djura crnojacki
Obećava
- Poruka
- 99
Jos nisi zatvorio vrata?pokupi i onog drugog na ovu temu,pa je onda prebacite u pod forum psihologija , tamo ce neko da vam strucno pomogne u vezi ovoga sto pisete.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jos nisi zatvorio vrata?pokupi i onog drugog na ovu temu,pa je onda prebacite u pod forum psihologija , tamo ce neko da vam strucno pomogne u vezi ovoga sto pisete.
Gledam danima i razmisljam o tome, o automobilu koji se pokrece delimicno vodom, tj HHO gasom dobijenim iz vode. Kakva su vasa misljenja o tome, da li je vredno razmisljanja i pravljenja ili nije?
Zdravo Đuro.Ako bi imao malo vremena da mi objasnis o HHgeneratoru ja živim u Novom Sadu. Hteo bih nešto uraditi po pitanju smanjenja cene potrošnje, da li TNG ili HHgenerator. Zaključio sam da se ti izuzetno razumeš u to.[/QUOTE
Hvala na poverenju.Trenutno sam u inostranstvu ,radim, treba mi para za nove experimente.Mogu samo okvirno da navedem podatke za i protiv.Moraš sam na osnovu tvojih mogućnosti da doneseš odluku.
Generator vodenih gasova ili hho generator moze da ostvari maximalno ustedu od 20%. Neophodna je izuzetno precizna konstrukcija i dosta **vežbe** i experimentisanja da bi postigao i ovih 20%.Kao osnovni proces koristi elektrolizu.Za veci stepen ustede od 20% moraju se primenuti dodatni procesi, koji ubrzavaju elektrolizu ,visoka frekvencija itd. I onda se postize usteda za oko 37% na vozilu koje u proseku trosi 10lit/100km. Ako hoces jos vecu ustedu odnosno 100% onda moras da primenis atomsku fiziku i da imas saznanja iz oblasti masinstva i elektrotehnike i elektronike.Da izuzetno poznajes stare zanate :livenje,kovanje,struganje ,glodanje iz oblasti masinstva takodje iz oblasti elektrotehnike motanje hf trafoa , vf kretanje talasa i milijardu drugih stvari. I to je samo pocetak.Nivo znanja moras podici na jos visi stepen,Kad zatvoris oci da vidis kako se elektroni krecu kroz materijale.
Ako si spreman da saznas istinu i rano poludis na dobrom si putu.Moj savetricekaj malo sa ovim hho uskoro ce se verovatno pojaviti objasnjenja za druge fizicke procese koji mogu da razdvoje vodu na sastavne komponente, a da nije elektroliza.Ljudi provedu godine izucavajuci elektrolizu za koju se vec zna da ne moze da ostvari neophodan cilj.
Uzmi u obzir hho generator: 20% na 10 lit benzina ,to je i dalje 8 lit benzina ,umesto 1400din trosices 1120din /100km
Ako ugradis TNG trosices 12 lit gasa /100km sto dodje po75din 900din i to je max potrosnja u gradu.Van grada dosta manje.
Ono za 100% ,dobro si procitao .Treba takodje i naucne institucije da potvrde ovo. Ali kako ni oni ne rade besplatno nije mi nista drugo ostalo nego da nadjem pare.Preliminarni rezultati su i vise od ocekivanog ali sta to vredi kada atest kosta. Žao mi je sto ne mogu vise da pomognem ,trenutno nemam pristup mojem kompijuteru da mogu u slici i reci na isprobanim uredjajima demonstriram kako moze i na TNG da se smanji potrosnja bar za 45%. Neophodan je uredjaj za restruktuiranje gasa, i vazduha ,takodje se naziva i gasni procesor.
Ne mogu vise da pisem poceo sam da se nerviram sto nisam kod kuce ,i nemogu uzivo da ti to pokazem .Ali vraticu se ja za par meseci.![]()
pozdrav svima, ja sam od skoro clan. zainteresovan sam za HHO uredjaj i poceo sam sa izgradnjom . jedini problem ce biti elektronika, lambda sonda i td. vidim po porukama da ima osoba koje barataju sa elektronikom, pa mi je svaki savet dobrodosao.![]()
Jel ja sad treba da branim svoj rad ? ispred anonimnog lika?100% ?![]()
Kao i obicno ne citas prethodne postove.Post br 105 jasno govori da sam rad vec predao na ispitivanje , to znaci da si prosao komisiju sacinjenu od bar 3 profesora koji su magistri politehnickih nauka ,pred kojima branis teoretski deo. Ovo je nuzno i neophodno kada zahtevas atest. Provera pred prakticni deo.odlično jedva čekam da odeš u tu neku "naučnu instituciju" da potvrde to o čemu ti pričaš. Samo što ja znam da je to nemoguće, a ti evidentno ne. Ili veruješ u maglu kao mvujanovic koji prvo od priče kako generator od 1kW pokreće sam sebe, dolazi na to da on ustvari samo ustvaruje uštedu od 10% šta smo svi navalili odma na njega, a usput pominjući dvostruka klatna i uopšte pojmove kao što je "skrivena energija" govoreći kako su to dela naučnih velemajstora.
Tacno to. Nebrojeno puta napisao sam da je elektroliza zabluda.Glupost neopevana.a čekaj šta si ti onda predao? način razbijanja vode na hho a da nije elektroliza, to?
Efikasnost motora slobodno uzmi benzinski 20%( kad je nov) dizel25% .nije uopšte bitno koji ti proces koristiš da izdvojiš vodonik iz vode. Bitno je da je za to potrebna tačna i određena količina energije (po molekulu), i da sagorevanjem toga(ponovnim formiranjem vode) ne može da nastane više nego što si uložio na ma koji način, još treba i dodati efikasnost motora od ~30% koja će samo toliko te dobijene energije iskoristiti.
kaži ti meni gde je tu dobitna matematika, u tom tvom novom, Iks načinu za dobijanje H iz vode.
Pa ja i ne ulazem manje da bi dobio vise, ako si procitao od ranije konfuzne postove primetices da sam govorio o energetskom bilansu koji mora biti u skladu.Tako da svi trikovi i stosevi sa overuniti uredjajima gde je koeficijent iskoriscenja veci od 1 i gde navodno uz pomoc " skrivene energije " oni to postizu je glupost. Razlika u energetskom bilansu postize se akumulacijom energije prostora , pa to je poznato preko 80 god.nisam hteo da čitam tvoje konfuzne postove o svemirskim modulatorima i rezonanciji,
odgovori ti meni zašto misliš da ćeš uložiti manje i dobiti više? ne možeš uložiti manje nego što je potrebno.
djura crnojacki , to što zamazuješ stvari u 20 rečenica umesto u dve,ništa ne znači. jedini način da se iz naprimer benzina dobije 80 % energije na točkovima je u gorivnim ćelijama,koje će direktno hemijsku energiju da pretvaraju u električnu sa stepenom iskorišćenja od nekih 80 i nešto posto,a tu energiju da koristi elektromotor sa stepenom od 90 %. pa je ukupna efikasnost 75-80 % u transformaciji moguće hemijske energije u mehaničku pogonsku.
današnji moderni dizel motori imaju taj stepen oko 40 % .
takve gorivne ćelije nisu komercijalno dostupne još uvek. ali su jedina teoretska naprava koja može u dogledno vreme da masovno zaživi.
a to što tapšeš po ledjima neke članove foruma,i madjijaš čitaoce ovog pod foruma ti nesluži baš na čast.
navlačiš ljude na kvazi nauku i razne nemogućnosti.mada sam svestan što bude dublja energetska kriza. biće sve gore. i sve više takvih boza i kabeza.
ali magla je magla, nekad redja nekad gušća
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Budi ljubazan pa nam napisi te dve carobne recenice .Ono sto nazivas kvazi naukom je
osnov telekomunikacija.
Nikoga ja ne tapsem po ledjima , jednostavno postoje ljudi koji raspolazu istim saznanjima . Takodje pisma koja mi stizu na e mail jasno ukazuju da ima clanova foruma koji su po teoretskim saznanjima ispred mene.Pa i ja nesto novo da naucim.
Ostalo je samo prakticno da naprave uredjaje. S obzirom na krizu malo ce potrajati.
Zanimljivo da se sa sigom takmicis u kolicini iznetih gluposti.Sve postove upucene kako
na moj e mail tako i na forumima znam skoro napamet . Tajvanska kanasto.
Pridruzi se ljudima koji uce i rade ,proveri sve sto ti se cini sumnjivo u radovima poznatih naucnika i priznatih naucnih institucija. Ako nesto ne razumes prevrni malo po
internetu a onda pisana izdanja. Visak znanja ne boli.
Sta je A? sad ti je krivo sto sam ti provalio stos? Evo bas upravo ugradjujem SMEDEREVAC u stojadina , prasence u rernu, i dok lozim mokra drva schtelujem leer gas Jos malo i stigo do tih austrijskih institucija , pa kad izvadim prasence i pokazem da vide !!!! Onako resch pecenoe mojne,..tajvansku kanastu sam ja brendirao i atestirao samo za takve kao ti i njegove sledbenike, i to kod jedne priznate nezavisne austrijske institucije.
šta se razbacuješ nesuvislim pojomovima,kakva energija prostora . oćeš poćneš da voziš auto na toplotnu pumpu,klima uredjaj. COP 3:1.
samo uredjaj napolju ,a kola voziš po dnevnoj sobi i kuhinji.
Izgleda da su ovih nekoliko tvojih postova na krstarici neki ˝ davinčijev kod ˝ , po kome vIJerne i zaslepljene mase sledbenika ,treba da traže leba bez motike.
ili ti auto koji ide na ništa.