DJ_MaRe
Iskusan
- Poruka
- 5.456
pa dotle... odrzavacemo... 8)POP Mare:Vec polako tone u zaborav i nema joj spasa mozda tek kad izadje heroes 5 onda vaskrsne
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa dotle... odrzavacemo... 8)POP Mare:Vec polako tone u zaborav i nema joj spasa mozda tek kad izadje heroes 5 onda vaskrsne
Moj si covek i ja imam isto misljenje ko ti ali ima svakakvih ljudi ovde :?podroom:Ne znam stase to vama svidja u cetvorci,probao sam da je igram vise puta,ali mi je toliko glupa da me to prosto boli.zivce sam bre pokidao na njoj.trojka je zakon!!!Peticu pravi isti covek koji je pravio i trojku.Cekajte zimu i videcete sta je igra VEKA!!!!!
dobro, dobro... necemo da pametujemo, svi smo mi na istoj strani, i imamo ista interesovanja... ajmo sada svi na onaj dugo obecavani basket, pa na pivo... :wink:ender:ali ima svakakvih ljudi ovde :?
Ocemu ti to? Kakve crne ekipe iz niksicaZ4pp4:svi koji igraju counter i imaju svoj klan neka dodju na CPL turnir u dalasu tamo ce biti najbolje ekipe iz niksica kao sto su TnT,attack,4D...
I meniDJ_MaRe:svidja mi se site...
drzi se mare jos malo pa ce izaci a kako cu onda da studiram boga pitajja sam nekako dao uslov... sada mogu sebi da priustim "malo" igranja... pa i ako okinem godinu, nece mi biti zao...ender:I meniDJ_MaRe:svidja mi se site...drzi se mare jos malo pa ce izaci a kako cu onda da studiram boga pitaj

hvala ti prijatelju... :wink: moramo da joj dajemo vestacko disanje dok ne izadje petica, onda ce sama da zivne... 8)ender:Mare nedam da ti izumre tema![]()
po vama najbolji zamak u trojci, i najbolji zamak u cetvorci...(zasto!)DJ_MaRe:pa meni je najjaci crni zmaj.... ali, ako me pitas koja mi je najomiljenija jedinica... onda je to faery dragon...
a za cetvorku, omiljen mi je vampir... iako je najjaci megadragon... 8)
yenca:DJ_MaRe:pa meni je najjaci crni zmaj.... ali, ako me pitas koja mi je najomiljenija jedinica... onda je to faery dragon...
a za cetvorku, omiljen mi je vampir... iako je najjaci megadragon... 8)
pozdrav za sve ljubitelje heroja.uz vas sam ljudi.trojka mi je neprevazidjena i uz nju sam proveo najvise vremena pred monitorom,osim mozda civilizacije 2 (sta cu kad sam mator)
Pozdrav za tebe lepo je videti da nismo sami, i ja sam proveo dosta vremena uz civ ali uz 3yenca:pozdrav za sve ljubitelje heroja.uz vas sam ljudi.trojka mi je neprevazidjena i uz nju sam proveo najvise vremena pred monitorom,osim mozda civilizacije 2 (sta cu kad sam mator)
ender:Trojika ima vec na srpskom(bar sam ja igrao par mapa), ali su sve u stilu boja na kosovu
Najjaca jedinica je valjda azuran zmaj, a meni licno omiljeni su dzini
ender:Pa nepostoji klasican cd imas da skines samo mape koi su pravili nasi ljudi