HHO vodeni gas kao gorivo, diskusija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
za kuvanje vode

Kada sam ja pominjao slobodnoelektronski (plazma) laser vi ste mislili da je to neka egzotika za shamaranje kupaca ,e pa sad cu vam otkriti ,to je uredjaj koji sluzi za zavarivanje celika ,zatvaranje celije , varenje ploca ,kontakata, tackasto ,precizno i bez proboja.
Daklem uredjaji se polako prodaju sve vise i vise i ljudi veruju svojim ocima za razliku od nadrieksperata iz stranke (qurtona) regiona . Cudi me da te zbog krsenja ustava nisu banovali za stalno-dobro si prosao.

Poslednja izmena:
Kriza ekonomska sve dublja i teža,i normalno je da je šibicarenje u porastu.

ako već hoćeš tako nešto da ga pitaš,imaš druge podforume na politici pa ga pitaj tamo.posle ćeš da plačeš ,što ti je obrisana poruka.

kad nekog prodavca ovih skalamerija,bude dohvatio neki izvozani kamiondžija , biće belaja :)
pa vi njemu objašnjavajte da DO 30% ne znači 30% ušteda.

pA ne može da se sabira. nema tu ajde i da sabiraš... nema. a ko je toliki debil da to uradi, i treba mu uzeti pare kad je glup.
zaista ne vidim zašto je to bolje pitanje i kakve to veze ima... svaki tvoj post me podseća na ono: zašto je voz brži noću nego na šinama? zato što je zimi hladnije nego napolju...
Citam tvoj post i razmisljam sta nije jasno? kontrolisem moje postove da mi nije nesto promaklo? I onda ukapiram da ti pokusavas da izigravas mladog Sofistu koji koristi priliku da vezba retoriku
Pomeranje i zamena teza sa ubacivanjem nedovrsenih misli kao insinuacijom na nesto sto prethodi ...... karakteristicno za ljude bez zivotnog iskustva, i ateiste.Pa ako se bavis i politikom,pa ti je to i zivotno opredeljenje , u starosnoj dobi izmedju 20-30god kad treba da se formiras kao ozbiljna i odgovorna licnost,mora
m priznati da ti jako ,vrlo ,veoma zavidim.
Sifra: BLAGO ONOM KO RANO POLUDI:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Poslednja izmena:

Kada sam ja pominjao slobodnoelektronski (plazma) laser vi ste mislili da je to neka egzotika za shamaranje kupaca ,e pa sad cu vam otkriti ,to je uredjaj koji sluzi za zavarivanje celika ,zatvaranje celije , varenje ploca ,kontakata, tackasto ,precizno i bez proboja.
Daklem uredjaji se polako prodaju sve vise i vise i ljudi veruju svojim ocima za razliku od nadrieksperata iz stranke (qurtona) regiona . Cudi me da te zbog krsenja ustava nisu banovali za stalno-dobro si prosao.
gde sam ja to kršio ustav :hahaha:
jesi ti uopšte normalan? jel čitaš ti sebe? o kakvim ti strankama pričaš sad i kakve to ima veze sa svim ovim?!?

Sig nešto bi te pitao, smatram da obzirom na posao koji si obavljao treba to da znaš, pitanje je van teme ali moram da te pitam! Da li je po tebi normalno da jedan narod traži autonomiju u matičnoj državi? Normalno je bilo kad je Vojvodina bila pod Austrougarskom pa se na taj način približavala matici, ali danas otuđivati se od matične države je bolesno po meni. I koja ti je to zastava?, pa j..o te ti čoveče otvoreno kršiš ustav kao što reče Kizo. Smatrao sam te ozbiljnim sagovrnikom, ali od sada više ne.
Pogrešno si postavio problem. Ne traži je nijedan narod kao narod - traže je ljudi koji tu žive. A nije normalno da traže, zato što isto tako nije normalno da država samu sebe satire a to radi. Najzdraviji i najjači deo sebe je uništila i dan danas uništava i ima jedan iščašen odnos prema toj teritoriji. Skida točkove sa lokomotive da zakrpi truo vagon... Prvo to nije normalno, a ono što dolazi naposletku je samo logičan potez tih ljudi. Zastavica u ćošku je zastava APV, za neupućene. Gde ja to otvoreno kršim ustav, i koji to član ustava da budemo precizni? može i na pp ako nećeš da spamuješ temu.

Ceo svet se ujedinjuje i ukrupnjuje i padaju barijere a ti bi retrogradno da cepkas sve vise i vise ,sve vise birokratije, vise prepreka .... autonomiju forsiraju tamosnji politicari da bi bili gazde u svojoj prciji i mogli da kradu jos vise dok masu beogradom kao crvenom maramom isped bikova...a ti si obicna utrenirana foka koja tapshe po komandi.

i dalje ti govoris -NE RADI , a da niti si kupio ,niti testirao uredjaj ,makar i probno znaci tvoje prakticno iskustvo sa ovom temom je N.U.L.A.!
Zasto bi ljudi koji to koriste i prodaju uopste pravili tako nesto i povecavali sami sebi potrosnju m?
uzmi proguglaj : who killed the electric car

eto ja sam sklopio,stavio sebi na dizela i ne radi,jos prosle godine.
nikakav ucinak ,.
potvrdilo se u praksi ono sto je teorija govorila.
da je to premalo gasa , i da gas ako se proizvede "on-board" vise potrosi nego sto doprinese.
ali eto i ja reko'.ajd da probam.

perpetum mobile,kako ne razumete. sta toliko to nije jasno?!

nikakav ucinak ,.
da je to premalo gasa , i da gas ako se proizvede "on-board" vise potrosi nego sto doprinese.

Koji auto? mislim marka i zapremina motora? Elektrolizer: broj ploca? Jel mozes da opises kako izgledaju ploče nankon upotrebe
elektrolit? Mozda moze nesto da se poboljsa,a da nekosta.Osim rada i nerviranja.Iskreno mislim da ni sa poboljsanjem neces biti
srecan.:besna::besna::besna: Isti problem ali pre 11 god, vozio sam na loz ulje, katastrofa. Kompresija slaba i pred samu gener
alnu.Kupim drugi auto, a na starom pocnem da experimentisem sa elektrolizerom-zaboravi.Jedino sto mi je stvarno pomoglo je
sistem gde izduvne gasove sa mesta nize temperature direktno
uvodis u kanister sa par litara goriva.Sistem se zove" Spad",a koristi se u Francuskoj na traktorima.Takodje mozes dodavati i staro preradjeno ulje,koje prethodno ocistis od metalnih opiljaka.Uredjaj izgleda kao jedan veliki bubler za hho .Slican patent ima i" Paul Panton".Lako se pravi,ne trosis struju.Malo proguglaj i mozda je to upravo ono sto trazis.
Auto sa ovim sistemom,prodao sam teska srca nakon 8 god.:dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::
Za razliku od novog koji sam cuvao,i pazio da bi na kraju crko
od loseg goriva, u moj stari dobri krs sipao sam sve sto je licilo na gorivo i staro ulje ( motorno i jestivo) i terao bez obavljene generalne. A sto je voleo petrolej, radio je kao nov mercedes.
Trenutno imam ugradjen novi sistem za dobijanje vodonika.Nije
elektrolizer i radi ludo.
PUSTIO SI " TOPALOVIĆE" DA SE IZVUKU A?
HOCU MOJ DEO NECETE ME PREVARITI !!!:hahaha::hahaha:

nikakav ucinak ,.

Pa uslikaj ga i stavi ovde da vidimo šta si to uradio. Nije samo dovoljno ga napraviti, ima tu puno gimnastike. Eeeeeeeeeeeee koliko sam ja tabli inoxa bacio dok nisam napravio kako treba.

Ceo svet se ujedinjuje i ukrupnjuje i padaju barijere a ti bi retrogradno da cepkas sve vise i vise ,sve vise birokratije, vise prepreka .... autonomiju forsiraju tamosnji politicari da bi bili gazde u svojoj prciji i mogli da kradu jos vise dok masu beogradom kao crvenom maramom isped bikova...a ti si obicna utrenirana foka koja tapshe po komandi.

i dalje ti govoris -NE RADI , a da niti si kupio ,niti testirao uredjaj ,makar i probno znaci tvoje prakticno iskustvo sa ovom temom je N.U.L.A.!
Zasto bi ljudi koji to koriste i prodaju uopste pravili tako nesto i povecavali sami sebi potrosnju m?
uzmi proguglaj : who killed the electric car
samo se ti zanosi jer ti imaš odg na sva pitanja i u sve se razumeš...svi su foke sem tebe jel da?
glupost je besplatna u startu, a i dozvoljena je a što je tebi posebno drago i neograničena je. tako da ćeš još duuuuugo moći da plivaš u svom moru zatucanosti i neobrazovanja.

Zavrljačio sam ga u širokom luku u kontejner,čim sam saznao podatak koliko se NaOH i Aluminijum obožavaju .
bio je sa 5 neutralnih 100 x 100 , pravio je oko 0,7 litra-min na nekih 12 ampera.
motor fiat punto 1.7 dizel.
ništa se nije dešavalo ni promena nikakva.

I dobro pošto se zna i teorijski i praktično ,da čovek ako skoči sa 10 sprata ima da se razbije o beton,jel treba sad svako da skoči da proveri ?
kažem vam opasna je igra to. razvaliće se neki motor na nekom kamionu ili autobusu vredan 10 000 evra samo motor , pa ću da pitam ove što prodaju ,kako će da objasne ' di se dede aluminijum u motoru ' nekom vlasniku kamiona,autobusa,...
mislite da će oni to s vama preko suda ?

alo bre ljudi .. em je perpetum mobile. em je otrovno , em jede motor. malo po malo.
bila zezancija prošla ,ide se na druge stvari.

Zavrljačio sam ga u širokom luku u kontejner,čim sam saznao podatak koliko se NaOH i Aluminijum obožavaju .
bio je sa 5 neutralnih 100 x 100 , pravio je oko 0,7 litra-min na nekih 12 ampera.
motor fiat punto 1.7 dizel.
ništa se nije dešavalo ni promena nikakva.

I dobro pošto se zna i teorijski i praktično ,da čovek ako skoči sa 10 sprata ima da se razbije o beton,jel treba sad svako da skoči da proveri ?
kažem vam opasna je igra to. razvaliće se neki motor na nekom kamionu ili autobusu vredan 10 000 evra samo motor , pa ću da pitam ove što prodaju ,kako će da objasne ' di se dede aluminijum u motoru ' nekom vlasniku kamiona,autobusa,...
mislite da će oni to s vama preko suda ?

alo bre ljudi .. em je perpetum mobile. em je otrovno , em jede motor. malo po malo.
bila zezancija prošla ,ide se na druge stvari.
Ja neznam šta ti toliko zagovaraš nisi mi jasan, šta jede motor? ko unosi NAOH u motor pričaš bez veze, taj gas se pročisti pre ulaska u motor ako nisi znao. Taj tvoj generator ako si ga uopšte napravio je vukao previše struje kao prvo, kao drugo rekao sam ti nije to samo stavi i vozi. Da si pogledao snimak video bi da je moj na 10 A pravio 1litru u minuti i to dvostruko veći od tvog 200*200, a dovoljno je po litri zapremnine 0.5 litara HHO, ali čistog bez vodene pare.Kakav perpetum mobile ti stalno pominješ, objasni gde je tu perpetum mobile. Dali ti uopšte razumeš kako to funkcioniše?.
P.S. Neznam odakle ti 12 Ampera na 100*100 objasni mi ! Maksimalna stuja koja može da prođe kroz generator tih dimenzija je 6,6 Ampera, i to ukoliko ti je bila radna površina 100*100 kad odbiješ dihtunge. Ti si dobio sve samo nisi HHO na toj amperaži. Proguglaj malo kolika je maksimalna dozvoljena struja po cm2, pa ćeš videti tvoje greške. Jedva si dočekao da napišeš to neradi, a nemaš pojma o parametrima. Da si pročitao samo Faradeja znao bi da si za duplo digao amperažu.

Poslednja izmena:
glupost koja je u samom startu nemoguća,ali zanimljiva za sklapanje. to sa 12 A je maximlno što sam izmerio.
i namam nameru da raspravljam o finesama nečega što je u startu glupost. ja sam se sam sebi smejao dok sam ga pravio iš stvljao u kola.

a lepo izgleda ,mehurići,providno baš deluje u NASA fazonu.:D

glupost koja je u samom startu nemoguća,ali zanimljiva za sklapanje. to sa 12 A je maximlno što sam izmerio.
i namam nameru da raspravljam o finesama nečega što je u startu glupost. ja sam se sam sebi smejao dok sam ga pravio iš stvljao u kola.

a lepo izgleda ,mehurići,providno baš deluje u NASA fazonu.:D
Pa objasni zašto je gluposat, zašto je nemoguće, pitao sam te dali ti uopšte znaš kako to radi? Doživeo si neuspeh i sad to neradi zato što ti nisi umeo osnovne stvari, ako si uopšte nešto napravio,pa što nisi slikao i postavio ovde imao bi argument za pobijanje. Pričaš bez veze, nemaš pojma o osnovama elektrolize, a znaš da napišeš glupost. Isto kao što nemože svako da bude pekar ili lakirer, tako nemože svako ni to da napravi. Pričaš o maksimalno izmerenim amperima, za tvoju informaciju dobar elektrolizer nesme da varira van postavljenih granica. Ma ti si čoveče običan šalabajzer koji pljuje po nečemu o čemu nema blage veze, kao ti štitiš naivne od prevare, odavno sam ti napisao, kaži javno šta si po zanimanju da bi ljudima bile jasnije tvoje namere. Stotine ljudi koji to koriste su budale, a ti si pametan.
P.S. Ovo si ti pisao 27.10.2011: не пада ми напамет да гледам у моторни простор аутомобила старог 25 година,како му клокоће вода у тегли за краставце.
Šta sada si promenio mišljenje pa si odlučio i da ubaciš jednu teglu sa krastavcima kod tebe, al genije nije uspeo, zato ljudi neverujte to je glupost u samom startu, lažu vas i kradu.

Poslednja izmena:
auto ti je sve lakši i lakši.jede ga NaOH,pa sve manje troši.
teoretski se unapred zna da ne može ništa da poboljša.nema potrebe ništa više da se napiše.
hoćeš da objasniš kako je kataklinger prava stvar.ako se u njega stavi prava kuglica .
niko od vas ništa sa tim nije uradio,ali sad je prilika.na pijac pa prodajte.tamo dodju naivni pa ih malo odžepare.malo šibica,HHO.
i sama reč kako je izgovaraju zubati američki prevaranti je odvratna EJČ EJČ O.
hhaha ejjj 4 ampera ti kaže čovek u lice.s nekih 50 wati da smanjuje potrošnju,na vozilima od po 1 tonu i više. i to ti u lice kaže i ti mu STVARNO VERUJEŠ !!
na vr' gasa , dobra Čelija :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back