Heroes of Might and Magic

Igre epskih razmera :)
pocev od bombardovanja pa na dalje heroes III igram non stop sa razmakom od nekoliko meseci pauze kada mi igra bas dosadi.. Posle tih nekoliko meseci opet extra.. :)

Jezim se komentara tipa, niko ne igra bolje od mene, ili u koje pare da bih vas dobio.. To sam i ja mislio do pre nekoliko godina a onda sam igrao preko neta, i provalio sam da sam samo iznad-prosecan ali i ne vise od toga..

Heroes IV je njesra.. a V je ok, ali me nije odusevio..

Imam problem sa Heroes IV, skinuo sam ga sa neta, u obliku bin i cue fileova, mountujem na daemonu i instaliram, ali kad pokusham da upalim scenario ili campaign izbaci mi ono windowsovo standardno EROR, WANNA SEND REPORT? :P
je l' ima neko ideju shta je problem?

E reshih problem, ispade da jeste bash do cracka :D Kad sam skinuo igru, dobio sam dodatni folder sa patchevima i crackom, i ja sam taj crack shto sam dobio uzimao zdravo za gotovo, a tek sam juche shvatio da postoji crack i na mountovanom driveu :D
kad sam taj prekopir'o, leti k'o leptir :D

Da "osvezim" malo temu, igirica to zasluzuje.
Igre epskih razmera :)
Slazem se.
pocev od bombardovanja pa na dalje heroes III igram non stop sa razmakom od nekoliko meseci pauze kada mi igra bas dosadi.. Posle tih nekoliko meseci opet extra.. :)
I ja je povremeno igram i dalje, bilo to makar 2-3x godisnje.
Jezim se komentara tipa, niko ne igra bolje od mene, ili u koje pare da bih vas dobio.. To sam i ja mislio do pre nekoliko godina a onda sam igrao preko neta, i provalio sam da sam samo iznad-prosecan ali i ne vise od toga..
Slicno sam mislio dok nisam neko vreme visio na dva najveca foruma i video kako drugi igraju, manijaci! :eek:
Heroes IV je njesra.. a V je ok, ali me nije odusevio..
IV je drugaciji koncept i ako se posmatra kao potpuno odvojena igra od fransize i nije toliko losa :think:
V sam nekoliko puta pokrenuo i nesto mi ne lezi.
Mada problem je sto sam presao oba Kings Bounty-ja kad sam prvi put seo ozbiljno da probam peticu i jednostavno nisam mogao da je igram posle KBa (fenomenalna igra).

Inace, smaraju sa odlaganjem tih M&M Heroes 6, k'o da znaju da jos nisam nabacio novu grafu :D

Cisto da pitam, da li je neko igrao HOMM 6. Igram costume maps i AI me na najlaksem nivou pocisti ko od sale. Nakon nekog vremena dok ja jos budzim vojsku naleti sa nekom brutalnom armijom i zavrsi posao. Iako nemam puno praznog hoda u gradnji i nadgradjivanju heroja, AI ispade da napreduje duplo brze od mene. Citao sam po nekim stranim forumima i drugi iskusni igraci se zale na slican problem. Interesuje me da li je neko igrao i da li ima slicnih iskustava.

Drugo pitanje je vezano za HOMM 5. Imam kompletnu igricu sa svima ekpanzijama, ali postoji neki problem dok igram. Kada zavrsim potez i kada je na redu AI, potrebno je bas dosta vremena dok ne zavrse. Potez AI igraca traje izmedju 5 i 7 minuta a nekad i duze. Slutim da je problem sa mojim racunarom ili sistemom, jer nije uvek bilo tako. Neke prve mape koja sam igrao, AI je isao normalno. Kasnije svaku mapu koju igram potezi protivnika traju nerealno dugo. Da li je neko imao slican problem?

Back