Kha
Gost
- Poruka
- 60
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kha:Zna li neko nesto vise o simbolici grba Miloradovica. kao i o samoj familiji.
Kha:Zna li neko nesto vise o simbolici grba Miloradovica. kao i o samoj familiji.
sirotan:Поздрав!
Да се и јавно похвалимо да смо после вишедневног сређивања коначно пустили у рад сајт неформалног - Удружења љубитеља хералдике Свети Георгије!
http://www.paladium-societe.com/heraldika/
Желели смо да за све искрене поштоваоце ове науке организујемо ексклузиван кутак за размену информација, упознавање, креативне расправе...На сајту је доступан форум, али и велика Галерија грбова коју ћемо наредних дана, али и касније, још увећати, како би посетиоци могли до миле воље да уживају у делима најпознатијих домаћих и иностраних уметника!
Сајт је осмишљен као место окупљања ентузијаста који у хералдици и сличним дисциплинама виде духовни извор и надахнуће.
Видимо се! :wink:
dakica:Радгост, данас много свежије изгледаш! Твој грб, знаш и сам, изгледа много лепше.
То је то, сад је естетика на врхунском нивоу.
mmmile:Радгосте, стварно освежавајућа промена у твом грбу? Постоји ли неки разлог и да ли си то променио грб или...?
FORMICA:Puno novosti. Prvo Radogoste novi izgled grba je zaista bolji nego ranije. Drugo novo mjesto za zaljubljenike u heraldiku je divna vijest. Već sam se prijavio i idem da pogledam što tamo ima.![]()
Радгост:Хвала на похвалама за грб.
Волео бих када би се сви ми потрудили да
нови сајт и форум постане стано место нашег окупљања