HHO vodeni gas kao gorivo, diskusija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
znači top gear ti je argument?
top gear nije emisija o automobilizmu već je komedijaški šou oko automobila...
što se tiče el. automobila njihova autonomija je teško predvidiva utiče mnoštvo faktora - način vožnje, spoljašnja temperatura, el.mreža koja puni... nije nemoguće da je imao tako malu autonomiju. ali sve u svemu to je nebitno... SAT+ je mnogo sitnija riba od BBC-ja i mislim da im se može verovati u tom smislu.
Šta imate da izgubite?

O cemu ti bre pricas ,pa jel postavljena tema i na stotine ljudi je ubedjeno, a dosta planira i da kupi HHO uredjaj , kad bi samo mogao da vidis nase privatne poruke- mnogo vise je ljudi koji veruju u istinitost nasih dokaza a ne kvazi-moderator-eksperatima ali se zbog straha ne javljaju javno... ja nedoumica nemam ko je u vecini a ti slobodno stavi anketu ako smijesh?
http://forum.krstarica.com/showthread.php/440445-HHO-i-automobil/page4
Kako bi moderatori i dozvolili ovakvu temu na pdf tehnicke nauke da HHO nije zaista tehnicki ispravan i uredjaj koji zaista radi m???
Da ne govorim o tome kako sam imao posetu od par likova pre nekoliko sedmica zbog cega sam i bio nakratko odsutan sa foruma,pa sad moram da se javljam iz javnih internet kafea iz raznih gradova a pod laznim imenom.Ali odma da znas mene necete ucutkati. Ziveo HHO!

pa naravno dolaze ljudi i ima svakakvih i tacno sam prepoznao one iz naftnog lobija... No ,videcemo izgleda i da je narodu Amerike prekipelo pa su ustali protiv korporacija ,sto znaci i da srecom po nas ,mafijaski sistem koji su uveli u Srbiji nece jos dugo trajati ...
A na pdf tehnicke nauke su mnogi promenili misljenje cak i moderatori ,samo nas ti ovde ukopavas svojim nazadnim shvatanjima ,prestani da kocis napredak i nas i ostalih i cele Srbije.

Poslednja izmena:
pa rasteruješ mušterije :lol:
kašljem u meso :lol:

Šta sa Šuletom, nisam ispratio?

p.s. bejah juče na onoj bruci koja se zove teslafest, izložba pronalazača. Deca iz elektro škola su izlagala neke modele i to je ok - nisu to pronalasci već primena znanja. Mada jedan je uzeo bure, stavio iznad njega 4 one mrežice za čaj i rekao "aparat za prečišćavanje vode".
Jedan čiča je dodao tiptop čep za flaše na tetrapak i rekao evo pronalazak, sad možete sipati bez da prosipate, kad ima gde da vuče vazduh...

Pobednici su mi bili dva lika sa "gravitacionim motorima" koji se vrte sami od sebe :lol: jedan od njih beše i onaj dvostruki oscilator. malo mi je falilo da od besa porazbijam sve tamo.

Sutanovac je cestitao direktoru firme koja proizvodi HHO uredjaj na osvojenoj srebrnoj Tesla medalji (prvo mesto je bilo rezervisamo za jedan drugi proizvod-primer. korupcije.) i bio veoma zainteresovan za njega , ali su samozvani eksperti iz vojske blokirali sve ,a to je bilo prosle godine ,Srbija nema vremena za bacanje ,ima svi da kupite HHO odma bre ! hitno mi treba lova da bi kupio nova kolica i da bi dalje usavrsavao svoj proizvod kontash.

to i dalje nije nikakva informacija dok neko ne napiše šta to meri i u kojim mernim jedinicama.
E pa ja tebe zaista ne razumem, neko je taj uređaj postavio u stanice za tehnički pregled vozila i taj uređaj ima svoje standarde valjda, bez obzira šta meri. Činjenica je da sa HHO i bez njega ne pokazuje isto, dakle HHO ima uticaja na izduvne gasove. Auto je star 27 godina, a pokazuje bolji eko test od bilo kog euro motora. Ja neznam šta ti zaista hoćeš, ja sam ti pokazao slikom i tonom, a ti samo pričaš pustu teoriju.

Koliko sam upoznat taj aparat meri ugljen monoksid, tako reče čovek koji radi na tehničkom!

Ovako propis za: euro1 CO 2,72
za: euro2 CO 2,2
za: euro3 CO 2,3
za: euro4 CO 1,0
Pa ti sad vidi tvoju teoriju. Da nebude zabune radi se o OTO motorima.

Najlakše je pljuvati i omalovažavati nečiji trud da se nešto postigne, ali to me ne brine jer to rade ljudi koji nikada ništa u praksi nisu uradili, brine me što ti isti demorališu i one koji bi nešto uradili.

Poslednja izmena:
koja je to "moja teorija" ? Šta tebi opet nije jasno?
tražio sam napismeno Šta taj uređaj meri, i to si posle i napisao u edit, i šta ti sad opet smeta, čime si opet nezadovoljan?

Znači tvrdnja je da se sa uključenim HHO gotovo skroz redukuje emisija ugljen monoksida. Dal je i tačna, ne znam nisam hemičar, može biti i da jeste. I šta s tim?
još samo fali merna jedinica, koja sigurno piše na aparatu.

koja je to "moja teorija" ? Šta tebi opet nije jasno?
tražio sam napismeno Šta taj uređaj meri, i to si posle i napisao u edit, i šta ti sad opet smeta, čime si opet nezadovoljan?

Znači tvrdnja je da se sa uključenim HHO gotovo skroz redukuje emisija ugljen monoksida. Dal je i tačna, ne znam nisam hemičar, može biti i da jeste. I šta s tim?
još samo fali merna jedinica, koja sigurno piše na aparatu.

Meni je sve jasno, ali tebi nije ti pobijaš sve. Pitaš šta s tim?! Pa proizvođači automobila se ubiše dodavajući katalizatore i razna čuda za euro norme, a auto star 27 godina prevaziđe sve to sa običnim dobro napravljenim elektrolizerom. U tome i jeste poenta cele priče, kad je pojedinac u stanju da u svojoj garaži napravi tako nešto, šta su u stanju da urade te velike i moćne kompanije, ali jednostavno nema interesa.
Što se tiče merne jedinice neznam, mislim da je izraženo u procentima.
Evo ti slika propisanih normi za OTO motore euro klase. http://img266.imageshack.us/img266/6710/63877618.jpg

Šta ja sve pobijam? Mnogo se ti zalećeš mvujanovic.
pitao sam te koja je merna jedinica, ti kažeš "neznam". Kakav si ti to naučnik kada mi pokažeš sliku na kojoj to isto piše, nisi umeo to da vidiš? Jednu najobičniju stvar, a ovamo zagovaraš neke stvari koje dižeš na svetski kalibar. Svaki čovek koji se bavi ovako nečim, prirodno primećuje merne jedinice na tabeli... dakle merna jedinica je g/km.

Još si u zaletu pretrčao par stvari. "auto star 27g prevaziđe sve to". koje sve je prevazišao? rekao sam ti već da ako je Sve, uzmi pa udiši tu eolsku banju iz auspuha.

izduvni gasovi nisu samo CO, već i CO2, i azotni oksidi i drugi neki ugljovodonici, otrovčine u svakom slučaju. Kao što sama tabela kaže, imaš tu još neke gasove, koji takođe predstavljaju problem, veći od ugljen monoksida a to su azotni oksidi a bili su i olovo oksidi dok nije svet, a poslednji srbija i neki tamo kongo ili oman, prešao na "blajfraj". Upravo zbog tih gasčina se stavljaju i katalizatori i "razna čuda"...

edit: u svakom slučaju drago mi je da taj aparat barem pročisti izduvne gasove, jedan gas manje, ako je sve kao prikazano.

Poslednja izmena:
Šta ja sve pobijam? Mnogo se ti zalećeš mvujanovic.
pitao sam te koja je merna jedinica, ti kažeš "neznam". Kakav si ti to naučnik kada mi pokažeš sliku na kojoj to isto piše, nisi umeo to da vidiš? Jednu najobičniju stvar, a ovamo zagovaraš neke stvari koje dižeš na svetski kalibar. Svaki čovek koji se bavi ovako nečim, prirodno primećuje merne jedinice na tabeli... dakle merna jedinica je g/km.

Još si u zaletu pretrčao par stvari. "auto star 27g prevaziđe sve to". koje sve je prevazišao? rekao sam ti već da ako je Sve, uzmi pa udiši tu eolsku banju iz auspuha.

izduvni gasovi nisu samo CO, već i CO2, i azotni oksidi i drugi neki ugljovodonici, otrovčine u svakom slučaju. Kao što sama tabela kaže, imaš tu još neke gasove, koji takođe predstavljaju problem, veći od ugljen monoksida a to su azotni oksidi a bili su i olovo oksidi dok nije svet, a poslednji srbija i neki tamo kongo ili oman, prešao na "blajfraj". Upravo zbog tih gasčina se stavljaju i katalizatori i "razna čuda"...

edit: u svakom slučaju drago mi je da taj aparat barem pročisti izduvne gasove, jedan gas manje, ako je sve kao prikazano.

Kao prvo da li ti to meni slučajno ne pretiš? Kao drugo sliku sam pronašao naknadno i ubacio, a kao treće ja za sebe ni ne tvrdim da sam naučnik, a da jesam sigurno bi imao drugačiji pristup svemu ovome od mnogih i pokušao bi svoje ogromno znanje upotrebiti korisno.Ja sam profesionalac u svojoj struci znaš o čemu pričam. Što se tiče auta starog 27 godina zaista neznam šta ti tu nije jasno i šta sam to pretrčao, čoveče aparat pokazuje 0, dok je za euro 4 motor propis 1.0. Znaš li možda koliko košta jedan katalizator i ta razna čuda za smanjenje štetnih izduvnih gasova?! A elektrolizer je dostupan svakom.
Eto ti sad neveruješ ni aparatu ili misliš da je tu nešto namešteno, pa lepo sam te pozvao tamo negde na početku foruma da se uveriš lično.
Svakako hvala na priznanju da ti je drago što aparat bar pročisti izduvne gasove i to je neki napredak veoma mi je drago zbog toga!

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back