Heroes of Might and Magic

Hmmm sta je SoD?

Ja sam imao prolike da vidim - igram samo gore pomenute?

PA to sve u svmeu znaci bez nekog od dodatnih nastavaka nista od RM... A vec sam se natripovao da nesto nije u redu sa mnom :shock: kad gledam a ne vidim....

Hvala!

PS Pa naucio sam nesto za ovih skoro 2 godine na forumu ;)

helloo igrao sam heroje m&m 3 pre cetiri godine i igrica mi se svidela,igrao sam je i prelazio,sada kada su mi sve dosadile druge ponovo sam ih instalirao,i naleteo sam pre neki dan na nekom forumu na neke fazone sklapanja artifaca! imali li neko ko mi moze pomoci ili poslati na mail seme?
moj maili je nemci86@yahoo.com
hvala u napred
i jos jedna stvar je kako da podesim da ih igram na netu?
inace nemam cd nego imam na hardu nesto kao krekuju i igraj nema instalacije!
poz

Ja sam sa bratom igrao HoMM III , WOG & V ko ludi. Za WOG sam napravio mapu gde za 20 min imate oko 300+ zadnjih jedinica i oko lvl 20 heroja. Posle tepachina epskih razmera:D
Secam se kada je sa ghostly behemoth-ima (100) unishtio skoro sve moje titane (one bozhanske) jer behemothi ignoruju armor. Jedno minut nisam mogao da zatvorim usta:shock::shock::D:D

Mogao bih da se kladim da ovde nema nikog ko zna igrati Heroes 3 WOG bolje od mojih braca..
Kod nas je ta igra hit, i igra se od 2003 godine sve do sada.. Soro da nema taktike koje nismo
otkrili. WOG je odlican dodatak, bez njega je igra slaba, mada dobra. 8-)

Јој, боже, што ме нервира кад неко користи реч серијал, а не зна ни шта значи. Нпр. СЕРИЈАЛ је Heroes of Might and Magic, а СЕРИЈАЛИ су Heroes of Might and Magic, Prince of Persia, Grand Theft Auto, Hitman, Warcraft... Да се вратимо на тему... Играо сам само четворку (са обе експанзије) и, најискреније, свиђа ми се! Не знам што пљујете по њој.

igrao sam trojku, chetvorku i peticu
trojka mi se svidja, nije losha u principu, mada mi je 4 favorit definitivno, najvishe volim to shto heroji mogu da se shibaju u tom delu :D
petica mi nekako previshe sharena, ebem li ga, mada ga nisam igrao u skorije vreme, mozhda bih mogao da probam opet pa da preispitam mishljenje o tom delu, nije mi se neshto svideo...

Back