HHO vodeni gas kao gorivo, diskusija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa da opet obrises , znas sta dosta mi je tih tvojih fazona....modifikacije su tajna ali ce biti objavljene kad dodje drugo bolje vreme , mnogi su dokazali da nemas pojma tako da cu da se iskljucim kao i moj kolega vujanovic a ti uzivaj na kvarno izvojevanoj pobedi....gosn pakost.

Nisam nesto aktivan na ovom pdf-u, ali kad god svratim, uvek HHO polemike...
Ne znam cega ste se sve do sada dotakli, ali ono sto znam je da se uvek prica o smesno velikim kolicinama vodonika koji se dobija iz 1l vode...
Na prvim casovima hemije se uci struktura molekula... Ako se H2O razlaze na 2H+ i O-, znaci da se iz jednog Molekula H20 moze dobiti jedan molekul H2, i ne mere biti vise da ga he*es :)...
Koga ne mrzi nek izracuna koliko ima molekula H20 u 1l vode, pa nek onda izracuna koliku zapreminu zauzima isti broj vodonikovih molekula (ima objasnjenje kako to da uradi u Hemiji za 7-8 razred), i nek usput ima na umu da bi to bilo tacno samo pod uslovom da su svi molekuli vode disosovani, tj da od vode nije ostalo nista, sto se nece desiti...
Prica o hiljadama litara vodonika iz 1l vode, je ista kao prica o tonama pomfrita iz 1 kg krompira - nema veze s mozgom...
Da se ne doticemo neke vise nauke, i zakona koji demantuju ispravnost te vase skalamerije...
Kao recimo I zakon termodinamike (koji se takodje uci u osnovnoj) koji kaze da bi se vise energije potrosilo na izdvajanje vodonika nego sto bi se dobilo njegovim iskoristavanjem
A ako pretpostavimo da se vise energije dobije iz vodonika dobijenog elektorlizom, nego sto je utroseno el energije na njegovo izdvajanje, onda ce vam uspeti i ovo, pa pokusajte:
Montirajte SUS motor na celiju za elektrolizu koja moze da izdvoji dovoljno vodonika za njegov rad, zatim na njega montirajte generator elektricne energije, a njega povezite s vasom celijom za elektrolizu...
Kad bi vas HHO uredjaj radio, vodonik dobijen elektrolizom bi pokretao motor (kao sto tvrdite da radi), motor bi preko generatora proizvodio el energiju koja vam je potrebna za elektrolizu i odakle bi dobili nove kolicine vodonika iiiii... Vozi Misko ;)
Jedini problem je sto to nece raditi :mrgreen:

I jos jedna stvar, cemu tolika mistifikacija procesa elektrolize?
Ljudi daleko pametniji od nas forumasa su ga davno objasnili u detalje, i odavno je jasno u tancine sta se i kako odvija pri elektrolizi...
Pa hbt, i akumulator vam radi na tom principu.
Koga zanima vise o samoj elektrolizi - a nije naucio na vreme :), evo link:
http://www.etstuzla.edu.ba/biblioteka/Phar/oetmodul3.pdf

Poslednja izmena:
pa da opet obrises , znas sta dosta mi je tih tvojih fazona....modifikacije su tajna ali ce biti objavljene kad dodje drugo bolje vreme , mnogi su dokazali da nemas pojma tako da cu da se iskljucim kao i moj kolega vujanovic a ti uzivaj na kvarno izvojevanoj pobedi....gosn pakost.
nisam ni sumnjao da ćeš naći izgovor da opet ne kažeš, ni u obrisanom nisi rekao.
Veliki stručnjak.

Nisam nesto aktivan na ovom pdf-u, ali kad god svratim, uvek HHO polemike...
Ne znam cega ste se sve do sada dotakli, ali ono sto znam je da se uvek prica o smesno velikim kolicinama vodonika koji se dobija iz 1l vode...
Na prvim casovima hemije se uci struktura molekula... Ako se H2O razlaze na 2H+ i O-, znaci da se iz jednog Molekula H20 moze dobiti jedan molekul H2, i ne mere biti vise da ga he*es :)...
Koga ne mrzi nek izracuna koliko ima molekula H20 u 1l vode, pa nek onda izracuna koliku zapreminu zauzima isti broj vodonikovih molekula (ima objasnjenje kako to da uradi u Hemiji za 7-8 razred), i nek usput ima na umu da bi to bilo tacno samo pod uslovom da su svi molekuli vode disosovani, tj da od vode nije ostalo nista, sto se nece desiti...
Prica o hiljadama litara vodonika iz 1l vode, je ista kao prica o tonama pomfrita iz 1 kg krompira - nema veze s mozgom...
Da se ne doticemo neke vise nauke, i zakona koji demantuju ispravnost te vase skalamerije...
Kao recimo I zakon termodinamike (koji se takodje uci u osnovnoj) koji kaze da bi se vise energije potrosilo na izdvajanje vodonika nego sto bi se dobilo njegovim iskoristavanjem
A ako pretpostavimo da se vise energije dobije iz vodonika dobijenog elektorlizom, nego sto je utroseno el energije na njegovo izdvajanje, onda ce vam uspeti i ovo, pa pokusajte:
Montirajte SUS motor na celiju za elektrolizu koja moze da izdvoji dovoljno vodonika za njegov rad, zatim na njega montirajte generator elektricne energije, a njega povezite s vasom celijom za elektrolizu...
Kad bi vas HHO uredjaj radio, vodonik dobijen elektrolizom bi pokretao motor (kao sto tvrdite da radi), motor bi preko generatora proizvodio el energiju koja vam je potrebna za elektrolizu i odakle bi dobili nove kolicine vodonika iiiii... Vozi Misko ;)
Jedini problem je sto to nece raditi :mrgreen:

I jos jedna stvar, cemu tolika mistifikacija procesa elektrolize?
Ljudi daleko pametniji od nas forumasa su ga davno objasnili u detalje, i odavno je jasno u tancine sta se i kako odvija pri elektrolizi...
Pa hbt, i akumulator vam radi na tom principu.
Koga zanima vise o samoj elektrolizi - a nije naucio na vreme :), evo link:
http://www.etstuzla.edu.ba/biblioteka/Phar/oetmodul3.pdf
Nešto si naučio iz hemije ali nisi dovoljno i bilo bi ti bolje da ne komentarišeš ako neznaš. Vodonika i kiseonika u jednoj litri vode ima oko 1800 litara, e sad što je vodonik najlakši od svih poznatih elemnata, a ti to neznaš izgleda pa te buni odakle toliko vodonika u jednoj litri vode. Za tvoju informaciju gustina vodonika je: 0,089g/cm3,gustina kiseonika:1,429 kg/m3, gustina vode:tecna- 1g/cm3, cvrsta- 0,917g/cm3, i to je jedna od anomalija kod vode jer pravilo je da supstance imaju vecu gustinu u cvrstom nego u tecnom stanju. Voda je izuzetak.

Poslednja izmena:
Обратите пажњу на Мвујановић.он и још пар ликова , обилазе преостале форуме на територији бивше СФРЈ где је још дозвољено да се прича и рекламира шарена лажа звана ННО.
Н2О је пепео , када буде могао да се ложи котао на пепео ,тада ће моћи и да се вози на воду.
као што угаљ и дрва плус кисеоник дају топлоту а остатак је пепео,тако и кисеоник и водоник дају топлоту и остатак воду.
Прво су причали да је потребно што више ННОа , па онда дага не треба много, па онда да само помаже сагоревање.
после тога је прича кренула у правцу да очисти мотор . међутим сад кажу да ефекат постоји још неко време када искључе уређај.као да мотор може поново да закокса,зачађави за пар 100км.
једном речју болест и лудило.
конкретно Мвујановић није имао никакву уштеду док је возио на гасу са убушеном дизном и накаченим ННО уређајем.а када је ставио миксер место дизне и добио бољу смешу добио је инаравно нешто бољу потрошњу што је и нормална појава. Међутим НЕ . он то приписује магичном шпорету који ради на пепео :)
и нонстоп се позива на Теслу. Тесла са неким као што си ти,не би желео ни да буде на истој страни улице .

А јел знате како продају те уређаје?,по принципу АПП "ако прође прође . ко је незадовољан може да врати.довољно је да сваког петог опали плацебо ко њих и ето динарјева,динари,денари. тако је радио и онај у УСА, па су га ћоркирали.

Обратите пажњу на Мвујановић.он и још пар ликова , обилазе преостале форуме на територији бивше СФРЈ где је још дозвољено да се прича и рекламира шарена лажа звана ННО.
Н2О је пепео , када буде могао да се ложи котао на пепео ,тада ће моћи и да се вози на воду.
као што угаљ и дрва плус кисеоник дају топлоту а остатак је пепео,тако и кисеоник и водоник дају топлоту и остатак воду.
Прво су причали да је потребно што више ННОа , па онда дага не треба много, па онда да само помаже сагоревање.
после тога је прича кренула у правцу да очисти мотор . међутим сад кажу да ефекат постоји још неко време када искључе уређај.као да мотор може поново да закокса,зачађави за пар 100км.
једном речју болест и лудило.
конкретно Мвујановић није имао никакву уштеду док је возио на гасу са убушеном дизном и накаченим ННО уређајем.а када је ставио миксер место дизне и добио бољу смешу добио је инаравно нешто бољу потрошњу што је и нормална појава. Међутим НЕ . он то приписује магичном шпорету који ради на пепео :)
и нонстоп се позива на Теслу. Тесла са неким као што си ти,не би желео ни да буде на истој страни улице .

А јел знате како продају те уређаје?,по принципу АПП "ако прође прође . ко је незадовољан може да врати.довољно је да сваког петог опали плацебо ко њих и ето динарјева,динари,денари. тако је радио и онај у УСА, па су га ћоркирали.
Da pažljivo čitaš ne bi lupetao bez veze, ja na mom automobilu oduvek imam mešač - mikser, a napisao sam da kada sam HHO spojio na taj isti mikser da sam dobio dobre rezultate. Na tom forumu sam postavio i slike tako da ako iko laže to si TI jer na slikama je vidljivo šta i gde sam spojio. Postoji copy - paste pa izvoli kopiraj gde sam napisao da sam vozio na gasu sa ubušenom diznom. I koliko puta moram da napišem da ja ništa ne prodajem
Voleo bi da mi objasniš tvoju rečenicu koju sam boldovao, ali čisto sumnjam da i ti znaš šta si hteo da kažeš. Niko ne priča o H2O kao gorivu, nego baš o vodoniku i kiseoniku kao što si i napisao. Dakle princip APP primenjuješ ti iznoš ovde neistinu pa možda neko i nasedne.
A što se tiče Tesle mislim da bi situacija koju si opisao bila sa tobom.
Ako ja obilazim forume iz bivše juge, šta ti radiš na njima kad si toliko gadljiv?

Poslednja izmena:
:hahaha: па ја сам прочитао , та 2 - 3 форума ,са том темом као што се чита и неки лаки роман на тему научне фантастике.то не значи да верујем у то што пише.
Па то је и најгоре у свему ,кад не продајеш а тераш воду на воденицу оних који продају ту '' лабораторијску вежбу из хемије за основну школу '' . то је још горе.
Истерује се новац из џепа људи који немају за неколико литара мање или више горива месечно,а утерују произвођачима и ваљаоницама челика :)
И увек вам нешто фали ..само још мало ..па онда ..људи на црном. :)
уговор са аустријском фирмом.па не могу да објаве резултате .. :per: :zper:

ма какве везе има где си написао, углавном те форе.. 5 уз брдо , 6 низ брдо.
провлачиш праскави гас кроз пластичну посуду која је напуњена бензином.
јел сме неко поред тебе да паркира кола ? .. а да .. незнају комшије .
.. али пазите ако вам је мотор еуро2 - 3 , онда ламбда сонда препозна максимално 1 % ( и словима : један посто ) убаченог кисеоника у односу на масени однос који аутомобил иначе усисава. и онда скочи потрошња. па мора
и варалицу да уградите , да обуздате ту силну ННО енергију :D

и боље да те не цитирам шта си све сипао у ту твоју ННО ' вуруну.кад си им рекао, нису те удостојили ни одговора .

Слажем се са модератором , ајде оснујте неки форум,под форум .гдећемо да растерујемо маглу,са силних производа и преваранција.
има их камара !

Da pažljivo čitaš ne bi lupetao bez veze, ja na mom automobilu oduvek imam mešač - mikser, a napisao sam da kada sam HHO spojio na taj isti mikser da sam dobio dobre rezultate. Na tom forumu sam postavio i slike tako da ako iko laže to si TI jer na slikama je vidljivo šta i gde sam spojio. Postoji copy - paste pa izvoli kopiraj gde sam napisao da sam vozio na gasu sa ubušenom diznom. I koliko puta moram da napišem da ja ništa ne prodajem
Voleo bi da mi objasniš tvoju rečenicu koju sam boldovao, ali čisto sumnjam da i ti znaš šta si hteo da kažeš. Niko ne priča o H2O kao gorivu, nego baš o vodoniku i kiseoniku kao što si i napisao. Dakle princip APP primenjuješ ti iznoš ovde neistinu pa možda neko i nasedne.
A što se tiče Tesle mislim da bi situacija koju si opisao bila sa tobom.
Ako ja obilazim forume iz bivše juge, šta ti radiš na njima kad si toliko gadljiv?

Nešto ne dobijam odgovore ?! Tako to obično rade oni koji potkopavaju temu bez argumenata !

:hahaha: па ја сам прочитао , та 2 - 3 форума ,са том темом као што се чита и неки лаки роман на тему научне фантастике.то не значи да верујем у то што пише.
Па то је и најгоре у свему ,кад не продајеш а тераш воду на воденицу оних који продају ту '' лабораторијску вежбу из хемије за основну школу '' . то је још горе.
Истерује се новац из џепа људи који немају за неколико литара мање или више горива месечно,а утерују произвођачима и ваљаоницама челика :)
И увек вам нешто фали ..само још мало ..па онда ..људи на црном. :)
уговор са аустријском фирмом.па не могу да објаве резултате .. :per: :zper:

ма какве везе има где си написао, углавном те форе.. 5 уз брдо , 6 низ брдо.
провлачиш праскави гас кроз пластичну посуду која је напуњена бензином.
јел сме неко поред тебе да паркира кола ? .. а да .. незнају комшије .
.. али пазите ако вам је мотор еуро2 - 3 , онда ламбда сонда препозна максимално 1 % ( и словима : један посто ) убаченог кисеоника у односу на масени однос који аутомобил иначе усисава. и онда скочи потрошња. па мора
и варалицу да уградите , да обуздате ту силну ННО енергију :D

и боље да те не цитирам шта си све сипао у ту твоју ННО ' вуруну.кад си им рекао, нису те удостојили ни одговора .

Слажем се са модератором , ајде оснујте неки форум,под форум .гдећемо да растерујемо маглу,са силних производа и преваранција.
има их камара !
Opet si napisao svašta po tvojoj interpretaciji, lepo sam te zamolio : copy - paste, gde sam napisao da sam gas koristio ubušenom diznom pa onda prebacio na mešač?
Drugo: Što se tiče ugovora da li ti uopšte znaš šta je NDA ugovor ?
Treće: Što se tiče praskavog gasa i njegovog provlačenja kroz benzin, i tu nemaš pojma već pričaš napamet, jer provlačenjem kroz benzin taj praskavi gas više nije praskav.
Četvrto: Nisi mi odgovorio na sve što sam te pitao
Peto: Kad već obilaziš te forume zašto nemaš petlju da tamo napišeš neki komentar, već kao neka baba prenosiš dezinformacije.
Za tvoju informaciju mene na tom forumu veoma cene !!!, i nemoj da iznosiš neistinu, a ako već želiš da učestvuješ u raspravi, bar daj argument zašto to ne bi radilo, a nemoj pisati o furunama.
I zar ti misliš da smo svi mi ludi koji smo postigli neke rezultate pa eto pišemo bez veze.
Jeli i ovo lud čovek po tebi: http://www.veljkomilkovic.com/
Jesu li i ovo budale: http://img411.imageshack.us/img411/8435/197700161701977016170.pdf Još pre 60 godina su radili testove sa HHO.

Poslednja izmena:
Opet si napisao svašta po tvojoj interpretaciji, lepo sam te zamolio : copy - paste, gde sam napisao da sam gas koristio ubušenom diznom pa onda prebacio na mešač?
Drugo: Što se tiče ugovora da li ti uopšte znaš šta je NDA ugovor ?
Treće: Što se tiče praskavog gasa i njegovog provlačenja kroz benzin, i tu nemaš pojma već pričaš napamet, jer provlačenjem kroz benzin taj praskavi gas više nije praskav.
Četvrto: Nisi mi odgovorio na sve što sam te pitao
Peto: Kad već obilaziš te forume zašto nemaš petlju da tamo napišeš neki komentar, već kao neka baba prenosiš dezinformacije.
Za tvoju informaciju mene na tom forumu veoma cene !!!, i nemoj da iznosiš neistinu, a ako već želiš da učestvuješ u raspravi, bar daj argument zašto to ne bi radilo, a nemoj pisati o furunama.
I zar ti misliš da smo svi mi ludi koji smo postigli neke rezultate pa eto pišemo bez veze.
Jeli i ovo lud čovek po tebi: http://www.veljkomilkovic.com/
Jesu li i ovo budale: http://img411.imageshack.us/img411/8435/197700161701977016170.pdf Još pre 60 godina su radili testove sa HHO.
video sam jednog dipl. prodavača magle sa svojim dvostrukim klatnom na spensu. mene bi bilo sramota, takve ljude očigledno nije.
dal je lud ne znam, ali da piše gluposti, piše.

mvujanovic voleo bih da ovo sad pročitaš što ću da kažem.

Laicima su uvek zanimljivi efekti magnetnog polja i dvostrukih klatana, kotura i sl... zbog toga što ne mogu neposredno da percipiraju šta se tu događa, treba malo računanja i apstraktnog poimanja nevidljivog polja, i to je plodno tle za marifetluke...

Mag.polje: priroda nuklearnih sila, gravitacione sile, električne i magnetne sile, je nepoznata do dana današnjeg. Te sile(nuk,grav,el, mag) se detektuju preko posledice koju izazivaju u tom fizičkom prostoru koji nazivamo poljem. mi ne znamo šta njega izaziva i na koji način se to izazivanje događa, ali smo upoznali preko posledice - znamo da se + i + odbijaju, znamo da i magnet ima dva pola koji se isto tako ponašaju itd... i danas se uveliko koriste korisne stvari iz tih posledica. Ne poznajem ni atomsku strukturu šolje pa je koristim svaki dan uspešno. O računarima da ne govorim.
i u magnetnom polju važi III Njutnov zakon. Odnosno kada ja priđem sa magnetom nekom metalnom predmetu na stolu, i da je magnet dovoljno jak on će to meni privući. ja da počnem da kružim tim magnetom okolo, taj metalni predmet će se vrteti. ako ja nakačim generator na taj predmet da bi dobio struju, nisam ništa novo napravio. tesla je to već odradio elegantnije, ali kada vi magnetom nešto privlačite, taj magnet se privlači tom predmetu isto koliko i predmet njemu. Drugim rečima morate ga zadržati kako bi se taj predmet privukao. A da biste ga odvojili, morate uložiti napor da to uradite. da ih skroz razdvojite, morate uložiti energiju. Bez obzira što se tu ništa ne vidi, razmena energije je prisutna i nema ničega besplatnog. Isti napor ćete osećati kada taj metal vučete kanapom, i kada ga privlačite odgovarajućim magnetom. nije on pritrčao sam od sebe, već ste ga privukli.
I ko priča da sa kojekakvim magnetima može da ostvari ne znam ni ja šta, laže. Magnetno polje je dobra stvar zbog eliminisanja potrebe neposrednog kontakta(guranja i oštećenja površine) da bi se prenela energija nekom objektu, ništa više od toga. Svi zakoni važe kao i u vidljivom svetu.

2struko klatno: isto kao i obično mat. klatno, isto kao i 164 klatna vezana na neki način sa ma kojom faznom razlikom, POSEDUJE KONAČNU KOLIČINU ENERGIJE. To što vi klackate okolo i pričate bajke, ne znači da to i radi. Klatno ima onoliko energije koliko mu se preda (povlačenje rukom običnog klatna, u stranu, je predaja energije). Prilikom oscilacije menja se naizmenično i obrnuto odnos Ek i Ep, ali je Uvek Ek+Ep=const.
Gravitaciono polje spada u tzv konzervativna polja. To znači da je rad u tom polju nezavistan od putanje kojom se odvija, već zavisi isključivo od početne i krajnje tačke, odnosno njihove razlike. To znači da klatno koje osciluje u gravitacionom polju, u idealnim uslovima uvek vrši rad = 0. Kako uvek postoje gubici (otpor vazduha, otpor ležaja i osovine oko kojeg se vrti) rad je negativan tj. potrebno je Ulagati energiju, onoliko koliko su gubici gorepomenuti, kako bi rad bio jednak nuli. I sada koliko god vi dodali klatana i tegova na to taj efekat će biti prisutan.

Šta je, uopšteno, motor? Motor je naprava koja transformiše energiju iz jednog oblika u drugi. Dakle transformiše, ne stvara. Klatno je u teoriji zatvoren sistem koji samo preliva iz jedne čaše u drugu i nazad. Ukoliko bi se bilo šta prosulo, to morate nadoknaditi (ponovo gurnuti rukom). A u praksi se uvek prosipa, i sa te tačke gledano klatno je motor čiji je zadatak zagrevanje ležaja oko kojeg osciluje - ono pretvara kinetičku energiju klatna u toplotnu energiju(preko trenja u ležaju).
Klatno može kao i zamajac, biti akumulator/skladište kinetičke energije. Trebaće mi energija sutra, pa ja zaljuljam sada kad nisam umoran, i dođem sutra a ono se još uvek klati... u teoriji da. ali uz prisutnu atmosferu i ležajeve, neće. Onaj ko tvrdi da se klatno može koristiti kao motor(a ima ih nažalost) mora da odgovori na pitanje koju to energiju klatno pretvara u meni koristan rad?. A odgovor ne može biti "nevidljivu", "neku tamo", "skrivenu", "kosmičko zračenje" itd... a taj odgovor nikada nisam dobio. Za svaki motor koji postoji, postoji jasna računica šta on to pretvara u koristan rad - da li je to el. energija(el.motor), da li je to ekspanzija gasova bilo koje vrste (sus motor, parna turbina, gasna turbina, raketni motor...) ? Nije ni jedno od tih, a šta je onda?

Tema: šta radi taj mešač? i zašto gas menja svojstvo nakon brboćanja u benzinu?

Poslednja izmena:
  • Podržavam
Reactions: vd
Odgovorio si na nešto što tebe nisam pitao, ili si možda ti ista ta osoba ? O klatnu ne želim da pišem jer nije tema, iako si ti potrošio pola strane na to,ja bi sigurno bio kažnjen da sam tako nešto uradio. a namerno si izostavio link ka testiranju HHO od strane NASA-e, a baš bi voleo da komentarišeš njihove tvrdnje.
Ako me pitaš za mešač koji pominje serser69 čudim se da ti kao stručnjak neznaš šta je to, a ovamo komentarišeš o automobilima. Mešač služi za pravilno unošenje LPG u motor. Zašto gas HHO menja svojstvo nakon brboćanja kroz benzin neznam, (sada ćeš reći eto neznaš a dokazuješ nešto) međutim znam i uverio sam se da kada taj gas zapalim nakon brboćanja kroz benzin on gori i ne dolazi do povratnog plamena prilikom gašenja i nije eksplozivan, dok kad taj isti gas zapalim bez brboćanja kroz benzin dolazi do povratnog plamena prilikom gašenja i veoma je eksplozivan. Mogu samo da predpostavim da benzin na sebe veže kiseonik te zbog toga dolazi do opisanog efekta. Iz priloženog možeš videti da se i eksperimentom može nešto dokazati a ne samo suvom teorijom. Dok ti samo o teoriji pričaš, a da bi se nešto dokazalo potrebno je to potkrepiti i radom, a ne samo pričom.Hajde da ti i ja suprotstavimo mišljenja ti teoriju ja praksu pa da na nekom javnom mestu to prezentujemo, ali ti nemaš petlju za takvo šta, iako si naveo da si ti čovek od akcije a ne teorije.
Žao mi je što dotični nije odgovorio na moj post već ga ti zastupaš.

Poslednja izmena:
мвујановиц , шта да ти одговорим ? . да је тренутак када си пребацио црево на мешач изазвало другачију смешу нафтног гаса и ваздуха,дошло је до прештелавања њиховог односа . па још плус и плацебо и врло тешка мерљивост потрошње аутогаса иначе.
или кад сви тврде да им мање троши да и ти будеш у фазону. :)
а тамо се админ само јави,кад оцени да ће моћи нешто да се прода , ушићари .. . кад је чуо да тај ННО може да се ваља као чистач мотора ,одма се створио тамо .
хахах форум на коме не постоји слово Ћ .
и ти си мвујановићу почео да склапаш неке плате , уместо плоча .
..а ова клатна , да ти знаш одкад он клати та клатна .. и ништа .. хахххаха опет људи на црном.
SIGNATURE 350 престани да му црташ , зна он то све .ако кренеш тако има да се дописујете још 25 страна.
ја сам мвујаноицу прочитао и ово одавно , све су то преоценти у магли , .. немој што се мене тиче никакве доказе више да нудиш .
ТО не ради ! .

не бацајте паре ,и не трошите своје драгоцено време људи. већ неколико година се глупирају на ЈУТУБЕ и ништа.
како кажу на неким колима ради на некима ..јок :)) , нема формуле,нема правила..
за разлику од Тесле који је све документовао,и претворио у законе ,који су прорачунљиви и предвидиљиви увек и на сваком месту.

бануј те , затворите тему , да се људи не трују .

Odgovorio si na nešto što tebe nisam pitao, ili si možda ti ista ta osoba ? O klatnu ne želim da pišem jer nije tema, iako si ti potrošio pola strane na to,ja bi sigurno bio kažnjen da sam tako nešto uradio. a namerno si izostavio link ka testiranju HHO od strane NASA-e, a baš bi voleo da komentarišeš njihove tvrdnje.
Ako me pitaš za mešač koji pominje serser69 čudim se da ti kao stručnjak neznaš šta je to, a ovamo komentarišeš o automobilima. Mešač služi za pravilno unošenje LPG u motor. Zašto gas HHO menja svojstvo nakon brboćanja kroz benzin neznam, (sada ćeš reći eto neznaš a dokazuješ nešto) međutim znam i uverio sam se da kada taj gas zapalim nakon brboćanja kroz benzin on gori i ne dolazi do povratnog plamena prilikom gašenja i nije eksplozivan, dok kad taj isti gas zapalim bez brboćanja kroz benzin dolazi do povratnog plamena prilikom gašenja i veoma je eksplozivan. Mogu samo da predpostavim da benzin na sebe veže kiseonik te zbog toga dolazi do opisanog efekta. Iz priloženog možeš videti da se i eksperimentom može nešto dokazati a ne samo suvom teorijom. Dok ti samo o teoriji pričaš, a da bi se nešto dokazalo potrebno je to potkrepiti i radom, a ne samo pričom.Hajde da ti i ja suprotstavimo mišljenja ti teoriju ja praksu pa da na nekom javnom mestu to prezentujemo, ali ti nemaš petlju za takvo šta, iako si naveo da si ti čovek od akcije a ne teorije.
Žao mi je što dotični nije odgovorio na moj post već ga ti zastupaš.
nisam ja ta ista osoba kao prvo - tako nešto je zabranjeno a ja kao moderator sam poslednji kome bi tako nešto pošlo za rukom(odma bi videle Vlasti FKr.). jeste pričao sam o klatnu, čisto da ti odgovorim na to jer ga spominješ već 2. put a ono nema veze s temom. pa u nadi da ga više nećeš spominjati. meni je samo bitno da ti to pročitaš što sam rekao...
nisam ja "stručnjak" za hho, šta god to značilo, već pitam šta radi "mešač", jasno je da nešto tu meša al me interesovalo šta i da li fizički meša u smislu homogenizacije smeše(ko kad mešaš čaj dok se ne razbije šećer), ili meša kao mešanje 2 supstance... a kada ga pustiš kroz benzin pa zapališ, tu gori i isparenje od benzina zar ne?
i čekaj nisam shvatio, jel se on uvodi negde kroz usisnu granu? to samo kod karburatorskih može da prođe

бануј те , затворите тему , да се људи не трују .
voleo bih da mogu da sprečim sve takve stvari u životu ali ne mogu(kosmodisk, dr levinov pojas, magneti, tesline purpurne ploče, narukvica sa prirodnim frekvencijama, power band, milan tarot...), a demokratija ne dozvoljava sprečavanje pričanja pa i makar čega. S druge strane treba iskoristiti činjenicu da se o tome može diskutovati, pa odvratiti bar nekoga od bacanja para. niko ovde nema viška novaca, a ko ima ne interesuju ga problemi ove vrste.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back