Henri Ford !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Henri Ford je rekao :

"Stavite 50 najuticajnijih i najbogatijih Jevreja pod kontrolu i svi sukobi ce prestati".

Da li je bio u pravu i da li bi se time reshio i "nash" problem ???

Potpuno je bio u pravu. Odavno Jevreji (finansijski) vladaju svetom.
Cak njihov Talmud kaze da svaki Jevrejin mora da ima 700 podanika ispod njega, i to nejevreja, pa ti vidi sta to znaci...

Sa druge strane ovaj krah kapitalizma nam je pokazao da su glavni bankari i finansijeri u SAD u stvari anglosaksonci- belci.
Sve firme koje su izazvale krah na tržištu imaju za deoničare belce, anglosaksonce, a ljudi optuženi za prevare ispade da u opšte nisu Jevreji...

Sada trebate pogledati kako to da Amerikom vladaju Nemci i njihovi naslednici.
Recimo samo da je Donald Ramsfeld nemac, da je cela porodica Buš Nemačka i da je deda Buš- kongesmen bio jedan od finansijera Hitlera i da je saradjivao sa njim, da mu je sin Buš bio šef CIA i predsednik SAD i da mu je unuk bio predsednik SAD koji je za ministra vojnog imao Ramsfelda koji je Nemac.....

Dakle Arijevci vladaju svetom. Britanci i Amerikanci. Beli protestanti. Poslednji predsednik SAD koji nije bio protestant- bio je Kenedi.

Daj bre smiri se malo , o cemu ti pishesh ?!
Po tebi izadje da su jevreji siromasni ko crkveni misevi !!!

Дај бре Ацо небуди напоран,то што они имају је смешно ,кажеш систем мулти корпорација разгранатих које контролишу неки фондови а иза фондова стоје председници бордова директора које су изабрали акционари а акционарима су паре зајмиле банке и све у круг ,а у центру кружне спирале су и даље Јевереји

Bojim se da ne poimeš kakav je kapitalistički sistem danas u svetu.
Nekoliko korporacija kontroliše ceo svet. Korporacije su u vlasništvu deoničara manjih ili većih. NBije kao nekada da jedan ili nekoliko ljudi kontroliše svet.
Sada kontrolišu korporacije.

Izdvojila se kasta ljudi koja vlada svetom- mahom Anglosaksonaca, ali ima i Srba, Rusa, i ko zna kojih. Oni nisu ravnopravni i isto bogati, ali opet su gospodari sveta. Tako Mišković je jedan od njih- ima manje para ali je ipak jedan od njih.

Da bi tvoja tvrdnja o Jevrejima bila tačna moraš mi dati ime jednog jedinog Jevrejskog bogataša u Srbiji. Ako je ta tvrdnja tačna onda bi u Srbiji trebalo da bude Jevreja bogataša.

ili još bolje, ako Jevreji vladaju svetom zato što ima Jevreja bogataša, onda bi Srbi trebali da vladaju Balkanom jer su Srbi najbogatiji na Balkanu...:per:

I onda stidljivo korak po korak dolazimo do istine.Da jevreji kroz citavu ljudsku istoriju spletkare,mesaju se u unutrasnje stvari drzava,sad su otvoreno agresivni.Svi to znamo,a niko nece otvoreno to da kaze.Zbog holokausta?Zrtvovali su svesno deo naroda,da bi posle imali izgovor da otmu Palestincima drzavu.Dovoljno mi je to o njima.Da ne idem dalje od xx-og veka.

Nekoliko korporacija kontroliše ceo svet. Korporacije su u vlasništvu deoničara manjih ili većih. NBije kao nekada da jedan ili nekoliko ljudi kontroliše svet.

Izdvojila se kasta ljudi koja vlada svetom- mahom Anglosaksonaca, ali ima i Srba, Rusa, i ko zna kojih. Oni nisu ravnopravni i isto bogati, ali opet su gospodari sveta. Tako Mišković je jedan od njih- ima manje para ali je ipak jedan od njih.

Da bi tvoja tvrdnja o Jevrejima bila tačna moraš mi dati ime jednog jedinog Jevrejskog bogataša u Srbiji. Ako je ta tvrdnja tačna onda bi u Srbiji trebalo da bude Jevreja bogataša.

ili još bolje, ako Jevreji vladaju svetom zato što ima Jevreja bogataša, onda bi Srbi trebali da vladaju Balkanom jer su Srbi najbogatiji na Balkanu...:per:

Jel' u tvojim venama jevrejska krv teche ???
Aloooooooooooooooooo , ovo nije tema o Miskovicu i Srbiji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Protiv SPC se neprestano bljuje i pljuje i u Srbiji samoj, a van nje, kod nasih ustaskih suseda i slicnih, SPC je pojam uzasa sa kojim se moze meriti samo Srpska Akademija Nauka i Umetnosti

Tako da ti je paralela promasila cilj za nesto preko 7.5 km

A na toj razdaljini ti treba barem 10 Mt za delovanje po cilju

Neudaca!
Je l' ti to hoćeš reći da svjetski iracionalizam SPC smatra mnogo većim zlom nego što su to Jevreji?

I da budem direktan - to što si napisao shvatio sam kao poruku direktno upućenu meni, te sam zato ono i napisao, (dvoumio sam se između Romanovih:) i SPC) i znao sam da ćeš odgovoriti tako kao što si i odgovorio .., jer SPC se ne može napadati.

Daj bre smiri se malo , o cemu ti pishesh ?!
Po tebi izadje da su jevreji siromasni ko crkveni misevi !!!

Dakle, da li negiraš činjenicu da je porodica Boš, kjedna od gospodara sveta- Nemačka!?
Da li negiraš da je
Buš- deda bio finansijer Adolfa Hitlera
Buš- sin bio šef CIA i predsednik SAD
Buš- unuk bio predsenik SAD?

P.S:
Pošto voliš teorije zavere, evo ti jedna.
Čaviću je ukradena medalja u Pekingu od strane Felpsa.
Da li si znao i da je Felps - Nemac?

I onda stidljivo korak po korak dolazimo do istine.Da jevreji kroz citavu ljudsku istoriju spletkare,mesaju se u unutrasnje stvari drzava,sad su otvoreno agresivni.Svi to znamo,a niko nece otvoreno to da kaze.Zbog holokausta?Zrtvovali su svesno deo naroda,da bi posle imali izgovor da otmu Palestincima drzavu.Dovoljno mi je to o njima.Da ne idem dalje od xx-og veka.

Sada ces i ti biti proglasen anti-semitom :mrgreen:

Немогу да владају јер су аши сви задужени код мултикорпорациских банака
и немају свој капитал пре би се рекло да они управљају делом капитала банака за добру провизију, тако да могу бити уклоњени сваког момента
Они који владајау мултикорпорациским банкама(фондовима)владају светом

Jel' u tvojim venama jevrejska krv teche ???
Aloooooooooooooooooo , ovo nije tema o Miskovicu i Srbiji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dakle nisi mi odgovorio ni na jedno pitanje.
Ako Jevreji vladaju svetom reci mi koji su to bogati Jevreji u Srbiji. Kako to da Mišković, vlasnik cele Srbije nije Jevrej?

Dale ovo su samo dokazi da jedino što umeš je da izbacuješ floskule ali nemaš osnovno ppomanje zaključivanja.

Dakle, da li negiraš činjenicu da je porodica Boš, kjedna od gospodara sveta- Nemačka!?
Da li negiraš da je
Buš- deda bio finansijer Adolfa Hitlera
Buš- sin bio šef CIA i predsednik SAD
Buš- unuk bio predsenik SAD?

P.S:
Pošto voliš teorije zavere, evo ti jedna.
Čaviću je ukradena medalja u Pekingu od strane Felpsa.
Da li si znao i da je Felps - Nemac?

Nije Cavicu ukrao medalju Felps , nego oni sto su merili vreme (Omega).
E ta Omega je u vlasnistvu jevreja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aj' malo da se shetash po vinogradima Vrshachkim :mrgreen:

Ako Jevreji vladaju svetom reci mi koji su to bogati Jevreji u Srbiji. Kako to da Mišković, vlasnik cele Srbije nije Jevrej?

Dale ovo su samo dokazi da jedino što umeš je da izbacuješ floskule ali nemaš osnovno ppomanje zaključivanja.

Alo bre , nije Srbija svet !!!!!!!!!!!!!!!!
Svetom vladaju , TO ZNACHI I SRBIJOM !!!!!!!
Lokalni bogatash ne moze da se meri sa vladarima sveta , RAZUMESH TI TO ???

Je l' ti to hoćeš reći da svjetski iracionalizam SPC smatra mnogo većim zlom nego što su to Jevreji?

I da budem direktan - to što si napisao shvatio sam kao poruku direktno upućenu meni, te sam zato ono i napisao, (dvoumio sam se između Romanovih:) i SPC) i znao sam da ćeš odgovoriti tako kao što si i odgovorio .., jer SPC se ne može napadati.

Opet ono "SPC se ne moze napadati"

A gde to ne moze? Opet nisi rekao.

Dok se Jevreje, vidis, stvarno ne moze napadati, jer tamo gde to nije i zakonom zabranjeno, kao u Nemackoj, svejedno je smrt za svaku karijeru svuda na Zapadu. Kad god neko nekog pritisne, kao poslanik Grejson bankarske oligarhe ovih dana, neko skoci i pocne da vice "on je rasista!" ili "on je antisemita!" ili sta vec, i debata staje

Paralele nema, jasno ti je.

Немогу да владају јер су аши сви задужени код мултикорпорациских банака
и немају свој капитал пре би се рекло да они управљају делом капитала банака за добру провизију, тако да могу бити уклоњени сваког момента
Они који владајау мултикорпорациским банкама(фондовима)владају светом

E, polako dolazimo do istine.
Ne postoji jedan, tri ili sto gospodara sveta. Već je baš u tome stvar da niko nema SVE već SVI imaju po malo (to malo su milijarde dolara)
To i jeste jedan od postulata korporativnog kapitalizma.
Multikorporacijskim fondovima vladaju mahom "arijevci", beli protestanti iz SAD, VBR, Južne Afrike.

Recimo evo ti spisak članova "Komiteta 300"
Pogledaj samo Anglosaksonska i Germanska prezimena....
http://abundanthope.net/pages/article_3056.shtml

Pa Miroljub Labus je jevrejin, a on je omogucio, izmedju ostalih , Miskovicu da se obogati. A treba ispitati i Jelasica, pa cak i Dinkica, i ove iz Djindjiceve Vlade - Pitica, Vlahovica i ostale.

Nije Cavicu ukrao medalju Felps , nego oni sto su merili vreme (Omega).
E ta Omega je u vlasnistvu jevreja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aj' malo da se shetash po vinogradima Vrshachkim :mrgreen:

Čavić je Sloven, Felps je Arijevac.....
Treba u startu da ti bude jasno da Čavić neće niakda da ga pobedi.
Felps je bilo prezime komandanta Princ Eugen SS divizije....
P.S: Nemoj da vičeš kad nisi u pravu.

E, polako dolazimo do istine.
Ne postoji jedan, tri ili sto gospodara sveta. Već je baš u tome stvar da niko nema SVE već SVI imaju po malo (to malo su milijarde dolara)
To i jeste jedan od postulata korporativnog kapitalizma.
Multikorporacijskim fondovima vladaju mahom "arijevci", beli protestanti iz SAD, VBR, Južne Afrike.

Recimo evo ti spisak članova "Komiteta 300"
Pogledaj samo Anglosaksonska i Germanska prezimena....
http://abundanthope.net/pages/article_3056.shtml

:hahaha:
Sto ti je lista :rotf::rotf:
Agnelli, Giovanni. Covek umro pre par godina , a stavili ga na listu "maj 2009 " :hahaha::hahaha:
Sto si ti neki zahjebant ? :hahaha:

Pa Miroljub Labus je jevrejin, a on je omogucio, izmedju ostalih , Miskovicu da se obogati. A treba ispitati i Jelasica, pa cak i Dinkica, i ove iz Djindjiceve Vlade - Pitica, Vlahovica i ostale.

Dakle tvoja tvrdnja je da je Jevrej omogućio Srbinu da se obogati?
Zar ne bi trebalo po toj teoriji da je suprotno?;)

E, sad ozbiljno.
Molio bih te kao drugaricu da u sebi napraviš spisak pogatih derikoža i pljačkaša u Srbiji i da mi u odgovoru kažeš koliki procenat od njih su Srbi a koliko Jevreji.

Dakle tvoja tvrdnja je da je Jevrej omogućio Srbinu da se obogati?
Zar ne bi trebalo po toj teoriji da je suprotno?;)

E, sad ozbiljno.
Molio bih te kao drugaricu da u sebi napraviš spisak pogatih derikoža i pljačkaša u Srbiji i da mi u odgovoru kažeš koliki procenat od njih su Srbi a koliko Jevreji.

Ali Aco, koliko sam shvatila, razgovaramo pre svega o svetu, a manje-vise o Srbiji. Nesporan je uticaj Jevreja u svetu...kakvi!:ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back