno bi se za to znalo, ali nigde ne videh da mu ga je iko ponudio, pre će biti nešto drugo u pitanju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back