HHO vodeni gas kao gorivo, diskusija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa i moje okruženje je takvo, valjda je jasno da nečije okruženje ne može biti reper za ovu priču. postoji zvanična statistika. A postoji i snimak kako japanci stoje u redu za vodu, i kako se srbi pobiše oko sadnica trešnje. Pre praznika su i u novom sadu delili neke sadnice jelki, skupila se rulja, nije kao u bg al opet, i gledam babu i neku ženu kako se otimaju oko sadnice, jedna za jedan kraj druga za drugi...

Od ljudi sa kojima sam ja u kontaktu preko 95% je fakultetski obrazovano.Zavisi u kakvom se drustvu kreces,ko su ti kolege...Jedna je prica o gastarbsjterima iz sedamdesetih,druga je prica osamdesetih i devedesetih.Sada ne mozes ni da odes ako nisi strucnjak koji je njima potreban.Nema vise gastarbajtera,ljudi zive normalno kao i domicilno stanovnistvo.[/QUOTE
Lepo i tacno objasnjeno, nadam se da je sad nakon ovoga posta stvar jasnija

pa i moje okruženje je takvo, valjda je jasno da nečije okruženje ne može biti reper za ovu priču. postoji zvanična statistika. A postoji i snimak kako japanci stoje u redu za vodu, i kako se srbi pobiše oko sadnica trešnje. Pre praznika su i u novom sadu delili neke sadnice jelki, skupila se rulja, nije kao u bg al opet, i gledam babu i neku ženu kako se otimaju oko sadnice, jedna za jedan kraj druga za drugi...
Ovo je po tebi nedostatak obrazovanja jel da?
A šta misliš o neimaštini u koju smo dovedeni ni krivi ni dužni? Da nije možda to u pitanju?
Pominješ sever EU kao visoko obrazovan, pa eto da te pitam šta misliš kad bi se kojim slučajem njima desila neimaština, pa da im iznesu jelke besplatno, šta misliš da li bi postupali isto kao ta tvoja baba i žena ili možda još gore? Japanci su neka druga priča i to nema veze sa obrazovanjem. Nego ajde malo o temi ako vam nije problem.

Nego ajde malo o temi ako vam nije problem.
Da.
i ne kaže se neimaština već nemaština, a to ni krivi ni dužni... neće bit da je tako.

nego, dokle vi stigoste sa ejč ejč ou mašinerijom? Ima tu nekih megalomanijačkih ideja o preporodu i preokretu u energetici srpskoj i svetskoj, pa me "apdejtujte" da budem u toku.

Poslednja izmena:
A šta misliš o neimaštini u koju smo dovedeni ni krivi ni dužni? Da nije možda to u pitanju?
Pominješ sever EU kao visoko obrazovan, pa eto da te pitam šta misliš kad bi se kojim slučajem njima desila neimaština, pa da im iznesu jelke besplatno, šta misliš da li bi postupali isto kao ta tvoja baba i žena ili možda još gore? Japanci su neka druga priča i to nema veze sa obrazovanjem. Nego ajde malo o temi ako vam nije problem.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sta se desava sa ona 2V ? jesi nesto pokusao? S obzirom da ne pratim redovno dogadjanja na forumu , napisi ako sam
nesto propustio, izuzev onih budalastina od samoprozvanog zastitnika gradjana koji ce da nas stiti od nicega, a usput i
ne odgovara na pitanja , a izgleda da i brise stare postove.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sta se desava sa ona 2V ? jesi nesto pokusao? S obzirom da ne pratim redovno dogadjanja na forumu , napisi ako sam
nesto propustio, izuzev onih budalastina od samoprozvanog zastitnika gradjana koji ce da nas stiti od nicega, a usput i
Ništa nisam uradio po tom pitanju, finansije su problem, opšta nemaština koju neki ovde pripisuju intelektualnom nivou stanovništva. Sa konverterom planiram da svakoj ćeliji elektrolizera dam potreban napon bez obzira na proizvodnju alternatora.

Da.
i ne kaže se neimaština već nemaština, a to ni krivi ni dužni... neće bit da je tako.

nego, dokle vi stigoste sa ejč ejč ou mašinerijom? Ima tu nekih megalomanijačkih ideja o preporodu i preokretu u energetici srpskoj i svetskoj, pa me "apdejtujte" da budem u toku.
Veliš?
Počeće da se otima i po radnjama i to ne samo jelke, ako naši visoko obrazovani stručnjaci nastave da vode zemlju na ovakav način, kakvo bre obrazovanje kad je u pitanju goli život.
Šta si ti sad postao i Vuk Karadžić?Zaista širok spektar znanja počinjem da ti se divim...z:) Moram te razočarati ispravno je i jedno i drugo.
Na kraju da ti dam jedan savet.. Mene kad nešto ne interesuje ja se na to ni ne osvrćem, tako da bi ti bilo najpametnije da ne učestvuješ u raspravi, kad nisi u stanju da poštuješ tuđe mišljenje.

Ubuduće da budeš određeniji da bi znali o čemu pričaš...ovde ima više samoprozvanih zaštitnika, počev od Vujanovića koji je srpska verzija Robina Huda, do Siga i mene koji smo zaštitnici naftnog lobija z:mrgreen:

Hmm, sad me ne iznenadjuje njihova sinhronizovanost,ljudi budite oprezni !
bata-stojkovic-balkanski-spijun.jpg

Sad džaba opreznost...evo ga prototip, sa 5A daje litar gasa. Još da uradimo atest i zaštitimo patent i samo da brojimo šuške z:mrgreen: Ko prvi devojci, njegova devojka
310269_48-balkan.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back