Heroes of Might and Magic

Pa ajde kada se trudis da odrzis temu. Citao sam ponovo sta pricaju likovi ovde o herojima, sto se mene tice 3 je prva igra koju sam igrao i za vreme bombardovanja sam cekao da dodje ono malo struje samo da bih opleo koju partiju. Jeb*s ti ovo uporedjivanje zasto je 4 bolja od 3, zasto je 1 najbolja. Nikad nisam shvatao likove koji se pale na to sto igraju na najtezem nivou, meni je uvek bio cilj da se dobro zabavim, da isprobam sve. Meni 4 nije pruzila zadovoljsto kao 3 ustvari bas me je smorila, a opet mozda sam ja previse ocekivao. Sada cekam 5 u nadi nadi nadi nadi...i jer zna neko kada izlazi uopste?

Ne znam stase to vama svidja u cetvorci,probao sam da je igram vise puta,ali mi je toliko glupa da me to prosto boli.zivce sam bre pokidao na njoj.trojka je zakon!!!Peticu pravi isti covek koji je pravio i trojku.Cekajte zimu i videcete sta je igra VEKA!!!!!

podroom:
Ne znam stase to vama svidja u cetvorci,probao sam da je igram vise puta,ali mi je toliko glupa da me to prosto boli.zivce sam bre pokidao na njoj.trojka je zakon!!!Peticu pravi isti covek koji je pravio i trojku.Cekajte zimu i videcete sta je igra VEKA!!!!!
Moj si covek i ja imam isto misljenje ko ti ali ima svakakvih ljudi ovde :?

svidja mi se site...
rt_left.jpg

Nego sta jos malo pa ce izaci i 5, nego ja licno preferiram dungeon(sa harpijama, meduzama...) zbog dve stvari a to je mana vortex i crni zmaj koji je najjaca jedinica u svim zamkovima. Jeste da ima mnogo zanimljivih rasa,ali je ova nekako najjace em najbrza i kada igram preko neta obavezno nju.
4 mi se nesvidja
Evo i jedno pitanje koja je po tebi najjaca jedinica u 3?

DJ_MaRe:
pa meni je najjaci crni zmaj.... ali, ako me pitas koja mi je najomiljenija jedinica... onda je to faery dragon...

a za cetvorku, omiljen mi je vampir... iako je najjaci megadragon... 8)

pozdrav za sve ljubitelje heroja.uz vas sam ljudi.trojka mi je neprevazidjena i uz nju sam proveo najvise vremena pred monitorom,osim mozda civilizacije 2 (sta cu kad sam mator)

yenca:
DJ_MaRe:
pa meni je najjaci crni zmaj.... ali, ako me pitas koja mi je najomiljenija jedinica... onda je to faery dragon...

a za cetvorku, omiljen mi je vampir... iako je najjaci megadragon... 8)

pozdrav za sve ljubitelje heroja.uz vas sam ljudi.trojka mi je neprevazidjena i uz nju sam proveo najvise vremena pred monitorom,osim mozda civilizacije 2 (sta cu kad sam mator)

opet ja. da li ste razmisljali o tome da trojku prevedete na srpski?????????????????????????

Back