Heroes of Might and Magic

ender:
Okey ajde novo pitanje- Najbolja magija? koje skilove se trudite da dobijete kod heroja? :roll:
u trojci mi je najbolji chain lightning... pa shodno tome nastojim da heroju nabudzim air magic...
dok sam cetvorku tako magistrirao, da mi maltene sve magije odgovaraju :D ako vec treba da izdvojim neku, onda neka to bude hipnoza iz ordera, dragon streinght i summoning magije iz natura, hand of death iz undedova, implosion iz chaosa i sanktuary iz life-a...
sto se tice skilova, uveg gledam da heroju nabudzim kombat, ili ako ne kombat, onda skouting (stealth)... 8)

Znas nisam dugo igrao heroes i odem kao malo danas do net+ reko da odigram malo counter kad tamo naletim na(pazi sada ovo) Heroes 3.5. Reko da probam malo to, kad ono to je IN Wake of gods ali sa brdom mapa koje su pravili likovi u netu. ZARAZIO sam se OPET sta cu to mi je u krvi, sreca da je raspust :wink:

Zmajevi. Uopšte. Obožavam zmajeve. Bio bih najsrećnije biće na ovoj planeti kada bi zaista postojali :D . Inače (da ne bude sad ono: evo ga, izabrao najjače u igri) glas dajem na crusadere i harpije (poboljšane), ko igra igru verovatno predpostavlja zašto.

He,he,he... opet tema ide gore.

Moras da probas In wake of Gods, stvarno je pack svetski, da su ga jos malo doterali to je trebalo da bude 4, ali sta ces iscekujemo svi sada 5. Inace mislim da cd mozes naci kod merkatora (starog), ili mozes da brobas u nekoj od igraonica :wink:

Kanizsa84:
DJ_MaRe:
Najbolja igra svih vremena, pa vi pricajte sta hocete...

Jaaako dobra igra, moj brat i ja smo jedno vreme bili zarazeni, ali bas da je NAJBOLJA... :roll:
dobrodosao u klub...
28.gif

Da malo podigenm temu iz mrtvih...

HoMM mi je najbolja igirica svih vremena pa zasluzuje da bude gore.
Postavio sam temu o WoG, pa koga zanima nek pogleda.

Razmisljao sam da nabavim sve delove heroja, pa bi mogli da kazete sta imate od istih...

Ja imam/mogu da nabavim/ SoD, AB, RoE i mozda mogu da nabavim Chronicles, kao i HoMM4. Jel ima neko 1 i 2, ja sam nekada imao ali tesko da bih mogao opet stici do tih diskova...

Pozdrav svim ljubiteljima Heroja i Epske Fantastike!

Heroji su zakon. Ja igram na netu preko GameSpy Arcade-a, i to preporucujem svima.
Od delova, imam:
*Heroes3 - Restoration of Erathia
*Heroes3 - Shadow of Death
*Heroes Chronicles - Conquest of the Underworld
*Heroes Chronicles - Revolt of the Beastmaster
*Heroes Chronicles - The Sword of Frost
*Heroes4

Iz trojke nemam Armageddon's Blade, ali cu pokusati da negde nabavim, a iz cetvorke imam samo originalnu verziju. Nije me bas cetvorka odusevila, tako da nisam kupio nastavke.

Prvi i drugi deo tesko da ces naci negde da kupis, ali zato imas na nekoliko mesta da skines igru sa interneta.

Back