goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Ima neko filozofiranje o reci, to mi se svidelo:smile:grrrutra:Pocetak Sidarte me nije toliko zadivio, ali kraj........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima neko filozofiranje o reci, to mi se svidelo:smile:grrrutra:Pocetak Sidarte me nije toliko zadivio, ali kraj........
A sta onda nije "laka literatura"?Liza Dennis:Hesse. To mi je suvise laka literatura, koju citaju teenageri koji zele da budu obrazovani. Ja sam procitala sve njegove knjige i mogu da vam kazem da je za vas super! 8-)
Iliti, sta je, onda, teska literaturaJolly84:A sta onda nije "laka literatura"?
hermina_iq:hesea ces u svakom periodu zivota tumaciti na nacin koji ti je trenutno pogodan, koji ti odgovara.
hese moze biti laka literatura samo onome ko ga ne razume pa cita kao novine...
skrecem temu ali zar mislite da bi selindzer napisao lovca u zitu tako kako ga je napisao da se u njemu ne krije velika POENTA to sto ptice odlaze i vracaju se sa zaledjenog jezera , ne to nije laka literatura, i kuda odlaze...........
godine mogu da ucine svoje u razumevanju, tako, i heseovih dela....treba ga pogledati iz raznih uglova..... primer , u stepskom vuku, samo pozoriste je filozofija za sebe, pa hermina.....ona je opsena uma, zar to da bude povrsno?
"Cuj cit'o, drz'o ga u ruci, care...."Jolly84:Da li je neko citao nesto od njega?
Komentari...