Heroes of Might and Magic

buranija:
Yo...bosdej nema ovde hvale...mislim svako igra kako on ume... :roll:

E da jednom sam imao 78 atacka i 63 def. i 50 spel power. i 45 know. :wink:

da bi stekao takav atack i ostale stvari treba da igras dugacko igru. Oni koji je znaju posao zavrse jos kod 25 do 30 atack.

uostalom igru igram 5 godina tako da imam pravo da se hvaim. a i na netu sam se probao sa nekima i svi su izgubili. pozdrav i nema ljutnje

Auh.. 'eroji :) . Elem kad je chetvorka izashla oni koji su pisali hvalospeve o trojci su gazili i blatili chetvorku iz sve snage. Po meni su to dve razlichite igre zbog tih radikalnih promena u chetvorci, kao npr. heroji koji mogu da idu i da se fajtuju bez vojske. Trojka mi je bila prva sigrica koji sam nabavio kad sam qpio komp, pa mi je nekao drazha od chetvorke (ali, daleko bilo da disrespectujem chetvorku, i ona je vrhunsko ostvarenje ;)). Setjam se partija koje su trajale danima (po pet, shest sati dnevno) koje sam furao s burazom.. Ah, ti stari, dobri dani :cry: ...

bosdej:
buranija:
Yo...bosdej nema ovde hvale...mislim svako igra kako on ume... :roll:

E da jednom sam imao 78 atacka i 63 def. i 50 spel power. i 45 know. :wink:

da bi stekao takav atack i ostale stvari treba da igras dugacko igru. Oni koji je znaju posao zavrse jos kod 25 do 30 atack.

uostalom igru igram 5 godina tako da imam pravo da se hvaim. a i na netu sam se probao sa nekima i svi su izgubili. pozdrav i nema ljutnje

e braticu... koji deo vishe volish 3 ili 4?

a na kojim serverima igrate preko neta?

a jel igra neko generals ovde?

buranijaTheOne:
Ma ovo nije tema o Generalsima...nego HEROES....i ja nisam igrao preko net-a samo hot sit

shta se bre lozish balavche!
drao bih te u svakoj od tih igrica.

heroesi smaraju, nisam ih igro skoro i niko me nikad nije pobedio!

a generals mozemo da igramo da ti dam 5 minuta prednost!

aj da stavimo neku paru, da te malo spustim na zemlju!

crow:
buranijaTheOne:
Ma ovo nije tema o Generalsima...nego HEROES....i ja nisam igrao preko net-a samo hot sit

Dajte ljudi shta se tripujete :)
It's all fun and games...

crow:

Eeeeee ko se lozhi....ajd NEMOJ kvariti temu...idi negde drugde pa se hvali.... :x
17.gif

Back