Heroes of Might and Magic

Mene je nekakoheroes 3 navukao, a heroje pet jednostavno ne mogu da igram, brzo dosade, narucito one 3d mape, uff jedva se snadjem, i glupi mi oni podzemni twisted night elfovi ili sta... ono sto su ubacili novo je vise kopija nkih drugih igara...

jel je neko ovde igrao Heroes III WoG (Wake of Gods)

An unofficial fangame expansion pack Heroes of Might and Magic 3½: In the Wake of Gods was released in the early 2000s. It introduces a brand new scripting language to the game, that allows a variety of third party extensions and modifications to be made to the game. In addition, the release includes a variety of new features, including a large variety of new creatures and structures, modifications to existing creature and hero statistics, a number of optional gameplay changes, and several new campaigns. In the Wake of Gods is currently only available for the Windows version of the game, and the developers have announced no plans to release it for any other version of the game.

BELFABIO:
Da jesam, svidjela mi se cetvorka pa kad sam instalirao trojku razocarao sam se u nju ali nisam ju prestao igrati.Jednostavno mi je bolja cetvorka.U trojci sam dobio utisak kao da Castle malo jaci od bilo kojeg drugog zamka.
primeti se
zato ti se vise svidja IV
svi koji su igrali III deo i prethodne ( II mi je nekako specijalna :mrgreen: mozda zato sto sam prvo nju igrao :) )preskacu IV
zato sto se totalno razlikuje
nije vise to to

bufla:
primeti se
zato ti se vise svidja IV
svi koji su igrali III deo i prethodne ( II mi je nekako specijalna :mrgreen: mozda zato sto sam prvo nju igrao :) )preskacu IV
zato sto se totalno razlikuje
nije vise to to
Nije meni cetvorka bolja zato sto je drugacija vec je trojka dosta neuravnotezena.Mislim balans izmedju snaga ajd uporedi castle i fortress.

Back