eto ja sam sklopio,stavio sebi na dizela i ne radi,jos prosle godine.
nikakav ucinak ,.
potvrdilo se u praksi ono sto je teorija govorila.
da je to premalo gasa , i da gas ako se proizvede "on-board" vise potrosi nego sto doprinese.
ali eto i ja reko'.ajd da probam.
perpetum mobile,kako ne razumete. sta toliko to nije jasno?!
Koji auto? mislim marka i zapremina motora? Elektrolizer: broj ploca? Jel mozes da opises kako izgledaju ploče nankon upotrebe
elektrolit? Mozda moze nesto da se poboljsa,a da nekosta.Osim rada i nerviranja.Iskreno mislim da ni sa poboljsanjem neces biti
srecan.

Isti problem ali pre 11 god, vozio sam na loz ulje, katastrofa. Kompresija slaba i pred samu gener
alnu.Kupim drugi auto, a na starom pocnem da experimentisem sa elektrolizerom-zaboravi.Jedino sto mi je stvarno pomoglo je
sistem gde izduvne gasove sa mesta nize temperature direktno
uvodis u kanister sa par litara goriva.Sistem se zove" Spad",a koristi se u Francuskoj na traktorima.Takodje mozes dodavati i staro preradjeno ulje,koje prethodno ocistis od metalnih opiljaka.Uredjaj izgleda kao jedan veliki bubler za hho .Slican patent ima i" Paul Panton".Lako se pravi,ne trosis struju.Malo proguglaj i mozda je to upravo ono sto trazis.
Auto sa ovim sistemom,prodao sam teska srca nakon 8 god.

:
Za razliku od novog koji sam cuvao,i pazio da bi na kraju crko
od loseg goriva, u moj stari dobri krs sipao sam sve sto je licilo na gorivo i staro ulje ( motorno i jestivo) i terao bez obavljene generalne. A sto je voleo petrolej, radio je kao nov mercedes.
Trenutno imam ugradjen novi sistem za dobijanje vodonika.Nije
elektrolizer i radi ludo.
PUSTIO SI " TOPALOVIĆE" DA SE IZVUKU A?
HOCU MOJ DEO NECETE ME PREVARITI !!!